Şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Git ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem

Calisiyorum diyorsun yani o evde kilitli falan degilsin evden cikabiliyorsun. Esin de calisiyor 7/24 evde degil. Polis geldi adam basina silah dayadi e sonra? Ertesi gun gidip darp raporu alip sikayetci olamadin. Sen polise derdini anlatmazken biz seni gelip oradan alamayiz. bosuna bana atar yapma. madem bosanmiyorsun kocanin huyuna suyuna git bari canini kurtar.

Hanımefendi size verilen cevaplara böyle cevap verirseniz olmaz ki. Biraz sakin olun
Kimsenin sizinle bir alıp veremediği yok. Yol göstermeye çalışıyorlar
Anlıyorum zor durumdasınız ama az sakin olun
ALLAH kolaylık versin size, ALLAH kurtarsın diyelim o zaman
Sizde haklısınız ama,
her gün ölüm korkusu yaşayan, boğazına silah dayanıp şikayetinden vazgeçirilen bir kadının normal psikolojide olduğunu düşünüp azarlar gibi akıl verenler vermesinler o zaman.
Empati kurmak bu kadar zor mu?
Ruh hastası biri ile yaşamak sinir sistemi mi bırakır insanda.

Sağolun yani inanın çok çaresizim ben doğu görevimi yapmadım puanım az boşansam bu şehirden gidemem aileme uzak heryere uzak birde aynı
Arkadaşım her zaman yapılacak birşey vardır puanla nakil nerelerde oluyor bilmiyorum ki bende memurum tayin istesem hele böyle bir nedenden yani kolay alırım biraz çaba sarfedin görüşün bir yerlerle turkiyede olmaz diye birşey yok orda kalıncaya can güvenliğiniz yok belli ki psikopatin teki düzelmez o belli sizi sahipsiz mi gördü çekinmeden ezebiliyor bana kimse o şekilde birşey yapamaz yaptırmam bıraz kendinize guvenin yapilacak çok şey var oda polis sonuçta isini kaybetmek istemez heralde fazla ileriye gidemez diye dusunuyorum

Esin memurdan şikayet et de memurluğu yansın hem de silahı varmış hayvan herif. Dik dur bacım seni dövüyorsa Got hemen darp raporu al. Raporluk bisey yoksa evde ruhsatsız tabanca var git şikayet et uzaklaştırma kararı aldır. Öldürülme korkusu ile bir ömür yasayamazsin korkarsan daha çok üzerine gelir. Ses kaydı al muhakkak boşanma davasında kullanırsın. Yani sen o evde niye duruyorsun hala. Polis çağırsan gelmez bile gelse de bisey yapmaz sen gidip şikayetçi olacaksın. İlk vukuat olunca ceza paraya çevriliyor 4bin gibi bisey. İkincisinde hapis yatar. Korkma. Cesur ol. Öldürür beni deme. Korkuyla yasamaktansa korkuyla darp edilmektense bana ölüm bile daha iyi gelmişti zamanında (üvey babam da anneme musallat olmuştu olum tehdidi savunuyordu ) ve biz de ne zaman dik durduk geri püskürdü. Ya ölürüm ya öldürürüm ama korkuyla yaşayamam ben...

Konu sahibi biraz sakin olun. Tamam konunuzu yazdınız içinizi döktünüz.

Sonuç ne, ne yapmak istiyorsunuz?

Biz size, özetle kendini ve çocuğunu kurtar diyoruz.

Eğitimli insansınız haklarınızı biliyorsunuzdur. Burdan arkadaşların yazdıklarını da yabana atmayın. Uygulamaya geçin.
Çalışan bir kadın olarak maddi olarak kimseye muhtaç değilsiniz. Sakinleşin ve elinizi çabuk tutun.

Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Polis cagirinca bir sey yok diyen siz polise dil uzatanda siz napsa yaranamiyor bu adamlar bu ülkeye 🤦🏻‍♀️bunca dayagi rapor etseydiniz tayininizi bu adamin olmadığı biyere aldirmaz sansiniz olur

Özel durumlarda tayin hakkın olduğunu söyleyen arkadaşlara ısrarla cevap vermiyorsun. tayin hakkın varmış işte gidebilirsin o şehirden. Darp raporu, uzaklaştırma kararı süreçlerinde yol gösterebilirim sana. Ama lütfen kızdığın yorumlara atarlanmak yerine sana yardımcı olmaya çalışan insanlara cevap ver.

Sizde haklısınız ama,
her gün ölüm korkusu yaşayan, boğazına silah dayanıp şikayetinden vazgeçirilen bir kadının normal psikolojide olduğunu düşünüp azarlar gibi akıl verenler vermesinler o zaman.
Empati kurmak bu kadar zor mu?
Ruh hastası biri ile yaşamak sinir sistemi mi bırakır insanda.
Evet sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar ağladım olay çok sıcak herşeyi yapmak istiyorum ama Bi yandan da hayatıma devam etmek zorundayım işe gelmek çocuğu okula götürmek gibi mecburiyetlerim var ağza alınmayacak küfürler hakaretler cabası kafamı toplayamıyorum zerre uyuyamadım ama bu memuriyette böyle bir durum olduğunu bilmiyordum bunu araştırcam ama onun kulağına gitmemesi lazım öyle evden de rahat çıkan birisi değilim yani

Siz birsey yok dedikten sonra polis ne yapabilirdi ki.
Kaş göz yaptınız mı polise, yapsanız anlarlardi diye düşünüyorum.
Şiddetten sonra darp raporu almama sebebiniz nedir? Eşinizin eli kolu o kadar uzun mu ki öğrenecek?
Tayin ile ilgili arkadaşlar yazmışlar, araştırdiniz mi?
Kadın sığınma evine gidince kim olursa olsun yeriniz söylenmiyor diye biliyorum.

