şiddet

evet dogru sadece tek korkum su kendimi ifade edemedım ya abılerım o adamın cocuklarını getırme derse o zaman ben biterım cocularımdan ayrı naparm bızde boyle olanlr var
Babanız ve annenizle konuşsanız.Öyle demezler belki.Abilerinizin yeğenleri sonuçta.

burdakı yorumlara baktıgımda ne kadar güçlü kadınlar varmıs dedım agladım keske azıcık cesaretli olsaydım da bu durumda olmasaydım

Siddetin biri onu olmaz tabiki Ama her kavgadami dayak yiyorsunuz sadece meraktan soruyorum

peki ayi olacak kocanizin ya kac
elleri kirilsin ayricà

zaten son carem o Allahtsn sadce iyi bi iş bulmak istıyormkı onlara iyi bakıym
Bakın.Abileriniz kötü olsa da eşiniz daha kötü.
Önce ailenizle konuşun.Kades diye bir uygulama var.Onu indirin telefona.Şiddet uyguladığında orayı arayın.Gelirler.Darp raporu alıp,eşinizi evden uzaklaştırırlar.Ailenizi ararsınız.Çocuklarınızla ailenizin yanına gidersiniz.Boşanıp nakafanızı alırsınız.Bir işe girip eve yardım edersiniz.Anneniz bakar çocuklarınıza.Yoksa eşiniz yarın çocuklarınızı da döver.

her tartısmada deyıl dogrusu ama cogu kez dayak yedıgm olıyo bazen tokst bazen tekme ama ona bunlar dayak deyl gıbı gelıyo hatta hata yaptıgının farkında bıle deyl susaydın karsılık vermeseydın yapmazdım dıyo

burdakı yorumlara baktıgımda ne kadar güçlü kadınlar varmıs dedım agladım keske azıcık cesaretli olsaydım da bu durumda olmasaydım
Ben durumunuza üzüldüm.Lütfen tekrar çocuk yapmayın,korunun.Keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz.Okul olmasa da iş bulup çalışsaydınız.Umarım bir gün cesaretinizi toplayıp o evden ayrılırsınız.

merak edenlerde var sevıyodum eşimi her tartısmadan sonra cok özur dılerdı hepte inanırdım bidaha olmucana yuvamı yıkmak istemıyorum keşke deyısse de beraber evlatlarımızı büyütsek

yok cocuk asla dusunmuuorum şu anda önce iş bulmak istıyorum sonra bakıam once cocularıma bakacak duruma gelıym

Önce ailenizle konuşun.Onlar tamam dedikten sonra eşinizi sinirlendirmeden gizlice hazırlığınızı yapın,o evden çocuklarınızı alıp gidin lütfen.

merak edenlerde var sevıyodum eşimi her tartısmadan sonra cok özur dılerdı hepte inanırdım bidaha olmucana yuvamı yıkmak istemıyorum keşke deyısse de beraber evlatlarımızı büyütsek
Değişmeyecek,bunu anlamışsınızdır.Yuvayı yıkan siz değilsiniz,eşiniz.

neden içimde kendımi sucluyorum sankı sonuna kadar sabret dıyo içimden bısey yuvanı yıkan sen olma dıyo sankı ama farkındaym o korkmuyo bu yuvanın yıkılmasından

neden içimde kendımi sucluyorum sankı sonuna kadar sabret dıyo içimden bısey yuvanı yıkan sen olma dıyo sankı ama farkındaym o korkmuyo bu yuvanın yıkılmasından
Canınızı yakan adam siz sabretseniz değişecek mi?Ya daha fazlasını yaparsa?Öldürmeye çalışırsa?Şiddetin dozu hep artar.Çocuklarınıza hep kötü örnek olur.Onlara da şiddet gösterirse?Kendinizi suçlamayın,bu hikayenin kötüsü eşiniz.Siz kendinizi ve çocuklarınızı koruyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…