Siddete meyyalim vallahi terden

Aman geçen gün millete kokuyorsun demeyin, siz mis misiniz sanki diye bize bağıran üye de çıktı
Boşver ofiş bacım, biz neye ak desek ona kara diyen çıkıyor

Baştan uyaracaktın kuzenini. Espiri anlayışın gayet iyi ve akıcı..
Şakayla karışık lafın arasında vucüt temizliğinin öneminden bahsetsen illaki anlardı

Oncelikle mukemmel bir ifade yetenegin var, gercekten muhtesem:)
Senin yerinde olsam o gelinligi o kizin kafasinda paralamistim, sabirliymissin.kuru temizlemeye gelince , mumkun oldugu kadar kendi cabanla kokuyu gidermeye calis, cunku firmalar genelde tutamayacaklari sozu verirler.ustelik 3 gun cok kisa bir sure, bir aksilik olursa duzelttirmeye vaktin olmayabilir.yanlis hatirlamiyorsam kotu kokulari hapseden, parfumsuz oda spreyleri vardi, kumaslar ve koltuklarada kullanilabiliyor.2 sise alir boca edersin gelinligin ustune, arada gelin odasina kacip kacip tazelersin boyle atlatirsin artik.

Ay çok hoşmuşsunuz ya...
Bence iyi bi kuru temizlemeciye vermeye bakın bir an önce.

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim. Kuru temizlemeden vazgectim iki gun boyunca temizleyip havalandirma yontemini deneyecegim. Buyuk olcude azaldi koku.

Cesitli sebeplerden oturu konumun kapanmasini istiyorum. Tekrar tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…