şiddet

Hem cinsim olupta zor durumda olan bir kadına ne gibi bir kötülük besleyebilirimki yorum yazmaktan başka ...
Niye anlamamak da direniyorsunuz?Aynı şey başınıza gelse ben size ayy canım sabret desem zorunuza gitmez mi?Ne kadar canım kıymetsizmiş diye düşünmez miydiniz?

Üzülmesin sabretsin.İronik.Biraz yapıcı yorum yapsanız keşke.Yazık değil mi bu genç kadına?
ne desin bende sabret diyorum artık. ailenin evine git dedik abisi istemezmiş ama ailesi arkasındaymış darp raporu al dedik onada yok dedi kadesi indir polis çağır dedik onada yok dedi boşan dedik 9yaşında çocuğum var diyor 14 yaşında rızasıyla birlikte olmuş ama baba evini istemiyor biz ne diyelim sabretsin kocasının dayağını yesin

Ben abileriyle konuşup onlara anlatmasını söyledim.Belki abileri kocasının gözünü korkutur yada kardeşini almaya giderler.Ama asla sabret demem.O zaman kocasından ne farkımız var?

Ben abileriyle konuşup onlara anlatmasını söyledim.Belki abileri kocasının gözünü korkutur yada kardeşini almaya giderler.Ama asla sabret demem.O zaman kocasından ne farkımız var?
yav kadın istemiyor ailesi zaten biliyormuş arkamda diyorya boşansa ailesi evine alacak ama 14 yaşında kocaya gitmeyi biliyor baba evine kaçamıyor

Neden yazık olsun çocuk değil ki buraya girip derdimi anlatabildiğine göre seçimini de rahatlıkla yapabilir çok gereksiz tartışmaya giriyorsunuz hanımlar kendinize gelin biraz

Neden yazık olsun çocuk değil ki buraya girip derdimi anlatabildiğine göre seçimini de rahatlıkla yapabilir çok gereksiz tartışmaya giriyorsunuz hanımlar kendinize gelin biraz
cidden bu kadın çocuk değil. arkasında ailesi varya daha ne olsun girsin bir markete en kötü gitsin ailesinin yanına annesi babası sokağamı atacak

Soruma vevap vermemek için ne yazacağınızı şaşırdınız.Soru basit.Çocuklarının gözü önünde kocasından dayak yiyen kadına niye sabret dediniz?
Yahu sabret dedim diye git dayak yemeye sabret demedim ki benn ayyy konuyu ne kadar saptırıyorsunuz tamam siz öyle algılamışsınız demekki

Niye anlamamak da direniyorsunuz?Aynı şey başınıza gelse ben size ayy canım sabret desem zorunuza gitmez mi?Ne kadar canım kıymetsizmiş diye düşünmez miydiniz?
Gitmezdi niye gitsin ki bu kötü niyetle söylenilmiş bir söz değil ki genel bir tabir

yanlış üyeye saldırıyorsunuz sizin derdiniz konu sahibi olmalı hala aile evine gitmem diye diretiyor

Dinlemeye devam edin öyleyse.
Cumhuriyet'in ilânından sonra Istanbul'da bir resepsiyon verilir. Tüm dünya ülkelerinin elçileri ve ateşeleri de davet edilir. Davet güzel bir şekilde devam etmektedir fakat ingiliz ateşesi olan binbaşının bakışları Mustafa Kemal'in gözünden kaçmaz. Bütün davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır ve bakmaya devam etmektedir. Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir.
Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der:
-Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana Mustafa Kemal'in Çanakkale'de babasını öldürdüğünü söyledi.
Bunun üzerine Mustafa Kemal şöyle der:
-Git sor bakalım babasının Çanakkale'de ne işi varmış ?

Kıssadan hisse bacım sabrın şiddetin icinde ne yeri varmış? Hadi birimiz öyle algıladı ya hu hepimiz mi öyle algıladık.

Diğer arkadaşı ( yasemin) niye öyle algılamadık. Bakın ilk yorumunuzu okuyun. Züğürt tesellisi dedikleri tam da bu...

Konu sahibi aynı hisseden size sözüm mercimeği fırına koydun gittin. Sor bakalım kendine hala orda ne diye duruyorsun?

yav kadın istemiyor ailesi zaten biliyormuş arkamda diyorya boşansa ailesi evine alacak ama 14 yaşında kocaya gitmeyi biliyor baba evine kaçamıyor
Kadın gitmem demiyor ki,ailem çocuklarımı istemezse diyor.Malum gelirsen çocuklarını istemem diyen insanlar da var.

Bizim sizinle kafa yapımız farklı.Kötü niyetle söylenilmiş bir söz bence.Düşmanına söylemem.Artık yazmayacağım size.
Çok haklısınız benim hanımefendiyle ne alıp veremediğim var acaba bir düşünmem lazım

çok haklısın o iki çocuğu bu aileden kurtarmak istedim dayak küfür kavga iki gündür acaba cimere şikayet etsem birşey yapılabilirmi diye düşünüyorum konu sahibinin birşey yapacağı yok

Siz gidin savunduğunuz üyenin mesajını okuyun.
ben o üyeyi savunmuyorum ailem arkamda diyor arkasında babası annesi varken abisi neci oluyor. yani siz şeymi diyorsunuz koca elinden öldürürlsün ama baba evine gitmemekte haklı abisi istemiyor çünkü

Ne demek ne yapacağımı bilemiyorum boşanacak siniz tabi ki de yazık değil mi o çocuğun psikolojisine ya

Kadın gitmem demiyor ki,ailem çocuklarımı istemezse diyor.Malum gelirsen çocuklarını istemem diyen insanlar da var.
kadını dayakla susturuyormuş hayal edebiliyormusunuz? çocuklarq şiddet uygulamadığı ne malum alkolde alıyormuş gitsin polise sığında evine yerleştirsinler baba evine gitmiyorsa. o evde 9 senedir ne yapıyorsun

ben o üyeyi savunmuyorum ailem arkamda diyor arkasında babası annesi varken abisi neci oluyor. yani siz şeymi diyorsunuz koca elinden öldürürlsün ama baba evine gitmemekte haklı abisi istemiyor çünkü
Pes.Tüm mesajlarımı okusaydınız bu yorumu bana yapmazdınız.Bu arada size ne oluyor?Siz niye karışıyorsunuz?Önce yazılanları düzgün okuyun.

Pes.Tüm mesajlarımı okusaydınız bu yorumu bana yapmazdınız.Bu arada size ne oluyor?Siz niye karışıyorsunuz?Önce yazılanları düzgın okuyun.
peki size ne oluyorda sabahtan beridir bir üyeye saldırıyorsunuz sizin yorumunuz madem beni ilgilendirmiyor o zaman o üyenin yorumuda sizi ilgilendirmez yorumunu yapmış yanlış veya doğru konu sahibini ilgilendirir bizi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…