Şiddet

İkinizde anormalsınız bence hemen ayrılın demek ki bırbırınıze iyi gelmıyorsunuz.

Baksana daha kurduğum cümlenin ne anlama geldiğini kavrayabilme yetkin yok. Bak sende demişsin, sanane. Ben keyif alıyor olsaydım bu kadar yorulur muydum, anlamı için ifade aramaktan.

Senin de yediğin dayağı kavrayabilme yeteneğin yok sanırım :KK49: Anca yoruluyorum diyosun keşke bi nedeni söyleyebilsen. Söyleyemediğine göre + algılayıp anlatma yeteneğin de yokmuş demek ki.
Neyse kalıp seninle çene yarıştırmak isterdim ama çalışmam gereken sınav var sen sevgilinin yanına git de biraz kol kas çalıştırın. Hadi iyi günler.

Merhaba, ilk defa böyle bir platform da yazıyorum. Çünkü çaresizim, çünkü yorgunum. 10 aylık bir ilişkim var, iki tarafta farklı durumlardan harmanlanarak bir araya geldi. İki tarafında bir sürü psikolojik ve maddesel problemleri bulunmakta. Son zamanlar da sevgimi çürümeye almış bir konu var. Şiddet. Erkek arkadaşım sinirli bir insan, ben de uysal biri değilim ama durmam gereken yerleri bilirim. İş çığırından çıktı artık, üstüme çok geliyor farkındayım tahammülü yok. Ama benim de yok, üstüme geldiğinde onu itiyorum, daha da bastırarak geliyor ve bu durumda ben daha da güç uygulayarak onu geriye püskürtmek zorunda kalıyorum. Çünkü nefes alamıyorum, boguluyorum. Ve her seferinde kolumda, boğazımda morluklar ile kendimi bir yerde buluyorum. Onda da illa ki oluyor çizik, sıyrık. Ammavelakin bir kasıgına tekme yemiyor, ya da çırpınıp nefes almaya calismiyor. Üniversite öğrencisiyiz ikimizde ben en çok şiddetin önünde durdum. Sonra kendimi ortasında buldum. Nedeni bana ilk sen vurdu oluyor her defasında. Sevgi, aşk bunlar var mı bilmiyorum yalnızca gidemeyecek kadar yorgunum, sözlü tacizler daha da olmaya başladı, yorgunum. Evet gitmeye yorgunum. Yeniden bir düzen kurup ayaklarımın üstünde durmam gerek biliyorum. Elbette ki sevgi vardır, elbette ki özlemlerim ona çoğalacaktır ama yolum yok gibi, ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yardım almalıyım çünkü ben artık kendime yol olamıyorum, her şeyin sonunda ama bir yerin başındayım. Yardım istiyorum sağlıklı zihinlerden..
Dogrumu anladim?Ikinizde madde mi kullaniyorsunuz?
Eger oyle ise ikinizinde bir an once birakmak icin tedavi olmaniz gerekiyor.Daha sonrada psikoljik bir tedavi sart.Herseyden once bunlara yogunlasin.

Daha yasiniz genc hayatin basindasiniz kendinizi bu hallere dusurup hayati zehir etmissiniz.
Yok aşkmış yok ilişkiymis gec şimdi bunlari..her gencin hakkidir flört etmek aşık olmak filan ama bu kafayla bu sizin icin mumkun degil..Birbirinize zarar veriyorsunuz..

Insanlar 10-20 yıllık evliliklerini bitiriyor. Çocuklarına rağmen bitiriyor. Sen sevgilinden bahsediyorsun ya inan ki seni ciddiye alamıyorum.

Sana ne dersek işlemez suan. Kesinlikle ilk önce psikolojik yardım alarak doğru düşünmek ve davranmak icin bir başlangıç yapmalısın.

