Şiddet

Boşanmasaniz bile bi uzaklaşın ayrı yerlerde düşünün. Bi sinirler gecsin olay durulsun o zaman düşünün sevip sevmediginizi ikiniz de. Birbiriniz icin vazgecilmezseniz eger zaten ne olursa olsun bir araya gelirsiniz. Olay cok yeni karar almak icin. Geçmiş olsun.

Acınız ortak. Sadece siz mi üzgünsünüz?
Adama hakaretler etmişsiniz.
Gönlü kırık, bırakın da bir kaç gün küs kalsın.
Kendini toplasın.

Bir düşünün dünya hakaret edip de konuşacaksın benle diye kavga çıkarsa kocamız hangimiz he canım diyebiliriz.

Şiddet çok çirkin ancak psikolojik şiddet de en az o kadar çirkin. Bunu başlatan da sizsiniz.

Eğer böyle şımarıklık edecekseniz sadece kendi duygularınızı umursayarak. ...
Boşanın evet.

Böyle ikinize de yazık.

konu sahibi psikolojin hic iyi degil ,adami da bosa bunaltiyorsun bence yazık yani ,gidip bi an evvel tedavi ol ,ayrilacaksan da ayrıl adama da yazik yani bsyleri bile isteye yapıp sonra niye boyle oldu demek cok yanlis senin acın ,sinirin var ise karsi tarafin da var insaf yani...

Acınız ortak. Sadece siz mi üzgünsünüz?
Adama hakaretler etmişsiniz.
Gönlü kırık, bırakın da bir kaç gün küs kalsın.
Kendini toplasın.

Bir düşünün dünya hakaret edip de konuşacaksın benle diye kavga çıkarsa kocamız hangimiz he canım diyebiliriz.

Şiddet çok çirkin ancak psikolojik şiddet de en az o kadar çirkin. Bunu başlatan da sizsiniz.

Eğer böyle şımarıklık edecekseniz sadece kendi duygularınızı umursayarak. ...
Boşanın evet.

Böyle ikinize de yazık.
psikolojik siddeti de normal siddeti de once o cikarmis yazik adama yani

Nerden başlasam bilmiyorum..6 aylık evliyim. Bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce. Ruh halim iyi değil o yüzden. Mutsuzum sürekli. Bu bebeği istememiştim o yüzden mi gitti benden? Eşimle kavgalıydık 1 haftadır. Aynı evin içinde küstük birbirimize. Ettiğim hakaretler yüzünden konuşmuyordu benimle. Kontrol edemiyorum öfkemi. İçim yangın yeri gibi . Bugün eve geç geldi. İşleri uzamış. İsteyerek tartışma çıkardım itiraf ediyorum. Bana destek olman gerekirken işi bahane edip eve gelmiyorsun dedim. Beni yapayalnız bırakıyorsun dedim. Tartışma hiddetlendi. İtti beni tökezledim düştüm. Arkasını dönmüş odaya giderken sırtına yumruk attım. Döndü tokatladı beni. Sonra ben ona tokat attım. İyice sinirlendi yere kapakladı beni. Ellerimden tutup yumruk attı. Boğazımı sıktı nefes alamadım. Bi an bacaklarım titredi şuurumu kaybetmek üzereydim tuttu yatağa fırlattı . Bana Allah belanı versin. Hayatımı s.ktin. Boşanacağım senden gibi laflar etti . Sinirden ağlıyordu . Ailesini aradı gelip beni zorla evlerine götürmek istediler . Bir yere gitmeyeceğim ben evimde kalacağım dedim . Oğullarını alıp gittiler yarın gelip seni götüreceğiz bi süre bizde kalın dediler. Ben gitmek istemiyorum hiç bir yere. Eşimle çok severek evlenmiştik . Bana dokunmaya kıyamayan insan nasıl bana karşı vicdanını bu denli yitirdi? Kalçama sırtıma tekme attı ben yerde yatarken. Hiç mi içi sızlamadı ? Annemle konuştum son zamanlarda çok üstüne gittin sen hatalısın diyor. Boşanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra diyorum bana açık kapı göstermiyor . Babamın hele hiç haberi yok. Olsa da biliyorum ki gel demeyecek . Ben ne yapacağım? İçimde öfkeden nefretten başka bişey kalmadı. Saygım sevgim kalmadı. Bu evlilik artık toparlanır mı? Bunca şeyden sonra devam edebilir miyiz? Gram pişmanlık yoktu yüzünde. Kurtulmak istiyordu benden adeta. İçim çok acıyor. Babası beni kötüleyip durdu sen kendini toparlayamadın evliliğini mahvettin diye. Ben ben yapacağım bundan sonra? Ne kadar kötü olursam olayım şiddeti hakettim mi? Evli kalsakta birdaha dokunamayacağım ona. Seni seviyorum diyemeyeceğim. Yüzüne gülemeyeceğim. İçimden bişeyler koptu gitti sanki..
Sizi anlıyorum gerçekten, şiddetin bi bahanesi vs de olamaz ama karşı tarafı sürekli sürekli tahrik etmişsiniz adam odadan çıkarken bile sırtına yumruk vs diye devam etmişsiniz. Asla onun yaptıklarını onaylamiyorum ama o ne kadar çirkin bi hareket içindeyse siz de aynı çirkinliğin bi parçasısınız. Evlat kaybetmek çok büyük bi acı ama sanki kaybettiginiz çocuk başka adamdan da babası eşiniz değil yani aynı acı eşinizin de acısı değilmiş gibi davranmissiniz. Artık ona dokunamam sevdiğimi söyleyemem vs ile bitiriyosunuz ya peki eşiniz bunları yapabilecek mi? Bebeğinizin kaybında eşinizi suçlayan bi tavır icindeymissiniz gibi. Bence evliliginizi bitirmek yerine çözüm üzerine düşünün . Evlilik terapisi gibi. Evlat kaybı büyük bi acı destek almanızda fayda var. Toparlanmayacak bi evlilik değil.
Yaranizi psikolojik destekle tedavi ettirin yoksa bosanmaniz size çözüm olmaz. Başka biriyle de aynı şeyleri ya da benzerlerini yaşarsınız. Allah kolaylık versin Allah sabır versin

Aynen oyle birde hakaret ediyormus zaten kadin. Birde erkek onu itmiş buyuk ihtimal uzaklastirmak icin .Itmek ne zamandir yumruktan kotu oldu. Konuyu okumasak adama hakaret edecek konumda olurduk.
Olaylar nasil değişiyor valla Allahtan kulaktan kulaga oynamiyoruz.
adam uzak dursun diye itiyor muhtemelen sinirini ve durumu baskilamak yani daha kotu bsy olmasin diye kadin gidip yine tokat atiyor hani adam mahkemeye gitse nefsi mudafaa olur kendini korumus derler adama yani kadin o derece haksiz sonra da hala sakin kalsin istiyor olduuu

Sizi anlıyorum gerçekten, şiddetin bi bahanesi vs de olamaz ama karşı tarafı sürekli sürekli tahrik etmişsiniz adam odadan çıkarken bile sırtına yumruk vs diye devam etmişsiniz. Asla onun yaptıklarını onaylamiyorum ama o ne kadar çirkin bi hareket içindeyse siz de aynı çirkinliğin bi parçasısınız. Evlat kaybetmek çok büyük bi acı ama sanki kaybettiginiz çocuk başka adamdan da babası eşiniz değil yani aynı acı eşinizin de acısı değilmiş gibi davranmissiniz. Artık ona dokunamam sevdiğimi söyleyemem vs ile bitiriyosunuz ya peki eşiniz bunları yapabilecek mi? Bebeğinizin kaybında eşinizi suçlayan bi tavır icindeymissiniz gibi. Bence evliliginizi bitirmek yerine çözüm üzerine düşünün . Evlilik terapisi gibi. Evlat kaybı büyük bi acı destek almanızda fayda var. Toparlanmayacak bi evlilik değil.
Yaranizi psikolojik destekle tedavi ettirin yoksa bosanmaniz size çözüm olmaz. Başka biriyle de aynı şeyleri ya da benzerlerini yaşarsınız. Allah kolaylık versin Allah sabır versin
bence istemeden hamile kaldigi icin esim benig hamile birakti ben istememistim sonuc olarak onun yuzunden hamile kaldim diye dusunurken bi de bebek kaybedilmis o yuzden esini sucluyor ve hıncını alıyor gibi geldi yoksa baska aciklamasi olamaz bu durumun

bence istemeden hamile kaldigi icin esim benig hamile birakti ben istememistim sonuc olarak onun yuzunden hamile kaldim diye dusunurken bi de bebek kaybedilmis o yuzden esini sucluyor ve hıncını alıyor gibi geldi yoksa baska aciklamasi olamaz bu durumun
Olabilir ama ne olursa olsun yanlış mantık yürütme yapmış her türlü tedavi şart. İnşallah toparlarlar

Giden bebek sadece sizin değildi o da babası olacaktı

Kimse şiddeti hak etmez olmamalı ama bilerek kavga çıkarıp ilk vuran sizsiniz savunulacak bir yönünüz yok durum kötü olmuş

Devam edecekseniz lütfen hemen çocuk YAPMAYIN...

