- Konu Sahibi hazansonbahar
fiziksel şiddet affedilir mi?ya da affedip sonra eşinin düzeldiğini gören var mı?fisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiziksel şiddet affedilir mi?ya da affedip sonra eşinin düzeldiğini gören var mı?fisfisfis
bütün cevaplar, şiddet görmeyen bayanlardan, "görsem affetmem" şeklinde..
halamın bıyıkları olsa amcam olurdu....
şiddet gördüm...
ve affetmek zorunda kaldım...
ama sadece bu seferlik, bir daha asla...
bebegimin ailesiz kalmasini istemedim ama Allah bir daha yasatmasin...
Evlenmeden once bir suru rapor isteniyor ama akil sagligi neden test edilmiyor???
tabiki siddet afedilmez.ne yazikki dünyanin heryaninda kadinlar ve cocuklar fiziksel ve manevi siddete maruz kaliyorlar.bunu engellemek mümkün degil.siddetin hertürlüsü dinende yasak hele hele kadina ve cocuga el kaldirmak kadar günah birsey yok.siddet zayifliktir.insanlarin kendilerini kandirmasidir.ama ne yazikki siddete maruz kalan hanimlarimiz mecburen evliliklerine devam ediyorlar.bunun bircok sebebi var bence önce toplumun ön yargisi sonra maddi yetersizlik ve devletimizin yurtdisina nazaran kadinlarimizin haklarini korumamasi ailelerin kadinlarimiza sahip cikmamamsi hele birde cocuk varsa yandin hicbir yere sigamazsin sopasini yer oturursun kocanin dibinde.kadin asla unutmaz yaralanmistir birkere.ne yazikki yasalar olsa bile uygulanmiyor bir sekilde kadin madur kaliyo.hakkini arayamiyo maddi sebeplerden dolayi.allah kadinlarimizin yardimcisi olsun.[/QUOT Kanun kanunu arayan için vardır. Şiddet gören kadın kararlı olmalı ve hakkını araması nı bilmelidir. Bu ülke de ki kanunlar kesin ve nettirdir.Devlet her türlü hak ve hukuğu kadının önüne sermiş tir bundan bi haber yaşayan insanlar ilgili yerlere gidip sorsalar .... ahhh biz bu kafayla daha çoook şiddet haberleri seyrederiz.klava: