şiddet

2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Cocuklarinizin yaşı büyükmüş. Birisi zaten okula gidiyor, digerinide yarim gun devlet kresine verip calisabilirsiniz. Ailenizde destekmis. Ne cocuklar siddete sahit olsun ne sizin caniniz acisin.

Siddetin sonu yok maalesef. Yukarida o vuruyorsa sizde vurun demis bir hanimefendi. Boyle bisey yapmayin. Onun esi karsilik vermemis ama siz bir vursaniz beş yeme ihtimaliniz var. Fiziksel guclerimiz eşit degil maalesef.

Cocuklarinizin yaşı büyükmüş. Birisi zaten okula gidiyor, digerinide yarim gun devlet kresine verip calisabilirsiniz. Ailenizde destekmis. Ne cocuklar siddete sahit olsun ne sizin caniniz acisin.

Siddetin sonu yok maalesef. Yukarida o vuruyorsa sizde vurun demis bir hanimefendi. Boyle bisey yapmayin. Onun esi karsilik vermemis ama siz bir vursaniz beş yeme ihtimaliniz var. Fiziksel guclerimiz eşit degil maalesef.

aynen karşılık versem daha delırır dedıklerınızde cok haklısınız denıyecegım her dedıgınızı Allah yardımcım olsun cok saol

O pis adam evde yokken valiz hazırlayıp çocukları alıp hastaneye gidin darp raporu alın. Hastane görevlileri polis çağıracaktır, polise ifade verin ve şikayetçi olun. Sonra da hemen çocuklarla beraber ailenizin yanına gidin. Koskoca darp raporu varken aileniz arkanızda olacaktır. İş bulursunuz sonra. Market, kasiyerlik, fabrika işi falan ne olursa. Boşanma davası da açarsınız. Canınız ve çocuklarınız tehlikede derhal kaçın.

O pis adam evde yokken valiz hazırlayıp çocukları alıp hastaneye gidin darp raporu alın. Hastane görevlileri polis çağıracaktır, polise ifade verin ve şikayetçi olun. Sonra da hemen çocuklarla beraber ailenizin yanına gidin. Koskoca darp raporu varken aileniz arkanızda olacaktır. İş bulursunuz sonra. Market, kasiyerlik, fabrika işi falan ne olursa. Canınız ve çocuklarınız tehlikede derhal kaçın.

2 cocuk var meslegım yok Ailem akamda ama cocuklar varken ailemde yapmam
Çocuklar 9 ve 5 yaşında yazmışsınız. sizin de yaşınız 24 yazıyor. 14 yaşında evlenip hemen çocuk mu yaptınız önce bunu anlamak istiyorum.

ailem arkamda demişsiniz. Eğer size sahip çıkacaklarda bu konuda sakın arkanıza bile bakmayın.

eşiniz sizi sevmiyor. Az da dövse çok da dövse sevmiyor. seven insan bu değil, bize dizilerde filmlerde dayatılan maço erkekler doğru tipler değil.

lütfen çocuklarınıza daha da kötü örnek olmaya devam etmeyin. Sizi ezilmeyen, güçlü bir kadın olarak görsünler ve ileride ne şiddet uygulasınlar ne de şiddeti mazur görsünler. Unutmayın, sizden ne görürlerse şu an örnek alıyorlar. Siz o evde kalıp bi lry yokmuş gibi davrandıkça oğlunuz ya da kızınız şiddeti normal zannedip hayatına böyle devam edecek ve ileride şiddet uygulayan ya da şiddete boyun eğen olacaklar.

lütfen kocam dediğiniz insandan o sizi öldürmeden önce ayrılıp baba evine dönün Ve mutlaka bir işe başlayın. Toparlanıp Daha sonra çocuklarınızla yeni bir hayat kurarsınız.

haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Ah canım ya,içki içip gelip dövenlerden mi
Yoksa kavga ederken mi oluyor
Kavga etmemeye çalış canım şimdilik
İş bul kurtul o adamdan
Zor ama imkanısz değil kurtulmak

haklısınız ben bi anlık sınırle vurdugunu düşünüyodum ama pişmanlık yok gordugumde artk inandım bunun devam edıcene 25 yasımdayım bunlar cok agır bana
Nasil yani? En buyuk cocugunuz 9 yasinda + 9 ay hamilelik. 14 yasinda mi evlendiniz? O pislik size zorla mi biseyler yapti da gebe kaldinix

Adını deli koyup çocuklarının önünde karısını döven,ağlarsan daha çok döverim diyen adama ne yapılır da neyse doğrusunuz belli dengesiz bu adam kadına ne yapacağı belli olmaz.En güzeli darp raporu alıp adamdan kurtulmak.Amaaa konu sahibinin bunu yapacağını ne yazık ki sanmıyorum.Kabullenmis çaresizligi.Sadece ağlarsan daha çok döverim demesi bence sana güç vermeli!O kim🤬

Back
X