Ayrılın. Yüzyüze nasıl bakacaksınız? Siz olayı bu hale getiren tarafsınız ama eşiniz de yine de kendini tutmalıydı. Eğer şiddete meyilli bir adam değil de siz bu noktaya getirdiyseniz hem sizden hem kendisinden nefret edecek. Tamam kollarınızı tuttu itti tokat vs kendini savundu ama yerde yatarken kalça ve sırt tekmelemesi siz de bunu unutamazsınız. Bitmiş bir evlilik.

Şiddeti ilk siz başlatarak kapıyı aralamışsınız. Eşiniz de bu kapıdan içeri girmiş, girmeseydi kendi düzgün karakterini ortaya koyardı ama demek ki onda da potansiyel varmış. Zaten şiddet her zaman kapıyı aralamakla başlar, artık evliliğinizde bu normalleşti, devamı gelecektir eminim. Ne yaparsınız bilemem ama şu ortama çocuk getirmeyin yeterli.

Karşılıklı şekilde uygulanan bir şiddet var. Siz haklı olduğunuzu düşünerek bu postu açtınız muhtemelen ama kusura bakmayın hak vermemiz mümkün değil. Bilerek kavga çıkartmak, adamı sırtından yumruklamak ne demek bu şiddet değil mi ki. Hem sözlü hem fiziksel şiddete maruz bırakmışsınız eşinizi. Karşılık verince de şiddet gördüm diye ağlamak da ne bilim. Kadını erkeği yok bunun şiddet şiddettir yani. Evladınız kaybetmişsiniz Allah'ım sabrını versin size, o evlat sadece sizin değil eşinizin de evladıydı neden acıyı sadece siz çekiyormuşsunuz gibi davranıyorsunuz. Bence biraz ayrı kalın

Sozel siddetle baslayip fiziksel siddete getiren sizsiniz olayi... sonra da bana nasil boyle bir sey yapabildi diyorsunuz. Peki siz nasil olaylari bu hale getirebildiniz? Neden kocanizin canini yakmak istediniz? Ilk siddeti uygulayan sizsiniz farkindaysaniz iki tarafinda sinirleri yipranmis.
Kadin ya da erkek veya hayvan hicbir canli siddeti haketmez ne sozel ne fiziksel.
Kadin her turlu siddeti gosterirken erkek olarak sabrini sinirini korumasini bekliyoruz. Ama o da insan o da etten kemikten oda her an kontrolunu kaybedebilir. bu olay karsilikli dovus olmus. Suclu ikinizsiniz kusura bakamayin.

Hamile kalmissiniz istememissiniz ok.
Hamile iken esinize hakaretlerde bulunup küs kalmissiniz.
O arada bebeginizi kaybettikten sonra eve gec geldi isleri yuzunden diye yine tahrik edip kavga cikarmissiniz sizce de fazla ileri gitmemis misiniz?
Siddetin her turlusune karsiyim ben sizde bayan olarak psikolojik siddeti fazlasiyla karsi tarafa sunmussunuz.
Esinizin yaptigi dogru demiyorum ama sizin yaptiklariniz dogru mu kendinize hic bu soruyu sordunuz mu.?
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Ben sadece boşanma kararı için acele etmeyin demeye geldim. Çünkü sende psikolojik şiddet uygulamissin ben de ailemden çok görüyorum ve gördüm o yüzden dayaktan bile ağır gelebiliyor bazen😩 Ama biraz ayrı kalın istersen, o da baba sonucta eminim onunda içi açılmıştır.

