Şiddet :(

Ogemibirgungelecekmi

Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2017
643
327
23
Merhaba arkadaşlar O kadar üzgünüm ki sizden ne yapmam konusunda tavsiyeler bekliyorum .
2 yıllık evliyim. Eşim sert mizaçlı biri değildir tartışmalarımızda hep gelip konuşan gönlümü alan taraftır. Zaten çok tartışmalarımızda olmaz.
Ama dün iftara kayınbabamlara gidicez uyuyup kaldı uyandırıyorum uyanmıyor. Bebeğim var o da sürekli ağlıyor bir iş de yapamıyorum en son yine gidip uyandırdım. Kalk artık yarım saat kaldı dedim iftara biraz öfkeyle. Neyse kalktı bende hazırlanıyorum gidicez diye bana oradan söyleniyor 10 dakika kaldı daha niye gidiyoruz diye. O öyle söyleyince hakikaten çok öfkelendim ve seni ne zamandan beri uyandırmaya çalışıyorum dedim ama sonuna GERİZRKALI da ekledim.
Bunu duyunca çok sinirlendi. Tamam haklı dememen lazım ama artık çok bunalmıştım. Neyse yanıma geldi ben bebeğimi giydiriyorum.
Ben çok oluyormuşum bir daha böyle kelimeler söylemiyecekmişim yok geç kalmışmışız falan filan ses tonunu yükselterek konusuyor bende önünden geçiyordum o esnada Ben gelmiyorum iftara dedim öyle diyince eliyle sırtıma vurarak itti beni. Çok sert değildi belki ama sendeledim yinede.
O kadar zoruma gitti ki anlatamam başladım ağlamaya. Yüreğimdeki sevgim sanki aniden kayboldu, boynum büküldü başım eğildi. Kırılmak değildi sanki kırılmak sesli olur benimki sessiz bir şeylerin kayboluşuydu. Yine ağlıyorum Resmen şiddet gördüm diyorum. Bu davranışı ona hiç yakıştıramıyorum ama yapmıştı artık :( Tamam bende hatalıyım belki ama bu olmamalıydı :( Bunun devamı gelir mi sizce?
Eşimin yüzüne dahi bakmıyorum hiç o yine konuşmaya, güldürmeye çalışıyor. Ne yapmam gerek sizce bir daha böyle bir durum yaşamamak için ya da abartıyor muyum? :( Tşk ederim

ramazanda insanın sinirleri gerçekten çok geriliyor sıcaklar bir yandan..
benim eşim de ramazan girdi gireli bambaşka birisi oldu inan hiç çekilmiyor..
ben iftara kadar fazla muhattap olmuyorum ne söylersem batıyor .
Eşin ile normal zamanlarda aranız nasıl ? sana karsı saygısız birisi mi ? evi eşi ve cocugu ile ilgili birisi mi ? ona göre birşeyler yazmak istiyorum çünkü
bu arada tavrına devam et. burnundan fitil fitil getir. yüzüne bakma ne olursa olsun yaptıgı yanlış
keşke sende gerizekalı demeseydin ama yinede böyle davranmaması gerekirdi.
ben olsam uyanmıyorsa hiç oralı bile olmaz ugraşmazdım o anda.

Şiddet dogru degıl ama sende şımarıksın madem ole o daha uyanmadı çocuğunla kendın gıyın oda kalksın gıyınsın hemen geızekalı da ağır bır laf

Merhaba arkadaşlar O kadar üzgünüm ki sizden ne yapmam konusunda tavsiyeler bekliyorum .
2 yıllık evliyim. Eşim sert mizaçlı biri değildir tartışmalarımızda hep gelip konuşan gönlümü alan taraftır. Zaten çok tartışmalarımızda olmaz.
Ama dün iftara kayınbabamlara gidicez uyuyup kaldı uyandırıyorum uyanmıyor. Bebeğim var o da sürekli ağlıyor bir iş de yapamıyorum en son yine gidip uyandırdım. Kalk artık yarım saat kaldı dedim iftara biraz öfkeyle. Neyse kalktı bende hazırlanıyorum gidicez diye bana oradan söyleniyor 10 dakika kaldı daha niye gidiyoruz diye. O öyle söyleyince hakikaten çok öfkelendim ve seni ne zamandan beri uyandırmaya çalışıyorum dedim ama sonuna GERİZRKALI da ekledim.
Bunu duyunca çok sinirlendi. Tamam haklı dememen lazım ama artık çok bunalmıştım. Neyse yanıma geldi ben bebeğimi giydiriyorum.
Ben çok oluyormuşum bir daha böyle kelimeler söylemiyecekmişim yok geç kalmışmışız falan filan ses tonunu yükselterek konusuyor bende önünden geçiyordum o esnada Ben gelmiyorum iftara dedim öyle diyince eliyle sırtıma vurarak itti beni. Çok sert değildi belki ama sendeledim yinede.
O kadar zoruma gitti ki anlatamam başladım ağlamaya. Yüreğimdeki sevgim sanki aniden kayboldu, boynum büküldü başım eğildi. Kırılmak değildi sanki kırılmak sesli olur benimki sessiz bir şeylerin kayboluşuydu. Yine ağlıyorum Resmen şiddet gördüm diyorum. Bu davranışı ona hiç yakıştıramıyorum ama yapmıştı artık :KK43: Tamam bende hatalıyım belki ama bu olmamalıydı :KK43: Bunun devamı gelir mi sizce?
Eşimin yüzüne dahi bakmıyorum hiç o yine konuşmaya, güldürmeye çalışıyor. Ne yapmam gerek sizce bir daha böyle bir durum yaşamamak için ya da abartıyor muyum? :KK43: Tşk ederim

