- 10 Ekim 2014
- 32.584
- 146.462
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
? Madde bağımlılığı ile materyalizm i karıştıran insan kimdir?madde bağımlılığı ile materyalizmi de birbirine kattı.. yazdıklarının silinmediğini bilmiyor sanırım..
Evet aynen, bende bir erkeğin ekonomik özgürlüğü için bunca zaman kalıp son üç aydır şiddetine meyilli ediyorum aynen. Ekmek için hihi evet!Evli degilsin, cocuklu degilsin alt tarafi 9 ay sevgilin olmus. Yeni duzen nasil kurup ayaklarinin ustunde duracakmiş. Yiyecek ekmegin yokta sevgilin mi veriyor, bundan mi durup dayak yiyorsun? Ne düzeni ya git okulunu oku meslek edin. Düzeni varmiş miş.
Siddetin oldugu yerde ne sevgi vardir ne saygi. Arkaniza bakmadan kacin.Merhaba, ilk defa böyle bir platform da yazıyorum. Çünkü çaresizim, çünkü yorgunum. 10 aylık bir ilişkim var, iki tarafta farklı durumlardan harmanlanarak bir araya geldi. İki tarafında bir sürü psikolojik ve maddesel problemleri bulunmakta. Son zamanlar da sevgimi çürümeye almış bir konu var. Şiddet. Erkek arkadaşım sinirli bir insan, ben de uysal biri değilim ama durmam gereken yerleri bilirim. İş çığırından çıktı artık, üstüme çok geliyor farkındayım tahammülü yok. Ama benim de yok, üstüme geldiğinde onu itiyorum, daha da bastırarak geliyor ve bu durumda ben daha da güç uygulayarak onu geriye püskürtmek zorunda kalıyorum. Çünkü nefes alamıyorum, boguluyorum. Ve her seferinde kolumda, boğazımda morluklar ile kendimi bir yerde buluyorum. Onda da illa ki oluyor çizik, sıyrık. Ammavelakin bir kasıgına tekme yemiyor, ya da çırpınıp nefes almaya calismiyor. Üniversite öğrencisiyiz ikimizde ben en çok şiddetin önünde durdum. Sonra kendimi ortasında buldum. Nedeni bana ilk sen vurdu oluyor her defasında. Sevgi, aşk bunlar var mı bilmiyorum yalnızca gidemeyecek kadar yorgunum, sözlü tacizler daha da olmaya başladı, yorgunum. Evet gitmeye yorgunum. Yeniden bir düzen kurup ayaklarımın üstünde durmam gerek biliyorum. Elbette ki sevgi vardır, elbette ki özlemlerim ona çoğalacaktır ama yolum yok gibi, ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yardım almalıyım çünkü ben artık kendime yol olamıyorum, her şeyin sonunda ama bir yerin başındayım. Yardım istiyorum sağlıklı zihinlerden..
maddesel bir bağımlılık değil demişsiniz bir arkadaş da madde bağımlılığı ile materyalizm arasında ilişki kurmuş siz kurdunuz diye düşündüm pek tutarlı cevaplarınız yok da..Yahu ne kadar sığ sözcükler bunlar maddesel bir bağımlılık değil, benden çok önce denenmiş bir olay.
kanım donmuştu okuyunca ya Rabbel alemin. Allah belasını versin o mahlukatın.Daha geçen gün bir üni. öğrencisi, diğer bir üni. öğrencisi 21 yaşındaki gencecik kızı kılıçla keserek öldürdü.
Ölmeyi mi bekliyorsunuz?
Şaka mısınız siz?
Evet aynen, bende bir erkeğin ekonomik özgürlüğü için bunca zaman kalıp son üç aydır şiddetine meyilli ediyorum aynen. Ekmek için hihi evet!
Çok şükür bir sevgili zihniyetimde, yalnızca maddi sebeplere bağladığım henüz görülmemiş
Karşıma aldım konuştum, hiç şiddet gormedigimi ve ağır geldiğini belirttim. Ve bunun üzerine devam ederse cahillik, hastalık olabileceğini söyledim. Ara verelim ailen ile kal biraz dedi, yapamayacağımı söyledim. Hiçbir şey demedi. İlk olarak kendime bir yer bulmak ile başlayacağım sonra da bir destek alacağım.
