Şiddete meyilliyim..

Cok freud sever gördum seni

Psikolog musunuz? Herhangi bir ünvanınız var mı?
Cinsel hayatım mükemmelken bile öfke problemleri yaşayan bir insandım, Cinsel hayatım hala mükemmel hala agresif sinirli bir insanım. Yani bu iş çokta cinselliğe bakmıyor, psikologlarında böyle düşündüğünü düşünüyorum. Siz bu hayata üremeye gelmiş olabilirsiniz ama ben üremeye gelmedim belki, nereden biliyorsunuz? Düşüncelerinizi çok yanlış buluyorum, belki cinsel hayatı mükemmel ama sinirli. Sinirlilikte kıstas cinsel hayatın olması veya olmaması değil yani. Hala söylüyorum, güzel bir cinsel hayatım var ama aşırı sinirli bir insanım. Olası bir sinir anında çevremdeki insanlara büyük yaralar verecek kapasitede bir insanım,iyi o zaman tecavüz eden, hırsızlık yapan bütün insanlar hakim karşısına geçip "ama cinsel hayatım kötüydü, o yüzden hırsızlık yaptım" desin. Çok mantıklı değil mi? Siz bu platformda hemen hemen her konuyu cinselliğe bağlayan bir üyesiniz, bence sizin bilinçaltınızda cinsellikle ilgili büyük problemleriniz var. Evet cinsellik birçok şeydir ama cinsellik herşey değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
[/QUOTE]

Arkadaşlar bence daha fazla üzerine gitmeyelim bu üyenin durum sandığımızdan da ciddi olabilir.
Psikolojik desteğe ihtiyacı var muhtemelen ve biz üzerine gittikçe daha da kötüleşebilir. (Aramızda uzman olan vardır muhakkak, daha iyi açıklama yapabilir. Bu dışavurumlar çok sağlıklı değil çünkü)

Bir tedavi mi olsanız acaba?
Gerçekten kalben diyorum.

Bir an sakinleyip yazdıklarınızı okursanız... o saldırganlığınız, kendinizi tutamayışınız, çelişkiler içeren anlatımlar, iki sözün birinde cinsellik...

Bu kadar okumuşsunuz, birikiminiz var belli ki, bunu kendinizde de anlayan en iyi siz olmalıydınız aslında.
Yakın çevrenizde de bu şekilde dışavurumlarınız oluyor mu? Buna rağmen bu konuda yardım edeniniz yok mu
Yoksa sadece burada mı içinizi döküyorsunuz?

Çok üzüldüm gerçekten, acil şifalar diliyorum size.

Ben sizi matraklığın dozunu kaçıran biri sanmıştım ilk mesajınızda,
ama bu son seri şekilde yazdıklarınızı okuyunca durumun vehametini anladım
Kendinize iyi bakın ve ne olur bir an önce konu ile ilgili bir uzmana görünün.
Bu arada Amatem'de de bu ve benzeri semptomlar için özel bölümler var ama önce bir uzmana gözüküp fikir almakta daha çok fayda var.

Bak şimdi ya işlenen suçlar icin gecerli bi excuse mudur dedim ben simdi ben sizin vereceginiz önermeye tüküreyim cidden. Cinsel hayatin da sana güzel geliodur pıtırcık. Sadece klitoral orgazm olan kadınlar anca sinir stres birikimi yaşarlar senelerce. G spotla aran nasıl ondan bahset bana? Ya aşk olsun sikayet etmediniz mi hala nasil banlanmadim da yazabiliyorum ben bu sitede ya!!!

Cinsel hayatım sizi havaya uçuracak kadar güzel :) bak buna eminim. Siz kendiniz aynı örneği verdiniz. "cinsel hayatı iyi olan hırsızlık yapmaz, suç işlemez" gibi şeyler söylediniz. Bende sizin verdiğiniz örnekten devam ettim. Şimdi neden bu kadar sinirlendiniz anlamadım, daha yeni geldim bandan ama sizin için banlanmaya değer. Ya erkeksiniz ya da gerçek hayatta aşşşşşırı mutsuz biri. Başka bir açıklaması olamaz. Her konuda saçma sapan cinsel konulara değinip milletin sinirini bozmaktan başka bir şey yaptığınız yok. Cinsellikte kötüsünüz ya da kötü bir partnere sahipsiniz ki bahsettiğiniz orgazmı yaşayamıyorsunuz, burada cinsel konularla alakalı olan/olmayan her şeye yazarak kendinizi tatmin etmeye çalışıyorsunuz. Aferin aferin devam ama söyleyeyim cinsel hayatı düzeltmeden bu öfkenizi yenemezsiniz, konu sahibine tavsiye ettiklerinizi kendiniz uygulayın. Ancak o keser sizi, iyi günler :)
Sevgili ozge72 ye bayağı bir saydırmışsınız ama haklı yani. Gerçekten psikolojik rahatsızlığınız var çok belli oluyor. Dediğim gibi ya mutsuzsunuz ya da cinsel yönden tatmin olmuyorsunuz ki bu kadar sinirlisiniz.

Ekleme: G spottan kastınız G noktasıysa evet, aramız müthiş.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok ama çok doğru tespitler. Konuları ifade ediş ve betimlemelerinizi çok beğeniyorum. Kaleminize sağlık.

Buradan sana yazabileceğimiz tek şey, ve birçoğumuzun da yazdığı gibi psikolojik destek alman. Hatta psikolog , psikiyatrist de değil belki sadece uzman bir “psikiyatr”yardım edebilir size.

Allah eşinizin yardımcısı olsun psikiyatrıye gıdın en dogru bılgı ondadır canım

Simdi o adam bir an gozu kararsa ve seni alsa ayaginin altina sigara gibi ezse veya fukara sümüğü gibi duvara firlatsa cikip siddet görüyorum, kadina siddete hayir diye aglanir durursunun
e bacim git doktora oo tedavini. esinede soyle ben oyle yapınca tepki ver kiz bağır çağır ki totom yemesin de.

bişey diyecem banlanacam...
o zaman öfkesini kontrol edemeyen insanlar adına savunduğun savı desteklemek amacı yardım derneği kur ve tecavüzler azalsın.

Korkuyorum bu konunun sonuda babasına durduk yere küfreden kızın konusuna dönecek

Burada öfkeme hakim olamıyorum karımın neresini bulursam orasına yapıştırıyorum diyen bir adam olsaydı bu naif tepkiler verilecek miydi merak ediyorum
Her iki cinsede aynı konular için ne zaman tepki verilmeye başlanacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…