Siddete meyyalim vallahi terden

zavallı kuzen valla acıdım haline inşallah burayı görür de okur , siteyi bulması zor değil internette birşey araştırırken ilk başa çıkan site burası oluyor , denk gelir umarım da haline çekin düzen verir, birde kırılmasın diye söylemiyorsunuz iyilik şimdi bu yaptıgınız , arkasından pis kokarca diyeceğinize güzellikle tatlı dille , çarşıya götürüp kendinize bahaneyle deodorant alırken sana da alalım diyebilirsiniz , beraber hamama gidebilirsiniz , 20 yaşında genç kız yazık ya dalga geçilmeyi haketmiyo birinin akıl vermesi lazım , keşke tanısam etsem yardımcı olsam kıza...

Öncelikle mutluluklar diliyorum, stres, sinir bu dönemlerde yaşanıyor maalesef. Dilerim çok güzel bir evliliğiniz olur hepsini unutursunuz. Başlığı sabah okuduğumdan beri burnuma ter kokusu geliyor o derece etkili bir anlatım olmuş Gelinliğinizi sakın üç gün kala kuru temizlemeye vermeyin canınız daha fazla sıkılır. Bol bol havalandırın , arkadaşlar yumuşatıcı demiş o fayda edecektir. Tekrar mutluluklar.

Bence çaktırmamak için hiç uğraşmayın. Hatta çaktırmak için elinizden geleni yapın. Kuzeninize de iyilik yapmış olursunuz. İnanın bana....

3 gün varsa o gelinlik kuru temizlemeden çıkar .Rica edersiniz bir şekilde hallolur .Koskoca 3 gün .Bir tuhaflık var

Bende çok rahatsız olurdum ya.

Gelinliğiniz hazır mı yoksa diktirdiniz mi? Eğer hazırsa şöyle düşünün sizden önce kuzeniniz gibi bir hatun gelinliğinizi denemiş olabilirdi değil mi ?

Hallolur bir şekilde merak etmeyin.

Anlatım tarzınız hiç hoşuma gitmedi

3 gün kalmış böyle bir riske girilmez bence ayrıca kuzeninize iki çift laf edemediniz mi , gelinliğinizi giymekte ne demek yahu ? onun yanında ' ay ne kokuyor , üff bayılcam ,bu ne biçim bi koku, ne pis insanlar var ' gibi şeylerle sürekli şikayet etseniz anlar bence kendine çeki düzen verir

Sabah sabah burnumun direği sızladı valahi. Öyle bir anlatmışsınız kiii :) Kuzenine diyecek söz yok hangi birini eleştireyim. Düğüne 3 gün kala muhteşem bir sürpriz olmuş gerçekten gelinliğini giymesi.. Keşke söyleyebilseydiniz ama ben de olsam söyleyemezdim , yapı meselesii.
Bence 3 güne hallolur kurutemizlemecide bu iş. Sana kokarca kuzenine karşı sabır, evliliğinde de mutluluk diliyorum

Az önce internette gördüm bu arada. Elbiselere sinen kötü kokuları böyle durumlarda temizlemek için bir kaç ürün var. Sen de bir araştır istersen. Kuru temizleme riskine girmemiş olursun.

gelin hamamı yap düğün önceci zorla götür

orda hamam tasıyla kafasına vura vura hem yıkanmayı hem de başkasının eşyalarını hele ki gelinliğinin giyilemeyeceğini öğret...

nitekim kuru temizlemeci yetiştiririm derse sorunsuz verir gelinliğe bişey olmaz... ondan gizli göndermeye de çalışma görsün

of bazı insanların kendi kokusu cidden tahammül edilemez kuru temizlemeye ver gitsin lafını et yetiştrsinler halayın ortasında kokudan bayılma riskini alma hiççç

durumun çok can sıkıcı ama anlatımından dolayı güldüm kusura bakma özür dilerim böyle bi durumda gülünmez
gelinlik için bi fikrim yok
sen bu kuzene bütün içinden gelenleri say gitsin sonrada düğün stresi kusura bakma dersin
mutluluklar dilerim

Ekşi sözlük yazarı modunda yazdıklarını okurken o pis kokarcanın kokusu geldi burnuma öyghh. Neyse tatlım dışarı asma birde kuş içine şçmasın. Buharı yogun veren bir ütünün buharını ver üzerine ve camı açıp önüne bi şekilde as. Başka yerde açık olsunki cereyan yapsın.bu şekilde dursun akşama kadar. Hea bide başına adam dik senin kokarca yaklaşmasın.sen neden evlenmek istemiodun

sürükleyici bir anlatım metni olmuş bence bayıldım gelinlik sorununa ne yaparsın bilmiyorum ama bence"balkona cikip soyunarak kahrolsun ter kokusu diye bagirmalısın"bakalım neler olacak yazının devamını merakla bekliyorum

fikriniz süper bayıldım :)
bu kokarlar yüzünden kaç kere ortam terketmişliğim var.

Canım geçmiş olsun diyorum öncelikle , başına gelen gerçekten çok kötü bir durum.. Ama en azından kuzenine söylemiyorsan annesine söylemeyi deneyebilirsin duş alma veya deodarant sıkma konusunda belki annesinin yaptığı bir yöntem vardır
Neyse gelelim asıl sorduğun konuya :) benim iki tane düğünüm olmuştu ilkinden sonra malum ikincisinde kirli şekilde giyemeyeceğim için kurutemizlemeye vermiştik ki bir gün sonra almıştık , hiç bir yerinde de bir sıkıntı yoktu, acele kuru temizleme yaptırmıştık yapabiliyorlar yani sadece yeri bulmak lazım , alışveriş merkezlerindeki kuru temizlemecilerede sorabilirsin yetiştirirler gibi geliyo bana, evden çıkartmak içinde ufak bir yerini gösterip burası istediğim gibi olmamış gelinlikçiye götürüp düzelttireyim ben deyip çıkarabilirsiniz sorun olacağını sanmıyorum... İnşallah halledebilirsin canım... Bu arada hayırlı olsun şimdiden :)

boğmadan önce boğacağına dair sinyaller vermelisin mesela ona ismail yk nın allah belanı versin şarkısıyla yanıt verebilirsin bi ufak tırssın belki kuru temizlemecinin parasını ona yıkabilirsin

bence üstüne deodorant sıkmak, ıslak mendille veya karbonatlı suyla silmek parfüm sıkmak v.b şeyler tam bir temizlik sağlamadığı gibi hem de üzerinde lekeler olmasına sebebiyet verebilir kokudan kurtulayım derken gelinlik lekelenebilir bunlar yüzünden. bence içinize sinen bir temizlik olması açısından ve risk almamak için mutlaka kuru temizleme seçeneğini düşünmelisiniz..

Okurken gülümsedim :) babaannem geldi aklıma dünkü olay ; Çocuklar gelmiş yatağının üzerinde tepinmiş babaannem de tiksinmiş "Ben o yatak örtüsünde uyuyamam"deyip onlar gidince çamaşır makinesinde bir güzel yıkamış
Sizin olaya gelince maalesef öyle insanlar var kendinden haberi olmayan hadi kendini düşünmüyorsun milleti düşün...Gelinlik olayı başıma gelse ben de çok kızarım ne alaka benim gelinliğimi benden izinsiz giyiyor .

Erşahin banyo WC temizleyicisi diye bi ürünü var.17 ayri bakteriye karesi etkiliydi diye hatirliyorum. Önlügüme mürekkep dokukunce onu kullanıyorum zerre zarar vermiyor kumaşa. Sizin adiniza üzüldüm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…