Beni dövüyor yine beni suçluyor onu bu noktaya ben getiriyormuşum ben yapıyor muşum babası da aynı kendi gibi yani birini birine diyecek durumum da yok... Çok çaresizim
Çaresiz değilsiniz.avukata gidin danışın.
Yok yapamam diyorsanız susun kavga konuları açmayın,karşı taraf sataşırsa cevap vermeyin can güvenliğiniz icin

Eşim olacak yaratıktan şiddet görüyorum bu şiddetin dozuno kadar arttı ki kiminde silah dayıyor kafama kiminde bıçak dayıyor boğazıma bir bataklıktayım beni öldürecek. Her tartışmanın sonu buraya varıyor bazen kaçıyorum üstüme yürüyünce dediğini yapıyorum bazende hemen üstüme yürümesi zoruma gidiyor istediğini yapmayınca bu son kaçınılmaz oluyor... Polis de çağırdım tehdit etti bişey yok dedim gelenlere zaten onlarında canına minnet... Bu adam polis bir de... Aileme de söyledim boşanmaya da kalktım... Şimdi iyice bataklıktayım doğu görevi için küçük sıkıntılı bir yere geldim ben de memurum boşansam buradan çıkamam istediğim yerlere gitmek için 5 10 yıl gerek bana bir yol gösterin
Siddet gördüm darp raporu aldım uzaklaştırma aldırdım ve boşadım !
Bu kadar zor degil artık bir kendinize gelin ya !!

Sizin sinirleriniz bozulmuş o yüzdendir ki her yoruma yaşamayan bilemez diye çemkiriyorsunuz haklısınız yaşamayan bilemez ama burası da kocasından şiddet görenler kulübü değil herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor biraz sakin olsanız belki de önerileri kulak ardı etmeseniz bir çıkış yolu bulunur önce bir sakin olun sakin...

Evet sinirlerim çok yıprandı sabaha kadar ağladım olay çok sıcak herşeyi yapmak istiyorum ama Bi yandan da hayatıma devam etmek zorundayım işe gelmek çocuğu okula götürmek gibi mecburiyetlerim var ağza alınmayacak küfürler hakaretler cabası kafamı toplayamıyorum zerre uyuyamadım ama bu memuriyette böyle bir durum olduğunu bilmiyordum bunu araştırcam ama onun kulağına gitmemesi lazım öyle evden de rahat çıkan birisi değilim yani
Kendine bir yol çizmek zorundasın, bunun için resmi kurumlarla konuş destek al.
Planlı hareket etmelisin. O evden kurtulana kadar problem yaşamamaya dikkat et.
Kurum avukatı önermiş bir arkadaş, mutlaka git konuş ve gizli kalmasını istediğini söyle.
O zaten sana tüm yolları anlatacaktır.
İstersen bir süre izne ayrıl ailenin yanına git, o sırada tayin işlemlerini başlatırsın. Avukat böyle bir tayin için gerekli sebepleri anlatacaktır sana.
Hatta belki çocuğunun okul olayı için misafir öğrenci tarzı bir uygulama bile vardır. Memuriyetin var sonuçta tayin çıkmazsa geri dönme ihtimalin var. Bildiğim için söylemiyorum ama böyle durumlar için çocuklar içinde bir uygulama vardır muhakkak.
Şu anda korkmuşsun, sinmişsin ama seni engelleyen her durumun bir çözümü vardır unutma. Eşin senin şiddetle ilgili şikayet etmeni istemeyecektir, memuriyeti yanmasın diye. Bu bir koz olabilir elinde. Ama delil bul kendine. Dediğim gibi avukatla konuşmak kafanda dönüp duran çözümsüz sandığın şeyleri aydınlatacaktır.

Senin gene isin var ailen var benim oda yok kimsem yok gidecek kapım yok ben daha çaresizim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eve çağırdım adam beni penceren konuşturdu polis de sağolsun kapıya gelme gereği hissetmedi gecenin Bi yarısı kafama silah dayandığı için korktum ama siz daha cesur olurdunuz herhalde
Asla inanmıyorum buna...iftira atmayın..anında kapıda belirir sizi o evden alirlardi

Bilmeden konuşuyorsun o çok sevdiğin dağda gezen polis cinsinden birde sana denk gelsin bak bakıyım ne oluyor boş konuşma
Memur olduğunuza da inanmıyorum..çok çirkin bir uslubunuz var .Dünyadan haberiniz yok bu kadar mı cahilsiniz..

Git ya Allah aşkına git mübarek gün istemem kötü bişey söylemek yapmadıklarım için beni suçlayacaksan git ya boşanıp öldürülen kadınlar yok mu bu ülkede anası babası öldürülen git ya git denk gelme böylesine istemem
Asla memur değilsiniz...Buna şimdi kesinlikle inandim

Can guvenligim yok diye mahkemeye polise gidin , hem boşanır hem görev yerinizi değişirler, sakın susmayın

Kadınlara yönelik bu gibi durumlarda tayin var ve tayin olunan yer kesinlikle gizli oluyor,esinizde e devlet şifreniz yoksa tabi ...haberi olmaz

Asla inanmıyorum buna...iftira atmayın..anında kapıda belirir sizi o evden alirlardi
Burda kavga oldu, polis çağırdık. Polisler gelmeden kavga dağıldı ama gene de durdular ve konuştular. Polisin karşısında iki kaş göz yapsan zaten anlardı bir terslik olduğunu. Ama sen adamlara sorun yok dediğin halde eve zorla girmeye çalışsalar, belki de polisler evime zorla girmeye çalıştı dedirtecekti.
Konu sahibi cesaretini toplayacak, başka çaresi yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X