Nerden başlasam bilmiyorum..6 aylık evliyim. Bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce. Ruh halim iyi değil o yüzden. Mutsuzum sürekli. Bu bebeği istememiştim o yüzden mi gitti benden? Eşimle kavgalıydık 1 haftadır. Aynı evin içinde küstük birbirimize. Ettiğim hakaretler yüzünden konuşmuyordu benimle. Kontrol edemiyorum öfkemi. İçim yangın yeri gibi . Bugün eve geç geldi. İşleri uzamış. İsteyerek tartışma çıkardım itiraf ediyorum. Bana destek olman gerekirken işi bahane edip eve gelmiyorsun dedim. Beni yapayalnız bırakıyorsun dedim. Tartışma hiddetlendi. İtti beni tökezledim düştüm. Arkasını dönmüş odaya giderken sırtına yumruk attım. Döndü tokatladı beni. Sonra ben ona tokat attım. İyice sinirlendi yere kapakladı beni. Ellerimden tutup yumruk attı. Boğazımı sıktı nefes alamadım. Bi an bacaklarım titredi şuurumu kaybetmek üzereydim tuttu yatağa fırlattı . Bana Allah belanı versin. Hayatımı s.ktin. Boşanacağım senden gibi laflar etti . Sinirden ağlıyordu . Ailesini aradı gelip beni zorla evlerine götürmek istediler . Bir yere gitmeyeceğim ben evimde kalacağım dedim . Oğullarını alıp gittiler yarın gelip seni götüreceğiz bi süre bizde kalın dediler. Ben gitmek istemiyorum hiç bir yere. Eşimle çok severek evlenmiştik . Bana dokunmaya kıyamayan insan nasıl bana karşı vicdanını bu denli yitirdi? Kalçama sırtıma tekme attı ben yerde yatarken. Hiç mi içi sızlamadı ? Annemle konuştum son zamanlarda çok üstüne gittin sen hatalısın diyor. Boşanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra diyorum bana açık kapı göstermiyor . Babamın hele hiç haberi yok. Olsa da biliyorum ki gel demeyecek . Ben ne yapacağım? İçimde öfkeden nefretten başka bişey kalmadı. Saygım sevgim kalmadı. Bu evlilik artık toparlanır mı? Bunca şeyden sonra devam edebilir miyiz? Gram pişmanlık yoktu yüzünde. Kurtulmak istiyordu benden adeta. İçim çok acıyor. Babası beni kötüleyip durdu sen kendini toparlayamadın evliliğini mahvettin diye. Ben ben yapacağım bundan sonra? Ne kadar kötü olursam olayım şiddeti hakettim mi? Evli kalsakta birdaha dokunamayacağım ona. Seni seviyorum diyemeyeceğim. Yüzüne gülemeyeceğim. İçimden bişeyler koptu gitti sanki..