şiddet

eşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında artk dayanamıyorm napıcamı bilmiyorum bıde haklıymıs gıbı bı haftada konusmuyo dayak yiyen oymus gıbı
Şu anda neredesin?
Şiddet açıklaması yok. Lütfen polisi arayıp ivedilikle şikayetçi olun.
Çocuklarınızın sağlığını düşünün. Sessiz kalmayın.

eşimden şiddet görüyorum ve agladıgımda bagırdırgımda devam edersem susmazsam daha çok dövüceni söylüyo cocuklarımın karşısında artk dayanamıyorm napıcamı bilmiyorum bıde haklıymıs gıbı bı haftada konusmuyo dayak yiyen oymus gıbı
Neden evden gitmiyorsun? Mesleğin var mı?

Korkarak soruyorum, boşanmayı düşünüyor musunuz?

Aileniz bu konudan haberdar mı ? Bu işin sonu ölüme gider adamın acıması yok vurup bit de ağlarsan daha çok vururum diyo. Evet çocukla zordur ama bir yere sığının şiddet çok başka olay

Gerçekten kurtulmak istiyorsanız, polisi arayabilirsiniz. Çocuklarınız kaç yaşında ?

Boşanmaya ne dersiniz?
Hayır yani bir gün dayağın dozunu ayarlayamazsa elinde ölürsünüz. Her türlü seçenek ölümden iyi değil mi? Kuru ekmek yemek bile ölümden daha iyi değil mi?
Aaa yoksa çocuklar yüzünden mi boşanmıyorsunuz? E ama onların önünde dövüyormuş zaten. Yoksa dövse de sövse de babaları var mı diyorsunuz? Ne düşünüyorsunuz sahi?

Oncelikle hemen polisi arayin. Sizi darp raporu almaya götürsünler. Sikayetci olmasanizda o rapor elinizde kalsin. Yarin bosanmak istediginizde ben kadina siddet uygulamadim, uyduruyor deyip isin icinden cikabilir.

Kac cocuk var, yaslari nedir?
Mesleginiz var mi?
Aileniz arkanizda mi?

Sen de ona aynı şekilde karşılık ver.🤬Eşimin attığı tokata Osmanlı tarzında cevap verdim😏Hadi bir daha denesin.Bunlarla arada saygı kalmaz biliyorum ama anladığı dil buysa bazen yapacak bir şey yok.Seni susmuş-pusmuş gördüğü için böyle davranıyor.Esinin kişiliğini bilmiyorum ama sen boyun eğip sustukça dozu artacak ve son bulmayacak.Durum ciddi ve sizin canınıza kasıt varsa çağırın polisi gereğini yapsınlar.
İşiniz var mı?Aileniz destek mi? Gidebileceğiniz bir yer var mı?

evet aslında daha cok olduguda oluyodu azda benı sevdıgını düşünüyodum ama bunları görunce artk inanmıyorum elımde meslegım olsa boyle olmazdı

Back
X