Bence pek duymak istenilen cevaplarım yok. Zira materyalizm maddeden yola cikar. Ben felsefi bir maddeden bahsetmedim. Bir arkadasa cok eskiden bunun olduğunu acaba karakteristik olarak etkilenebileceginden şüphe duymam gerekir mi bunu sordum. Ve bunun bir bağımlılık boyutunda olmadığını da vurguladım. Ne yazık ki her soruya verilen cevapları tek tek okuyup ilişki kurmanıza hayran kaldım.maddesel bir bağımlılık değil demişsiniz bir arkadaş da madde bağımlılığı ile materyalizm arasında ilişki kurmuş siz kurdunuz diye düşündüm pek tutarlı cevaplarınız yok da..
Evet çünkü düzenek gibi sürekli bir ilişki yaşayıp buna emek vermiyorum. Bazen bir şeye ciddi başlarsınız ya hani, düzgün felan sonra farklı olaylar çıkar bunun yardımını istedim neyin içinde olduğumu nasıl daha da yara almadan çıkabileceğimi ya da benzer şeyler yaşayan insanların nasıl yol izlediğini. Basıp tekmeyi gidemiyor ne yazık ki her insan, daha çok zarar görebileceğimi düşünüyor olabilir miyim? Karşı tarafin eylemsel zararlarından bahsetmiyorum yalnız.Allah aşkına hangi düzenden bahsediyorsunuz? Yok ya kafam basmıyor sanırım. Okuyorum okuyorum düzen yok ki. 10 aylık bi sevgililik. Hepsi bu. Yahu ne düzeni? Ay yok çıldıracağım.
Dayak yemekten cidden zevk alan insanlar mı var? Bas tekmeyi gitsin. İlla dayak mı yicem diyorsunuz nedir?
ne yazıkki hayran kalmanız gerçekten müthiş ötesi bir şey ben de size hayran kaldım.Bence pek duymak istenilen cevaplarım yok. Zira materyalizm maddeden yola cikar. Ben felsefi bir maddeden bahsetmedim. Bir arkadasa cok eskiden bunun olduğunu acaba karakteristik olarak etkilenebileceginden şüphe duymam gerekir mi bunu sordum. Ve bunun bir bağımlılık boyutunda olmadığını da vurguladım. Ne yazık ki her soruya verilen cevapları tek tek okuyup ilişki kurmanıza hayran kaldım.
Ya şiddet bu işte. Sizler şiddetsiniz, sözel ve psikolojik olarak. Ne acıdır ki, kullandığın 29 harf alfabenin içerisinden anlattım. Sevgi elbette ki vardı, hala var olsaydı yazar miydim? Şaşkın ve çaresizim, hop hadi ayrıldım demekle olmuyor bu ekmek ile yemek ile mi bağdaşlaştırdın? Ya da hala sevginin var oldugu? Ben karmaşık bir denklem koymadim ki sana çözme zorunluluğun yok ki.Yiyecek ekmegim yok açım, buyuzden yaninda kaliyorum desen onu bile daha mantıklı bulurdum inan. Insanlarda ona gore bir çıkar yol, tavsiye verirdi.
Dayak yiyip seviyorum, ayrilamiyorum diye yaninda durarak bundan daha gururlu davrandigini mi saniyorsun? Sana kim ne desin ki bu kafayla.
Hayır, şiddet yanlısı bir insan değildi başlarda, bunun üzerine konuştuğumuz da bile üstünde duran bir insan değildi. Sinirlı bir yapısı olduğunu biliyordum, ama her defasında pişmanlık duyan ben böyle değildim diyen bir insan, zihinsel gelişim öğrenim düzeyinde değilde, hücresel yıpranma olabilir mi? Ben yalnızca sebebini merak ediyorum, ve onunla sakin olduğunda konuşma yaparak onunda daha az zararla hayatını yoluna koyup başkasına bunu yaşatmasını istemiyorum. Tek eşli bir destek değil amacım. Ama bunun sorgusunu yapabileceğim insanlarda maalesef bir klavye öte de olan yorumcular değil, anlıyorum. -yalnız madde konusunda-ne yazıkki hayran kalmanız gerçekten müthiş ötesi bir şey ben de size hayran kaldım.
dayak yemişsiniz ve iyileştiğini iddia ettiğiniz madde bağımlılığından dolayı mı dayak attığını sorguladınız yani? doğru mu?
