Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çalışıyorum çocuğum yeni okula başladı ücretsiz izin alıp ailemin yanına gitmeyi dahi düşündüm
Bazı durumlarda tayin istenebiliyor diye biliyorum. Bazı şeyleri ispatlamanız ve dilekçe ile sunmanız gerekir.
Sanki buradan bir üye böyle bir sebepten tayin istemişti diye hatırlıyorum.
Mutlaka darp raporu alın.
Yada watsapptan konuşun sizi bıçak yada silahla tehdit ettiğini ispatlayın.
Kamera kaydı bile olabilir.
Eşinizin size şiddet gösterdiğini ispatlarsanız onun memuriyeti bile alınır elinden.
Bu anlamda ona göre artıdasınız aslında
Sizin yerinizde olsam bir avukatla görüşür ona göre yol alırım.
Allah korusun çok öfkelendiğinde başınıza geri dönülmez şeyler gelebilir

Aileniz biliyor mu başınıza silah dayandığını?

Darp raporu aldınız mı bu zamana kadar?

Can güvenliğinizin olmadığı yerde durmayın, memurlukta da bunun için birşey yapılabiliyor mu araştırdiniz mi hiç?

İşiniz, çocuğun okulu hepsinden önemli şuan yaşadıklarınız ve yaşama ihtimali olduğunuz şeyler.

memursanız boşandıktan sonra gidebilirsiniz hemde ailenizin bulunduğu ile tayin isteyebilirsiniz

ücretsiz izin alıp ailenizin yanına gidin, gerekirse memuriyetinizi bırakın ölümden daha iyi değil mi? aileniz kabul etmiyorsa kadın sığınma evine gidin. en kısa sürede çıkın o evden çıkana kadar da kanıt toplamaya bakın

Hayır iste
Aileniz yanınıza gelebilir, başka bir şehre tayin aldırılır, mahkemede bunlar beyan edilir, uzaklaştırma çıkarılır. En olmadı kullanabileceğiniz bütün ücretli ücretsiz izinleri kullanırsınız, becayiş yaparsınız.. yani dünya kadar seçenek varken o yaratığın dayağını 5-10 sene daha mı yiyeceksiniz?

Dün akşam beni bıçaklayacaktı bıçağı getirdi gırtlağıma dayadı
Özel durumlarda tayin hakkın olduğunu söyleyen arkadaşlara ısrarla cevap vermiyorsun. tayin hakkın varmış işte gidebilirsin o şehirden. Darp raporu, uzaklaştırma kararı süreçlerinde yol gösterebilirim sana. Ama lütfen kızdığın yorumlara atarlanmak yerine sana yardımcı olmaya çalışan insanlara cevap ver.

eve kamera yerleştirseniz acaba bu kanıt olarak sayılır mı bildiğim kadarıyla ses kaydı sayılmıyor
Kanıta bile gerek yok, gidip tehdit ettiğini söylediği an silahına el koyup çalıştığı ilçeden sürüveriyorlar polisleri, birkaç kez şahit oldum eşimin polis arkadaşlarından ötürü.

Ailem biliyor sert konuşmuşlardı ama işte yuva dağılmasın sen alttan al yani klasik bazı aile tutumları... Sende damarına basma
Ailenizin bakış açısı buysa bu kadar ürkek davranmanız normal.
Kardeşim boşanmak istediğini söylediğinde eşi istemiyordu.
Şiddet olmadığı halde eşi içip geliyor, kavga çıkar kızımıza bir şey yapar diye anne ve babam o evde bırakmamıştı kardeşimi.
Kurumdaki yetkiliyle konuşun, emniyete tekrar gidin tehditle bir sorun olmadığını söylettiğini anlatın.
Aile bakanlığına dilekçe yazın.
Ama lütfen bir şeyler yapın.

Iyi sen dolu dolu evinde bekle o zaman.
Git ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem

Bilmeden konuşuyorsun o çok sevdiğin dağda gezen polis cinsinden birde sana denk gelsin bak bakıyım ne oluyor boş konuşma
Hanımefendi size verilen cevaplara böyle cevap verirseniz olmaz ki. Biraz sakin olun
Kimsenin sizinle bir alıp veremediği yok. Yol göstermeye çalışıyorlar
Anlıyorum zor durumdasınız ama az sakin olun
ALLAH kolaylık versin size, ALLAH kurtarsın diyelim o zaman

Çok doluyorum ailesi Bi yandan kendi bir yandan maddi olarak bir yandan...
Çok doluysanız kurtulmaya bakacaksınız, o silah bıçak evliyken de sizi öldürebilir. Yerinizde olsam her koşulda ölümle burun burunaysam boşanmayı denerken ölmeyi tercih ederim

Git ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem
Hayırdır yaa noluyo! Insanlar iyiliğin için yardımcı olmaya çalışıyo sana. Bu atar gider ne böyle. Ha dayağını yiyip oturmaya razıysan buyur çek derdini. Madem buraya konu açtın millete saygıyla cevap vermek zorundasın! Ayrıca çok korkak bi kadınsın!

Öncelikle şu çok çaresizim yapacak hiçbir şeyim yok düşüncelerini bir kenara bırakın. İlk işiniz kurumunuzun avukatı ile görüşün. İl merkezinde bağlı bulunduğunuz müdürlükte mutlaka vardır. Hayati tehlikenizin olduğunu ölümle tehdit edildiğinizi ve şiddete maruz kaldığınızı anlatın. Sizi talebiniz doğrultusunda görev yeriniz ve kimliğiniz saklı kalmak şartı ile tayin ediyorlar ki hiç kimsenin sizin orda çalıştığınızdan haberi dahi olmuyor. Çaresiz değilsiniz sadece kendinizi çaresizliğe mahkum ediyorsunuz. Yaşarken yapabileceğiniz çok şey var ama ölürseniz bunların hiçbirini yapamazsınız!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X