şiddet

kadını dayakla susturuyormuş hayal edebiliyormusunuz? çocuklarq şiddet uygulamadığı ne malum alkolde alıyormuş gitsin polise sığında evine yerleştirsinler baba evine gitmiyorsa. o evde 9 senedir ne yapıyorsun
Zaten ilk sayfalarda yazdım ben bunları.Neyin peşindesiniz acaba?Demek istediğim konu sahibi ailem arkamda ama ailem çocuklarımı istemezlerse diye korkuyorum yazmış.

peki size ne oluyorda sabahtan beridir bir üyeye saldırıyorsunuz sizin yorumunuz madem beni ilgilendirmiyor o zaman o üyenin yorumuda sizi ilgilendirmez yorumunu yapmış yanlış veya doğru konu sahibini ilgilendirir bizi değil
Kaç kere yazmam lazım o üyeye niye tepki gösterdiğimi?Zahmet edip okusaydınız anlardınız.Gelip bana ilk sataşan sizsiniz bu arada.

Zaten ilk sayfalarda yazdım ben bunları.Neyin peşindesiniz acaba?Demek istediğim konu sahibi ailem arkamda ama ailem çocuklarımı istemezlerse diye korkuyorum yazmış.
ailem çocuklarımı istemezse demiyor evde abim var abim istemezse biz kürdüz diyor

Abi aile değil mi?Aynı evde yaşıyorlar.Son cevabım size.Mesajları tam okumadan yarım yamalak okuduklarınızla yazmayın bana.
Allah aşkına ne yazmışsınız hepsini baştan okudum yaş sormuşsunuz 14 yaşında evlenmiş demişsiniz ülke düzelir umarım diyip neyin sabrı demeye başlamışsınız birde baba evine gitmemesini doğal karşılamışsınız konu sahibi ölsün o zaman o kocanın elinde sizde böyle destek olun abisi istemiyormuş. çocuğuma birşey olacağını bilsem abiyi kimin gözü görür

kesınlıkle soyledıgım hiç bisey yalan deyl keşke bı yalan olsaydı ama olmuyo işte baba evınde abilerım var onlar cocuklarımı istemezse ben naparm o zaman iyice napıcamı düşünerek haraket etmek istıyorum keske elımde bı meslegım olsayıda bunlar olmasaydı okumayı cok istedım ama kürt oldugumuz için babam okutmam dedı
Kız olduğum için okutmam dedi'yi çok duydum da Kürt olduğum için okutmam dedi'yi şimdi duyuyorum. Neyse okumadın sonuçta, çocuk yaşta da anne oldun. Bunlar geçti, değişmez. Aile arkanda olup abiler çocukları istemezse ne demek şimdi? Aile arkanda mı değil mi? Abiler aileden mi, değil mi?

Tüm yorumlari okumadim.Eminim yazılmıştır.
Sizi döven hatta bunu alışkanlık haline getiren o serefsizden bi halt olmaz.Bunu kabullenin.Dayak yiyen kardeşine ve onun yavrularina sahip çıkmayacak abiden de bi halt olmaz.
Karariniz boşanmaksa aileniz size sahip çıkar mi? anlamadim.Cikarsa daha rahat olur.Ama eğer olmazlarsa fakli bir yol izleyin.
Eşiniz sizi döverken polis çağırin.Sikayetci olup uzaklaştirma karari aldırın Boşanma davasi açip dava sürecinde neyi varsa isteyin.Size şiddet uyguladigi icinde tazminat isteyin.Dava sürecinde devaminda nasil yaşayacağınızi düşünürsunuz.Ama önce kendinizi ve çocuklarinizi o serefsizden kurtarin

Tüm yorumlari okumadim.Eminim yazılmıştır.
Sizi döven hatta bunu alışkanlık haline getiren o serefsizden bi halt olmaz.Bunu kabullenin.Dayak yiyen kardeşine ve onun yavrularina sahip çıkmayacak abiden de bi halt olmaz.
Karariniz boşanmaksa aileniz size sahip çıkar mi? anlamadim.Cikarsa daha rahat olur.Ama eğer olmazlarsa fakli bir yol izleyin.
Eşiniz sizi döverken polis çağırin.Sikayetci olup uzaklaştirma karari aldırın Boşanma davasi açip dava sürecinde neyi varsa isteyin.Size şiddet uyguladigi icinde tazminat isteyin.Dava sürecinde devaminda nasil yaşayacağınızi düşünürsunuz.Ama önce kendinizi ve çocuklarinizi o serefsizden kurtarin

Kız olduğum için okutmam dedi'yi çok duydum da Kürt olduğum için okutmam dedi'yi şimdi duyuyorum. Neyse okumadın sonuçta, çocuk yaşta da anne oldun. Bunlar geçti, değişmez. Aile arkanda olup abiler çocukları istemezse ne demek şimdi? Aile arkanda mı değil mi? Abiler aileden mi, değil mi?

hayal etiginiz gibi sakin abılerim yok malesef cogu defa cezaevıne gırdı esımden dayak yiyorum desem korkuyorm

Ne için korkuyorsunuz?Eşiniz daha kötü değil mi?Ondan korkun.

evet dogru sadece tek korkum su kendimi ifade edemedım ya abılerım o adamın cocuklarını getırme derse o zaman ben biterım cocularımdan ayrı naparm bızde boyle olanlr var

Back
X