- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Yaklaşık yarım saattir üst komşumun tartışması evimin içinde. Başta standart bir aile içi tartışma diye düşündüm. Herkesin bir kriz anı vardır ve deliler gibi bağırabilir. Ama kadının cümleleri arasından “artık vurma, bi aynaya bak sen kimsin” dediğini duydum. O andan itibaren kadın yukarıda ben aşağıda ağlamaya başladım. Bir şeyleri kırdı kadın bi ara. Adam sürekli küfürler savuruyor.
Kapıya çıksam çıkamam. 1.5 yaşında kızım var. Evde yalnızız. Polisi arasam binada herkes birbirini tanıyor. Tek yabancı benim. Rahatlıkla benim şikayet ettiğim anlaşılır. Adamın musallat olmasından korkuyorum. Ama evde sadece oturup ağlamak, buna susmakta gururuma dokunuyor. Kadında gideceğim diyor. Ne yapayım? Nasıl yapayım? İlk defa şahit oldum böyle bir tartışmalarına. Karışmayayım mı gerçekten?
Güncel: Şikayet ettim.
Kapıya çıksam çıkamam. 1.5 yaşında kızım var. Evde yalnızız. Polisi arasam binada herkes birbirini tanıyor. Tek yabancı benim. Rahatlıkla benim şikayet ettiğim anlaşılır. Adamın musallat olmasından korkuyorum. Ama evde sadece oturup ağlamak, buna susmakta gururuma dokunuyor. Kadında gideceğim diyor. Ne yapayım? Nasıl yapayım? İlk defa şahit oldum böyle bir tartışmalarına. Karışmayayım mı gerçekten?
Güncel: Şikayet ettim.
Son düzenleme: