Şiddet..

Senin, benim, onun sayesinde bir kadın dahi kurtulsa fena mı olur?
Ben henüz kurtulanını görmedim. Kurtulmak isteyen kendi çözüm üretiyor en başta. Burada mevzu böyle bir olayla karşılaşıldığında ne yapılması gerektiğini herkesin bildiği, genelde yaptığı fakat asıl çözümün bu olmadığı.

İlk defa bu boyutta bir şeye şahit oldum. İlk defa da birini polise şikayet ettim. Belki yinede edemezdim. Ama kadının sesindeki hayal kırıklığı çok korkunçtu. Çok uzun süre derdini anlatmaya çalıştı. İnşallah tekrarı olmaz.
Neyse ki dogru olani yapmissiniz

Konuyu güncelleyin aradım diye yoksa gelenler size kızacak aramadınız sanıp .
Zaten sustuğumuz için bu olaylar olmuyor mu biz elimizden geleni yapalım gerisi onlara kalmış. Dayağı kabul edip yiyorsa memnundur halinden.

Konuyu güncelleyin aradım diye yoksa gelenler size kızacak aramadınız sanıp .
Zaten sustuğumuz için bu olaylar olmuyor mu biz elimizden geleni yapalım gerisi onlara kalmış. Dayağı kabul edip yiyorsa memnundur halinden.
Yani..

Geldigimizde sadece agliyordu.biz de biz napalim dedik.

Demekki ağlamıyormuşum ki “doğru olanı yapmışsınız” diye ek yorum yapmaya gerek gördünüz.

Ben ilk mesajiniza gore yorum yaptim hanimefendi. Ilk mesajinizda agliyorum polisi arayamam diyen siz degilmiydiniz?

Ben de..ee biz ne yapalim bu durumda dedim sadece.
Derdiniz ne?

Kavga sizi bayagi etkilemis anlasilan.
Neyse sizle ugrasamam

Eee sorun var mı şimdi ? Aramış işte dert nerede takıntı yapacak durum var mı ?
Sorun yok.
Konu sahibi bana ..bosuna gelmissiniz buraya ben aradim.polisi dedigi icin cevap yazdim.
Ara mesajlari okuyun isterseniz.

Sizce var mi takinti yapacak birsey?

Ben ilk mesajiniza gore yorum yaptim hanimefendi.

Derdiniz ne?

Kavga sizi bayagi etkilemis anlasilan.
Neyse sizle ugrasamam
Konuyu niye açtınız diye soran tek insansınız. Bende arkadaşların yardımcı olduklarını ve size ihtiyaç kalmadığını söyledim. Başkalarına yorum yapıp, habire yorumlarını değiştiren sizsiniz. Uzatmayın bencede.

Sorun yok.
Konu sahibi bana ..bosuna gelmissiniz buraya ben aradim.polisi dedigi icin cevap yazdim.
Ara mesajlari okuyun isterseniz.

Sizce var mi takinti yapacak birsey?
Benlik takıntı yapacak bir şey yok işte bunu demek istiyorum , siz durduk yere beni etiketlediniz konuyu uzatıyor gibisiniz ?

Konuyu niye açtınız diye soran tek insansınız. Bende arkadaşların yardımcı olduklarını ve size ihtiyaç kalmadığını söyledim. Başkalarına yorum yapıp, habire yorumlarını değiştiren sizsiniz. Uzatmayın bencede.

Haklisin.
Uzatmaya degmez

Geçen ki kadın göz göre-göre bıçaklandı. Etrafinda birsuru adam heryere kaçıştılar bi adamin elinden bicak alamadilar. Hemde oyle boyle degil. Cok korkunc bir şekilde can verdi kadıncağız. Çığlıkları hala kulagimda. Ben musallat olacağınıda bilsem polisi arardim. Napiyim ne ediyim demeyelim artık Allahaşkına. Polis isim sormuyor zaten. Kimse senin olduğunu bile anlamaz. Genelleme yaziyorum. Şikâyet edilmiş zaten

Polisi arayacaktın ne demek yani?
Kim o adam devlet mi?
Ne korkaksınız ya elalem sizi nasıl korkutmuş.
Zulme susan hani dilsiz şeytandı?
Hep şov ya...

Back
X