Merhaba, ilk defa böyle bir platform da yazıyorum. Çünkü çaresizim, çünkü yorgunum. 10 aylık bir ilişkim var, iki tarafta farklı durumlardan harmanlanarak bir araya geldi. İki tarafında bir sürü psikolojik ve maddesel problemleri bulunmakta. Son zamanlar da sevgimi çürümeye almış bir konu var. Şiddet. Erkek arkadaşım sinirli bir insan, ben de uysal biri değilim ama durmam gereken yerleri bilirim. İş çığırından çıktı artık, üstüme çok geliyor farkındayım tahammülü yok. Ama benim de yok, üstüme geldiğinde onu itiyorum, daha da bastırarak geliyor ve bu durumda ben daha da güç uygulayarak onu geriye püskürtmek zorunda kalıyorum. Çünkü nefes alamıyorum, boguluyorum. Ve her seferinde kolumda, boğazımda morluklar ile kendimi bir yerde buluyorum. Onda da illa ki oluyor çizik, sıyrık. Ammavelakin bir kasıgına tekme yemiyor, ya da çırpınıp nefes almaya calismiyor. Üniversite öğrencisiyiz ikimizde ben en çok şiddetin önünde durdum. Sonra kendimi ortasında buldum. Nedeni bana ilk sen vurdu oluyor her defasında. Sevgi, aşk bunlar var mı bilmiyorum yalnızca gidemeyecek kadar yorgunum, sözlü tacizler daha da olmaya başladı, yorgunum. Evet gitmeye yorgunum. Yeniden bir düzen kurup ayaklarımın üstünde durmam gerek biliyorum. Elbette ki sevgi vardır, elbette ki özlemlerim ona çoğalacaktır ama yolum yok gibi, ne yapmam gerekiyor, nasıl bir yardım almalıyım çünkü ben artık kendime yol olamıyorum, her şeyin sonunda ama bir yerin başındayım. Yardım istiyorum sağlıklı zihinlerden..
Şiddetin olduğu yerde sevgi bitmistir artık lütfen şu ruh hastalarindan kurtulun bakın sizin sevilmeye değer gormeye ihtuyaciniz var sadece sizin değil tüm kadinlarin şu olmamis erkeklerden uzak durun ne olur bu tip erkeklerin evveliyati dayakla büyümüş insanlar ya babalari annelerini doverken görmüş ve kendileride dayakla yugurulmus dusunsene böyle bı adamdan cocogun olsun istermisin aynı şeyleri seninde evladın yasasin istermisin ona göre düşün hoş daha evli bile değilsin defolsun gitsin yaa hayatindan sana simdi saygısı olmayan ilerde neler yapar

Maalesef, genel üslubum anafikri vermek yalnızca. Süslemek gibi bir gayem yok.
Yazip yazip siliyorum ban yemek istemiyorum.
Hic akil yokmu sende ya?
Kocasindan dayak yiyip maddi imkani,kimsesi yokken bile cocuklariyla boyle adama kafa tutup terkeden kadinlarin yaninda sana ne demeli?
Sizin gibiler yuzunden boyle sapkın erkekler kendinde bu hakki goruyor.
Kendine gel git tedavi ol.

Senin de yediğin dayağı kavrayabilme yeteneğin yok sanırım :KK49: Anca yoruluyorum diyosun keşke bi nedeni söyleyebilsen. Söyleyemediğine göre + algılayıp anlatma yeteneğin de yokmuş demek ki.
Neyse kalıp seninle çene yarıştırmak isterdim ama çalışmam gereken sınav var sen sevgilinin yanına git de biraz kol kas çalıştırın. Hadi iyi günler.
Hahaha bana farkını söylesene ondan? Bence de git ders çalış, kavram yetkilerin güçlenir belki.

Bunlari duyabilecegim kimse yok evet belki de bu. Çünkü hep haklı kendini görüyor ben o noktaya getiriyorum onu .vicdan yahu diyorum ona yalnızca. Canım acıyor bırak dediğim halde devam edip sonra sakinlesince kendine vurmaya başlıyor nasıl yapabilirim diye.acaba, linç edilmezsem tedavi olunur mu? Yoksa bu bir avuntu mu?
Avuntu. Hasta biri ile neden ugrasasin. Canini yakan sana aci çektiren biriyle neden gun geciresin. Düzelmez devam edeceksen bunlari bil kabullen siddet gör sonra suclan. Hem bedenen hem ruhen aci cek . peki deger mi bu dunya ya onun egosunu gucunu tatmin icin mi geldin.

Hahaha bana farkını söylesene ondan? Bence de git ders çalış, kavram yetkilerin güçlenir belki.

Sana da tavsiye ederim malum seninkiler yerinde sayıyor :dondurma: Kavram yetkisi :KK70: Cümle kurmayı öğren de her şeyi söylerim o zaman :ruh: Daha fazla dayanamam gidiyorum zaten güldürdün beni teşekkürler :KK53:

Çok üzülüyorum size. Bunu yaşamak zorundaymışsınız gibi hissetmenize. Aslında hayat gerçekten çok güzel. Bulutlu değil kasvetli değil. Üstünüzde o adamın gölgesi var ve siz o adamı çekmedikçe güneşi göremeyeceksiniz. Üzülüyorum çünkü biz kadınlar güçlüyüz çok. Anlatmaya çalıştığınız yorgunluğu biliyorum sizi anlıyorum. Benzer bir karanlıktan çıktım yıllar önce. Bıçak kesiği gibi bi anda çıktım. Geriye bakmadım. Çünkü hayat benim hayatım çünkü nefes almak istiyordum özgürce. Ben yaptım kendimi o karanlıktan tutup çıkardım. Burdan ne desek boş. Siz eğer o yorgunluğu atmak için çaba göstermiyorsanız hala melankolik takılmak istiyorsanız sizin hayatınız evet ileride geriye baktığınızda iyi ki mi demek isterdiniz yoksa keşke mi? Seçim sizin..