Ya şiddet bu işte. Sizler şiddetsiniz, sözel ve psikolojik olarak. Ne acıdır ki, kullandığın 29 harf alfabenin içerisinden anlattım. Sevgi elbette ki vardı, hala var olsaydı yazar miydim? Şaşkın ve çaresizim, hop hadi ayrıldım demekle olmuyor bu ekmek ile yemek ile mi bağdaşlaştırdın? Ya da hala sevginin var oldugu? Ben karmaşık bir denklem koymadim ki sana çözme zorunluluğun yok ki.
size şiddet uygulayan bir erkek için bu kadar derin düşünmeyin derim, size her ne iyiliği yapmış olursa olsun size aynı ölçüde de zarar vermiş işte neden bunu kabul etmek bu kadar zor? bırakın kendi yoluna gitsin, anne-babanızdan destek alın ve okulunuzu bitirin.Hayır, şiddet yanlısı bir insan değildi başlarda, bunun üzerine konuştuğumuz da bile üstünde duran bir insan değildi. Sinirlı bir yapısı olduğunu biliyordum, ama her defasında pişmanlık duyan ben böyle değildim diyen bir insan, zihinsel gelişim öğrenim düzeyinde değilde, hücresel yıpranma olabilir mi? Ben yalnızca sebebini merak ediyorum, ve onunla sakin olduğunda konuşma yaparak onunda daha az zararla hayatını yoluna koyup başkasına bunu yaşatmasını istemiyorum. Tek eşli bir destek değil amacım. Ama bunun sorgusunu yapabileceğim insanlarda maalesef bir klavye öte de olan yorumcular değil, anlıyorum. -yalnız madde konusunda-
"Normal bir insan kendini dövdürüp.." çok şükür aldığım darbeler olsa dahi bu kadar kör bu kadar kapalı algım olmadı. İlk şiddet olduğunda zaten sorguladım kendimi bir sevginin bir darbeyi kaldiramayacak kadar masum olduğunu. Yalnızca her defasında engeller ve daha da büyüyen olaylar, pismanlıklar beni durdurdu ama artık korkuyorum, benzer insanlar ya da mantıklı benden daha iyi düşünebilen insanlar elbette ki bir yol gösterir diye umuyorum. Bu durumu ekmeğe bağlayan insanlar değil, siz değil yani.Sagini solunu morartarak, şiddet uygulayarak sevginin varolduğuna inanmiyorum cunku :)) Olsa olsa sado mazo iliski olur. Normal bir insan kendini dövdürüp durmaz seviyorum diye.
İşte buydu, neden yorar ki insan insanı. Okulum bir dönem sonra bitiyor, korktum yalnızca yalnız kalmaktan evet bu konu üzerinden ezebilir herkes, onun tarafından nice pişmanlık dönüşlerinden, inanmam elbet inanırsam bakıp hazmedemeyecegim çok iz var. Ama korktum, korkuyorum. Ama bir şiddet görmekten daha çok korkuyorum. Midem bulanıyor.size şiddet uygulayan bir erkek için bu kadar derin düşünmeyin derim, size her ne iyiliği yapmış olursa olsun size aynı ölçüde de zarar vermiş işte neden bunu kabul etmek bu kadar zor? bırakın kendi yoluna gitsin, anne-babanızdan destek alın ve okulunuzu bitirin.
Ah be, geometrik olarak bulunan birer tane baştan ibaret içerisinde de zihin arayan insanlar var. Merak etme, evlenip çocuk yapacak olsaydım burada yardım istemezdim.Evli, çocuklu insanlar şiddet gördüğü için boşanabiliyor da sen 10 aylık sevgilinden mi ayrılamıyorsun ? Tabi yine bildiğini okuyacaksan git evlen iki üç çocuk yap. Dayak yükün hafifler arada onları da döver.![]()