Yakın bir zamanda buna benzer bi olay yaşadım eşimle.. Dediğin gibi tam şiddet değildi, biz büyük kavga etmiştik ve kolumu sıkmıştı öfkeden farkında bile değildi ama morarmıştı biraz. Ben ona teşebbüs ettiği andan itibaren bitirmiştim kafamda ve yüreğimdeki o ağırlığı, ezikliği, zoruma giden yerleri hiç kaldıramadım seni çok iyi anlıyorum. Benim geçmişim de biraz kabarık olduğu için dedim git gide tepkiler fazlalaşıyor artık bu iş bitsin.. Ailemi aradım onun ailesi de geldiler dedim fiziksel temas oldu mu oldu, benim için bitmiştir dedim. Ama babam baya çabaladı ve beni aldı götürdü 1 ay uzak kaldım ve eşimle 10 gün sonrasında ilk kez konuştum söyledim yemin etti ki farkında değildim ben diye.. Bir şekilde düzeldi.. Öfke kontrolü yok eşimin onu törpülemeye çalışıyor şu an ama 2 aydır çok şükür o kadar büyük bir değişim var ki..
Demem o ki muhakkak tepkini sağlam sürdür canım. "Bir daha"sı olmayacağını nasıl bileceğim ben hep sendne ürkerek mi yaşayacağım felan diye sürekli başına kak.. Belki bana katılmayan olacak ama devamı gelmesin diye önünü şimdiden kesmelisin.. BÖyle olaylara büyük tepki vermezsek hemen normalleştiriyorlar çünkü..
Lütfen canını sıkma ama olur mu?
Kıyamam ya kendi halim aklıma geldi..
İnan geçecek ama bir dahası olmaması için gereken tepkiyi ver canım.

bence adam yaptığının farkında değil. yani tamam hafif ittirmiş olabilir ama ilerde tutup tokat da atabilir, onun bahanesi de hazır olmasın. al karşına konuş, bu şiddettir affı yoktur diye. öyle güldürmeye çalışarak çocuk mu kandırıyor nedir yani?

ramazanda insanın sinirleri gerçekten çok geriliyor sıcaklar bir yandan..
benim eşim de ramazan girdi gireli bambaşka birisi oldu inan hiç çekilmiyor..
ben iftara kadar fazla muhattap olmuyorum ne söylersem batıyor .
Eşin ile normal zamanlarda aranız nasıl ? sana karsı saygısız birisi mi ? evi eşi ve cocugu ile ilgili birisi mi ? ona göre birşeyler yazmak istiyorum çünkü
bu arada tavrına devam et. burnundan fitil fitil getir. yüzüne bakma ne olursa olsun yaptıgı yanlış
keşke sende gerizekalı demeseydin ama yinede böyle davranmaması gerekirdi.
ben olsam uyanmıyorsa hiç oralı bile olmaz ugraşmazdım o anda.
Normalde çok iyi aramız diyorum ya çok tartışmamız da olmaz bebeğimizle benimle ilgilenir üzülmemen için kendinden tavizler verdiği bile olmuştur ama nasıl böyle birşey yaptı :( Keşke hiç oralı olmsaydım

Normalde çok iyi aramız diyorum ya çok tartışmamız da olmaz bebeğimizle benimle ilgilenir üzülmemen için kendinden tavizler verdiği bile olmuştur ama nasıl böyle birşey yaptı :KK43: Keşke hiç oralı olmsaydım
Normalde iyi ise çok fazla kafana takma derim canım
ama ona ders ver hatasını anlamasını sağla ve bir daha asla böyle birşeyin olmayacağını eğer ki yaparsa seni kaybedebileceği izlenimini ver hiç birşey olmamış gibi davranma.. soguk davran mesafeli ol eminim eşin de zaten normalde iyi biri ise hatasını anlayacaktır. konuşma senden özür dileyip gönlünü alana kadar
insanız hepimiz zaman zaman geriliyoruz bazen böyle sonuçlar çıkıyor ne yazık ki.
biriniz ateş iken biriniz su olun yoksa istenmeyen çok şeyler oluyor 4 yıllık evliyim yaşaya yaşaya ögrendim kavga gürültü ile hiç bir yere varılmıyor.

