Şiddete meyilliyim..

Elanur__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
706
238
103
Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen

Ablam sizin gibi. Ama onun gücü anca bana yeterdi, bir de çocuklarına (bazen). Sildim çıkardım hayatımdan. Böyle bir insana 29 yıl katlandigim için kendimi salak gibi hissediyorum. 18 yıl fiziksel, sonrasında psikolojik siddetine maruz kaldım. Dengesizin tekidir. Kocasına vurmayı totosu yemez. Sizinki sessiz diye geciriyosunuz adama. Gidin ilaç kullanın, terapi alın. Kendinize gelin, insanlar sizden nefret eder bakın. Koca dediğin de insan, nereye kadar sabredecek?

Öfke kontrolü problemin var, burada kimse sana psikolojik destek aldan başka bir şey diyemez.
Kayinvaliden görmüyor mu bu yaptıklarını, bir şey demiyor mu ?

Bunları yazarken kendimden o kadar çok utanıyorum ki. Dışardan çok sakin sessiz masum duran biriyim. 3 senelik evliyim ve kv ile yaşıyorum. Arkadaşlar ben bekarken de öylrydim sinirliyken insanlara vuruyorum ve zarar da veriyorum o anki snirle insanlara bütün gücümle vuruyorum. Evlendim bu sene de eşime öyle yapmaya başladım. Hafta sonu eşim sadece bir saat geç kaldı diye ve bir saat dışsrı geç çıkıcaz diye kıyameti kopardım eşim kapının önünde arabasını yıkıyordu eve geldiğinde saldırdım tokatlar attım ittim yumruk attım. Neye sinirlendiğimi bazen bilmiyorum bile. Dün akşam eşim kapının önüne çıktı arkadaşı geldi ben de gittiğinde sakindim bir saate gelicem dedi yirmi dakika geç geldi diye gelir gelmez sırtına yumruk attım. Sonra çok pişman oluyorum ama ne değişiyoki. Ve sanırım eşim tepki vermediği için daha da cesaretleniyorum. Başka birisi olsa daha büyük tepki verir eşim sadece sinirleniyo ve gülüyo susuyo susuyo diye daha da vuruyorum. Amacım ne inanın bilmiyoruö. Bekarken kız kardeşimin suratını çizmiştim ve böyle baya kötü olmuştu bi kere onun kafasını tutup itmiştim ve kız kardeşimin boynu kırılcaktı az kalsın. Brn bu pis huyumdan kurtulmak istiyorum çinkü evliliğime yansıyo. Kendimden nefret editorum utanıyorum. Bazen sıkıntı çektiğimde hakettiğimi düşünüyorum. Çünkü kendimi tutamıyorum ve sinriden etrafımdakilere zarar veriyorum. Bana kınamadan fikir verin lütfen
cevap yazıcam ama korkuyorum döversin diye..
bence netten araştır. çok sınır anında yapabileceğin bişey bul kendine. sayı saymak,hemen dısarı cıkıp hızlıca yürümek,belki bi stres topu elinde olursa sürekli bırazda olsa sevdiklerine zarar vermezsin.
İnan zararın sadece kendine..Sen ona vurunca sadece sana olan sevgi ve saygısını azaltıyorsun
bigün eşininde dengesiz yada eşref saatine denk geleceksin.Allah korusun elinden kimse alamaz yani .erkek sonucta.sabrını cok sınamamanı tavsiye ederim

Tedavi olmanız şart, eşinizin bırakıp gitmediğine dua edin.
Kimse böyle bir insanı çekmek zorunda değil, eşiniz de olsa; yarın öbür gün evden gittiğinde ahlanıp vahlanmayın.
İyi bir psikolog tanıyorum İstanbul da iseniz.. acil tedavi olmalısınız, çok acil

Kendinizi kontrol edemiyorsunuz. Destek almadan düzelecek bir şey değil psikoterapi artı psikiyatrik destek almalısınız bence. Bu şekilde sizi kimse idare etmez. Farkındalık güzeldir siz de farkındasınız o zaman tek aşama tedaviniz kalıyor.

Psikologa git demekten başka öneri veremeyiz ki. Başka çözümü yok çünkü. Bir ilişkide şiddet varsa, saygı yoktur. İster eşinle ilişkinde, ister kardeşinle olanda olsun... Yazık ediyorsun hayatına. Eşinin de akıl sağlığı yerindeyse, bu muameleye uzun süre katlanmaz. O yüzden biran önce tedavi ol.

Kesinlikle psikoloğa gitmelisiniz
Birde hıncımı vurarak alıyorum diyosunuz İnsana canlıya değilde yastığa başka eşyalara vurmayı deneyin
Bu sekilde sinirinizin gittiğine kendinizi inandırın Aksi takdirde kimse sizi bu şekilde çekmek zorunda değil

Eşin erkek kuvvetiyle bi yapıştırır, kendini duvara yapışmış olarak bulursun. O zaman görürsün sinirlenmek nasıl oluyomuş. Böyle düşünürsen vazgeçersin belki. Adamda nasıl sabırlıymış. Seni sevdiğini ve saygı duyduğunu gösterir bu. Ama aynı saygıyı sen ona göstermiyosun. Tedavi ol yoksa eşini kaybedersin. Nereye kadar sabretcek

Kusura bakmayın ama çirkefliğin adını sinir koymuşlar . Kimin gücü kime yeterse .. tabii ki bu güzel birşey değil temenni etmem ama eşiniz allah yarattı demese bi geçirse bide yer geçirse bakalım bir daha yapabilir misiniz ..bulmuşsunuz sessiz adamı ..
Tedavi olun , tedavi olmadan da çocuk yapmayın 😉

Back
X