7yıllık evliyim yorgunum deyip kenara çekilmedim hiç şiddet görmüyorum yanlış anlaşılmasın ama sevgili altı üstü şiddet görüyorsan ayrıl olayı dramatik hale getirme...

Evli olsan bir suru tantana diycemde.. alti ustu bi sevgili ve siddet vwr isin icinde..bence kendind guven biraz ve ayril

7yıllık evliyim yorgunum deyip kenara çekilmedim hiç şiddet görmüyorum yanlış anlaşılmasın ama sevgili altı üstü şiddet görüyorsan ayrıl olayı dramatik hale getirme...
Ben yorgunum derken, yeniden almam gereken nice kararlar var güç toparlanabilir bir şey, biraz zamana ihtiyacım var yoksa biraz kalayim belki düzelir değil zaten kafamdaki.

Çok üzülüyorum size. Bunu yaşamak zorundaymışsınız gibi hissetmenize. Aslında hayat gerçekten çok güzel. Bulutlu değil kasvetli değil. Üstünüzde o adamın gölgesi var ve siz o adamı çekmedikçe güneşi göremeyeceksiniz. Üzülüyorum çünkü biz kadınlar güçlüyüz çok. Anlatmaya çalıştığınız yorgunluğu biliyorum sizi anlıyorum. Benzer bir karanlıktan çıktım yıllar önce. Bıçak kesiği gibi bi anda çıktım. Geriye bakmadım. Çünkü hayat benim hayatım çünkü nefes almak istiyordum özgürce. Ben yaptım kendimi o karanlıktan tutup çıkardım. Burdan ne desek boş. Siz eğer o yorgunluğu atmak için çaba göstermiyorsanız hala melankolik takılmak istiyorsanız sizin hayatınız evet ileride geriye baktığınızda iyi ki mi demek isterdiniz yoksa keşke mi? Seçim sizin..
Yo farkına vardım, hiç düzelmesini beklemedim, bir yolunu bulmaya çalıştım yalnızca sonra farklı iki insan tanıdım. Elbette ki her gün dayak yiyip oturmadim. Ama yapılan yorumları bir okusana, cok nadirdir sen gibi. En son dayağı hakettiğimi savunan bir yazı bile var. Ben kendimle yüzleştim, cok korktum. Evlen çocuğu da dövdür diyen de var, ben böyle düşünsem neden yardım isteyeyim. Kaç kurtul diyen insanlar hangi zorlukla savaşmadan sıyrılıp Kurtulmuş ki? Ben elbette inanıyorum, bitecek yarası arada acıtacak, yanlış insan yanlış sevgi, hepsi bu. Biliyorum, zaten yaşamış insanlar ağzından konuşabiliyor yalnızca, diğerleri kinadiklari tüm insanların yansıması, ben bugun nicelerine yazdığım yazıdan, toplumda şiddet meyillisi insanlari tanıdım. Acıtasyon, süslü cümleler diye yargılayan nice insanların yalnızca kulağına dokunan bir hikaye olduğunu varsaydım ve en az şiddet kadar acıdım. Kendime, cevap verdiğim kendini birey sanan o topluluğa.

Uzak dur. Kendini kurtarmış olursun.

Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.
Bencede hemen uzaklaşın ayrılın sevgiliyken böyle yapan evlenince daha kötü olur şiddet ve saygısızlık varken sevgide olucana inanmıyorum ben okurken çok rahatsız oldum

Yapilacak ilk şey kendinize kalacak yer ayarlamanız olmalı yurt vs.
Sonra da destek almalısınız.
Karşı tarafla devam etmek istiyorsanız veya kopamıyorsanız o zaman onun da destek almasını ve tedavi görmesini şart koşabilirsiniz.
6 ayda nasıl göremedim diye şaşırmayın insanlar yıllarca evli kalıyorlar ama sonra nelere şok oluyorlar.
Sadece şunu bilin bu yaşadığınız asla ama asla sizin suçunuz değil karşı taraf sizi bu şekilde sindirmeye çalışıyor!
Ama bunu bile bile devam etmek artık sizin suçunuz olur.

Hayır aslında,çevreye bir zararı yok ban da yoktu ona göre suçlu benim, ben ona saldiriyorum. Ama Hayır yalnızca dar olan alanimi nefes alabilmek için açıyorum. Ona bunu anlatamıyorum.
Siz saldirsaniz bile kendini geri çekebilir evden uzaklaşabilir vs.bunun bir sürü yolu var.Ama o size saldırmayı tercih ediyor demek ki sağlıklı biri değil.
Size kendinizi suçlu hissettirerek yanınızda kalmanızı sağlıyor böylece.

Sevgiliyken buna goz yumuyorsun Adam her defasinda dozu arttiracak ve Allah korusun bicaklamaya kadar gider...

Evli insanlarin bile bosanma sebebiyken seni tutan ne?? Kendine bunu yapiyorsun Elin adami neler yapmaz....

Back
X