- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi mercimek67
-
Babanız ve annenizle konuşsanız.Öyle demezler belki.Abilerinizin yeğenleri sonuçta.evet dogru sadece tek korkum su kendimi ifade edemedım ya abılerım o adamın cocuklarını getırme derse o zaman ben biterım cocularımdan ayrı naparm bızde boyle olanlr var
Babanız ve annenizle konuşsanız.Öyle demezler belki.Abilerinizin yeğenleri sonuçta.
Bakın.Abileriniz kötü olsa da eşiniz daha kötü.zaten son carem o Allahtsn sadce iyi bi iş bulmak istıyormkı onlara iyi bakıym
Siddetin biri onu olmaz tabiki Ama her kavgadami dayak yiyorsunuz sadece meraktan soruyorum
peki ayi olacak kocanizin ya kac
elleri kirilsin ayricà
Ben durumunuza üzüldüm.Lütfen tekrar çocuk yapmayın,korunun.Keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz.Okul olmasa da iş bulup çalışsaydınız.Umarım bir gün cesaretinizi toplayıp o evden ayrılırsınız.burdakı yorumlara baktıgımda ne kadar güçlü kadınlar varmıs dedım agladım keske azıcık cesaretli olsaydım da bu durumda olmasaydım
Ben durumunuza üzüldüm.Lütfen tekrar çocuk yapmayın,korunun.Keşke bu kadar erken evlenmeseydiniz.Okul olmasa da iş bulup çalışsaydınız.Umarım bir gün cesaretinizi toplayıp o evden ayrılırsınız.
Önce ailenizle konuşun.Onlar tamam dedikten sonra eşinizi sinirlendirmeden gizlice hazırlığınızı yapın,o evden çocuklarınızı alıp gidin lütfen.her tartısmada deyıl dogrusu ama cogu kez dayak yedıgm olıyo bazen tokst bazen tekme ama ona bunlar dayak deyl gıbı gelıyo hatta hata yaptıgının farkında bıle deyl susaydın karsılık vermeseydın yapmazdım dıyo
Önce ailenizle konuşun.Onlar tamam dedikten sonra eşinizi sinirlendirmeden gizlice hazırlığınızı yapın,o evden çocuklarınızı alıp gidin lütfen.
Değişmeyecek,bunu anlamışsınızdır.Yuvayı yıkan siz değilsiniz,eşiniz.merak edenlerde var sevıyodum eşimi her tartısmadan sonra cok özur dılerdı hepte inanırdım bidaha olmucana yuvamı yıkmak istemıyorum keşke deyısse de beraber evlatlarımızı büyütsek
Değişmeyecek,bunu anlamışsınızdır.Yuvayı yıkan siz değilsiniz,eşiniz.
Canınızı yakan adam siz sabretseniz değişecek mi?Ya daha fazlasını yaparsa?Öldürmeye çalışırsa?Şiddetin dozu hep artar.Çocuklarınıza hep kötü örnek olur.Onlara da şiddet gösterirse?Kendinizi suçlamayın,bu hikayenin kötüsü eşiniz.Siz kendinizi ve çocuklarınızı koruyun.neden içimde kendımi sucluyorum sankı sonuna kadar sabret dıyo içimden bısey yuvanı yıkan sen olma dıyo sankı ama farkındaym o korkmuyo bu yuvanın yıkılmasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?