Yakın bir zamanda buna benzer bi olay yaşadım eşimle.. Dediğin gibi tam şiddet değildi, biz büyük kavga etmiştik ve kolumu sıkmıştı öfkeden farkında bile değildi ama morarmıştı biraz. Ben ona teşebbüs ettiği andan itibaren bitirmiştim kafamda ve yüreğimdeki o ağırlığı, ezikliği, zoruma giden yerleri hiç kaldıramadım seni çok iyi anlıyorum. Benim geçmişim de biraz kabarık olduğu için dedim git gide tepkiler fazlalaşıyor artık bu iş bitsin.. Ailemi aradım onun ailesi de geldiler dedim fiziksel temas oldu mu oldu, benim için bitmiştir dedim. Ama babam baya çabaladı ve beni aldı götürdü 1 ay uzak kaldım ve eşimle 10 gün sonrasında ilk kez konuştum söyledim yemin etti ki farkında değildim ben diye.. Bir şekilde düzeldi.. Öfke kontrolü yok eşimin onu törpülemeye çalışıyor şu an ama 2 aydır çok şükür o kadar büyük bir değişim var ki..
Demem o ki muhakkak tepkini sağlam sürdür canım. "Bir daha"sı olmayacağını nasıl bileceğim ben hep sendne ürkerek mi yaşayacağım felan diye sürekli başına kak.. Belki bana katılmayan olacak ama devamı gelmesin diye önünü şimdiden kesmelisin.. BÖyle olaylara büyük tepki vermezsek hemen normalleştiriyorlar çünkü..
Lütfen canını sıkma ama olur mu?
Kıyamam ya kendi halim aklıma geldi..
İnan geçecek ama bir dahası olmaması için gereken tepkiyi ver canım.

Tamam canım Aslında uzun süre konuşmamayı düşünüyorum ama önümüz bayram aileler anlamasın diye konuşucam mecbur ama mesafemi koruyarak. Geçmiş olsun sana da umarım tekrarlamaz ikimiz içinde:(

Tamam canım Aslında uzun süre konuşmamayı düşünüyorum ama önümüz bayram aileler anlamasın diye konuşucam mecbur ama mesafemi koruyarak. Geçmiş olsun sana da umarım tekrarlamaz ikimiz içinde:KK43:
Aynen öyle yap canım..
Kimseye belli etmenize gerek yok zaten..
Kendin mesafeni korursun..
Muhakkak farkında olsun özür dilesin ve gereken korkuyu sal içine..
Ben böyle korkarak yaşayamam vs.
Ki senin çok şükür durumun benden de iyi eşinden memnunsun bu konu hariç.
Bir anlık öfke olduğu çok belli ama "bir daha" olmaması için aynen öyle davran.
Yola girecek emin ol.
Üzülme lütfen .. :KK200:

Normalde iyi ise çok fazla kafana takma derim canım
ama ona ders ver hatasını anlamasını sağla ve bir daha asla böyle birşeyin olmayacağını eğer ki yaparsa seni kaybedebileceği izlenimini ver hiç birşey olmamış gibi davranma.. soguk davran mesafeli ol eminim eşin de zaten normalde iyi biri ise hatasını anlayacaktır. konuşma senden özür dileyip gönlünü alana kadar
insanız hepimiz zaman zaman geriliyoruz bazen böyle sonuçlar çıkıyor ne yazık ki.
biriniz ateş iken biriniz su olun yoksa istenmeyen çok şeyler oluyor 4 yıllık evliyim yaşaya yaşaya ögrendim kavga gürültü ile hiç bir yere varılmıyor.
Tamam canım Tşk ederim tavsiyen için. Zaten konuşmak yüzüne bakmak bile içimden gelmiyor :(

beni linç edenler olacak ama sen de biraz tahrik etmişsin bu tabiki yaptığını haklı çıkarmaz yine de büyütülecek bir şey yok yani şiddet artar mı vs diye üzülme. sen de biraz hassassın anladığım kadarıyla. o sorumsuzluk yapmış kalkmamış senin de o an sabrın tükenmiş adam da pişman olmuş zaten üzme tatlı canını

O kadar zoruma gitti ki anlatamam başladım ağlamaya. Yüreğimdeki sevgim sanki aniden kayboldu, boynum büküldü başım eğildi. Kırılmak değildi sanki kırılmak sesli olur benimki sessiz bir şeylerin kayboluşuydu. Yine ağlıyorum Resmen şiddet gördüm diyorum. Bu davranışı ona hiç yakıştıramıyorum ama yapmıştı artık :KK43: Tamam bende hatalıyım belki ama bu olmamalıydı :KK43: Bunun devamı gelir mi sizce?
Eşimin yüzüne dahi bakmıyorum hiç o yine konuşmaya, güldürmeye çalışıyor. Ne yapmam gerek sizce bir daha böyle bir durum yaşamamak için ya da abartıyor muyum? :KK43: Tşk ederim
Benim anladığım kadarıyla buna benzer sözler öncesinde söylemişsin.çünkü sana sen çok olyorsun birdaha böyle şeyler söyleme demiş.
Onun yaptığı nasıl bir şiddetse,senin yaptığın hakarette aynı şiddet bana göre.Biriniz elinize biriniz de dilinize hakim olamamışsınız.

Back
X