Ilgi bekledigin icin kavga cikarmissin. Karsindaki kisi bunu anlamayacak kadar öküzmüs.
Yeni dusuk yapmis kadina tekme yumruk girisecek kadar merhametsizmis.
Bosan, ailenden destek bekleme. Kendi basinin caresine bak.
Ama sen bosanmayacaksin bundan eminim. Adam pisman olsun ozur dilesin istiyorsun

şiddeti kimse haketmez tabi ama esinizin sevgisinin size verdigi yetkiyle ben her seyi yapayim o bana dokunamaz moduna girmissiniz sanirim.
cocugunu ilk kaybeden siz degilsiniz evet zor bir sey ama kimse bunun ardina siginip bilerek kavga cikardim yumruk attim demiyor.
gordugunuz gibi siddet gören kimsenin de eli armut toplamiyor.
napacakti adam siz istediginiz gibi psikolojik fiziki siddeti uyvulayacaksiniz esinizde ay ne guzel yumruk atti bana diyip mutlumu olacakti.
bu ortami siz kendiniz hazirlamissiniz maalesef.

Şiddetin kadını erkeği olmaz.. Kadına da erkeğe uygulanan her türlü şiddete karşıyım. Kusura bakmayın ama bu konuda sizi savunamayacağım..

Nerden başlasam bilmiyorum..6 aylık evliyim. Bebeğimi kaybettim kısa bir süre önce. Ruh halim iyi değil o yüzden. Mutsuzum sürekli. Bu bebeği istememiştim o yüzden mi gitti benden? Eşimle kavgalıydık 1 haftadır. Aynı evin içinde küstük birbirimize. Ettiğim hakaretler yüzünden konuşmuyordu benimle. Kontrol edemiyorum öfkemi. İçim yangın yeri gibi . Bugün eve geç geldi. İşleri uzamış. İsteyerek tartışma çıkardım itiraf ediyorum. Bana destek olman gerekirken işi bahane edip eve gelmiyorsun dedim. Beni yapayalnız bırakıyorsun dedim. Tartışma hiddetlendi. İtti beni tökezledim düştüm. Arkasını dönmüş odaya giderken sırtına yumruk attım. Döndü tokatladı beni. Sonra ben ona tokat attım. İyice sinirlendi yere kapakladı beni. Ellerimden tutup yumruk attı. Boğazımı sıktı nefes alamadım. Bi an bacaklarım titredi şuurumu kaybetmek üzereydim tuttu yatağa fırlattı . Bana Allah belanı versin. Hayatımı s.ktin. Boşanacağım senden gibi laflar etti . Sinirden ağlıyordu . Ailesini aradı gelip beni zorla evlerine götürmek istediler . Bir yere gitmeyeceğim ben evimde kalacağım dedim . Oğullarını alıp gittiler yarın gelip seni götüreceğiz bi süre bizde kalın dediler. Ben gitmek istemiyorum hiç bir yere. Eşimle çok severek evlenmiştik . Bana dokunmaya kıyamayan insan nasıl bana karşı vicdanını bu denli yitirdi? Kalçama sırtıma tekme attı ben yerde yatarken. Hiç mi içi sızlamadı ? Annemle konuştum son zamanlarda çok üstüne gittin sen hatalısın diyor. Boşanmaktan başka çarem yok bu saatten sonra diyorum bana açık kapı göstermiyor . Babamın hele hiç haberi yok. Olsa da biliyorum ki gel demeyecek . Ben ne yapacağım? İçimde öfkeden nefretten başka bişey kalmadı. Saygım sevgim kalmadı. Bu evlilik artık toparlanır mı? Bunca şeyden sonra devam edebilir miyiz? Gram pişmanlık yoktu yüzünde. Kurtulmak istiyordu benden adeta. İçim çok acıyor. Babası beni kötüleyip durdu sen kendini toparlayamadın evliliğini mahvettin diye. Ben ben yapacağım bundan sonra? Ne kadar kötü olursam olayım şiddeti hakettim mi? Evli kalsakta birdaha dokunamayacağım ona. Seni seviyorum diyemeyeceğim. Yüzüne gülemeyeceğim. İçimden bişeyler koptu gitti sanki..
Benden size tavsiye bende yeni evliyken çocuğumu kaybettim sizle aynı şeyleri yaşadim ama inanin şiddet kesilmiyor. Hemen barişinca cocuk fılan yapmayın biraz ayrı kalin eşiniz sakinleşince terapistene gidin ayrı ayrı birde beraber çocuklarimiz şiddetle buyumesin deyın biz daha yeni evliyız bunlari yapiyorsak ilerde daha kötü olur deyın ama eger eşiniz kinci inat ve merhametsiz bir insansa ben bişey diyemiyom

Back
X