Şiddet!!

Etegiminpilesi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.664
4.948
83
Merhaba hanımlar,
Şiddete uğrayan kadınlar hep derdim olmuştur.Burda da birkaç konu okudum kan basıncım arttı.
Erkeklerin kadınlara uyguladığı şiddetten bahsediyorum.Hani şu çok sevdiğimiz sevgililer, eşler...
Umarım işe yarar yazdıklarım birileri artık şiddetten kurtulur.
Etrafımda şiddete uğrayan kadınlara hep tepkisiz kalmayın sizde karşılık verin dedim.Yine ve hala diyorum.
Erkek gücüyle kadın gücü bir değil evet.Kadın isterse daha güçlü.
Eski bir sporcu olarak antrenmanlarımı hep erkeklerle yaptım.Onları yenmek etkisiz hale getirmek hiç zor değil.Zayıf noktaları var.İnternetten bakabilirsiniz hangi noktalara baskı uygulanırsa kişi etkisiz hale gelir.
İlham olması içinde bir hikaye paylaşmak istiyorum.15-16 yaşlarındayken sürekli şiddet gören bir komsumuz vardı.Bize gelip ağlardı.
Ayşe teyze dedim sen eşinden daha şismansın.Kütle gücün daha fazla o sana ne yapıyorsa sende ona aynısını yap dedim.Nasıl falan dedi anlattım baya.En kötü ne olabilir ki günün sonunda dayağı yiyip oturan yine sensin.Yine dayak yersin ama bu sefer o da zarar görür dedim.
Sonra birgün adam huysuzluk ederken kadın yetti canıma deyip atlamış üstüne.(Tabi bu kısmı bildiğimizi kocası bilmiyor.)
O günden beri araları yine harika değil ama artık kadın şiddet görmüyor.
İnsanların size hiçbir şekilde şiddet uygulama hakkı yok.Bu bilinçle hareket edin ve celladınızı korumayın acımayın.Rezil olmaktan da korkmayın.
Keşke bunlara hiç gerek kalmasa kadınlar olarak kendimizi savunmak zorunda olmasak.
Sevgilerimle

Son düzenleme:
Konu sahibinin de dediği gibi günün sonun da yine dayak yemiş olacaksın. En azından kendini savun. Eline geçen biseyi fırlat bi yerlerine ama pasif kalma. Dayağı yiyip yiyip oturmakdan iyidir bence. 5 5kisilikailem
Boşanmak en iyisi tabii onu beceremeyenler , bunu becermeli en azından.

benımde çok yakınım yeni evliyken kocasının ailesi yüzünden kocasından çok dayak yermiş yeni evliler birde ,
kendısınden yaşça büyük bir yaşlı kadın komşu demiş ki , o sana neyle vuruyorsa sende ona öyle karşılık ver ,
gücün yetmiyorsa tencere tava at kafasına hiç utanma , o seni dövmekten utanmıyorsa sende utanma demiş ,

ve birgün o kavga anında tencere tava ne varsa kafasına fırlatmış , kaşı gözü patlamış adamın ,
ve inanın bana o son olmuş , birdaha adam kadını dövmeye kalkmamış ,

uydurma sanmayın birebir yaşanmış bir olay , ve bunlar benım çok yakınımdı , o teyze bize hep öyle ögüt verirdi ,

benımde çok yakınım yeni evliyken kocasının ailesi yüzünden kocasından çok dayak yermiş yeni evliler birde ,
kendısınden yaşça büyük bir yaşlı kadın komşu demiş ki , o sana neyle vuruyorsa sende ona öyle karşılık ver ,
gücün yetmiyorsa tencere tava at kafasına hiç utanma , o seni dövmekten utanmıyorsa sende utanma demiş ,

ve birgün o kavga anında tencere tava ne varsa kafasına fırlatmış , kaşı gözü patlamış adamın ,
ve inanın bana o son olmuş , birdaha adam kadını dövmeye kalkmamış ,

uydurma sanmayın birebir yaşanmış bir olay , ve bunlar benım çok yakınımdı , o teyze bize hep öyle ögüt verirdi ,
Kesinlikle öyle kafa göz dağılınca madara olmaktan korkuyorlar.
Öyle demiyorum da şiddete şiddetle karşılık vermek doğru mu diyorum boşansınlar daha kolay hem erkekle kadın gücü bir değil ki 😕😕😕😕
Ben durup dururken saldırılsın demiyorum.Kendini korumalı kadınlar diyorum.Ayrıca o şiddeti uygulayan adam izin vermezse biraz zor ayrılır kadın.Pasif bulmasa uygulayabilir mi şiddeti?
Ek olarak kadının gücü ile erkeğin gücü bir değil buna bende katılıyorum.Ama kadınlar güçsüz değil.Sadece denemek lazım kim ne kadar güçlü.İş başa düşünce kadın her istediğini yapar.

Son düzenleme:
Yaa ne kadar iyi yapmışsın alkışlayalım sizi. Kadın daha şişman olduğu için kocasına karşılık verdi aynı şekilde şiddetle karşılık verdi kocasının üzerine atladı ee adam korktu dövemiyor karısını ama anlaşamıyorlar da hala ancak aynı evi paylaşıyorlar. Şiddete şiddetle karşılık vermeyi uygun görmenizi bir yana bırakıyorum o zaten feci bir düşünce tipi; dayak bitince olmayınca güllük gülistanlık mı oluyor o evlilik evet anlaşamıyorlar ama dayak yemiyor ohh rahatladık!

psikolojik şiddet ne demek onu biliyor musunuz? şiddete şiddetle karşılık verip güç savaşına çevirmektense boşanmak daha iyi bir seçenek değil mi acaba? valla verdiğiniz akıla hayran kaldım.. pes!! peki ben bu adamı döverim deyip saldıran ama kocasından daha da fena karşılık görebilecek kadınların olabileceğini düşünmüyor musunuz yok düşünemezsiniz!! herkes birbirini dövsün o zaman gücü yeten yetene.. o dövüyor bende döveyim ama aynı çatı altında yaşayalım.. bravo..

Arkadaslar sacmalamayin lutfen ya siz bu akli veriyorsunuz buna uyup okuyacak kadinlar olabilir ve sonuclari daha vahim olabilir ölüme kadar gidebilir

Surekli karsilikli guresecekler mi?

Şiddetin hicbir turu kabullenebilir bir sey degil

Polisi arasin yardim çağırsın bosansin

Zaten gucu yeten kisi kendini koruma icgudusuyle karsilik verir

Lutfen boyle tavsiyeler vermeyin allah askina ya

Şiddet gösteren erkekler gücünün yettiğine şiddet uygulayıp ezer. Gücünün yetmediğine de abi abla çeker. Aslında en aciz kişiler bana göre. Katılıyorum dövüyorsa siz de dövün en azından deneyin. Üstünüze yürüyorsa siz de yürüyün korkmadığını, sizi ezemediğini görünce şiddet uygulamaktan vazgeçebilir. Ama bu sefer de psikolojik şiddete başvurur. Bu tarz adamlarla en kısa zamanda boşanın.

Valla bir tarafta gücünün yettiğine dayılanan ilkel erkekler, diğer tarafta şiddetli geçim diye bir şey olamaz en iyisi huzurla yaşam için boşanma diyen çelişkilerim..

Evet her kadın boşanamıyor. Özellikle hiçbir desteği olmayan küçük çocuğunu/çocuklarını bırakıp çalışamayacak kadınlar var bu ülkede. O kadınlara boşan işe gir çalış diye basmakalıp akıl veren tuzu kurular da var sonuçta burada..

Şahsen benim bazı üyelere biraz sabret çocuklar okul yaşına gelsin boşanırsın demişliğim var. Yani bir nevi sus bekle diyorum. bknz.ülke gerçekleri..

Ama şiddetten beslenen bir koca ve aynı zamanda psikopatsa sizce siner mi?
Yoksa daha çok öfkelenip kadının canına kasteder mi?

Bu cinayetler evde kendi kendine oturan kadınlara uygulanmıyor ki?
Kadın da kavga ediyor bağırıyor tepki gösteriyor. Veya boşanma aşamasında/ boşanmış oluyor. Ama kendini onun sahibi sanan davar tarafından hazmedilmeyip işleniyor.

Ben olsam böyle bir şey yazmaya korkardım.

Boyle oneriler vermeyin kocasi psikopat olanlar var. Eline bicak alir bir sey alir.
Tekme tokat dayak yiyen kadin zaten adamin yaninda durmasin.

Konu sahibi sanırım kadın cinayetlerinin evde tv falan izlerken arkadan sinsice yaklaşarak işlendiğini sanıyor.

Olaylar neticesinde olan şeyler bunlar. Adam psikopat ki şiddet uyguluyor. Ve bunun sınırını da kimse bilemez..

Back
X