- 11 Ağustos 2008
- 12.310
- 1.589
- 773
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
ya ben hala şu kuzene takığım senin sorunundan ziyade.. roll on falan da kullansa fayda etmiyor mu? yani roll on üreticileri falan üstünde çalışması lazım bu tür bakterinin o halde.. Roll on cevabını merak ediyorum..Günaydın ulkemin yardimsever hatunlari. Once yazilanlara cevap vereyim sonra son durumu soylerim.
Uslubumla ilgili eksi sözlük vs yakistirmalari olmus. Gardaslar bacilar bunu yapmayin artık. Ben eksi Sözlüğü on yildir takip ederim. On yil once muhteşem yazarlari vardı simdi hicbiri kalmadi. Yani oraya hqs bir üslup yok o yazarlari taklit etmeye calisan, bilgiden yoksun ezberciler kaldi geriye. Benim uslubuma gelince yazmayi severim. Oyku deneme yazarim. Dergilerde yazdim. Uslubum kendimi bildim bileli bu sekildeydi. Eksiyle tanismadan once de boyleydi hala boyle. Yazım tarzimin hicbir site ve yazarla ilgisi yoktur. arz ederim.
Icinizde kuzenime uzulenler var. Bende bu kuzenin birkac buyugu var. Onda da ayni aikinti var. Defalarca uyardim durum değişmedi. ki her gün banyo yapar. Sorun su ki "evet günlük temizlik ve deodorant ciddi olcude etkiler sonucu" ancak sorun o kendine has kokusu. Kaldi ki ben kuzenime pis kokarca demedim. Koltuk altinda kokarca yavrusu bla bla demis olabilirim. Bu ona degil koltuk altindaki evrim gecirmis bakteriye hakarettir. Kendisini asla kirmayacagimi ve cok sevdigimi de defaatle belirttim. kuzenime uzulen arkadaslar benimle ayni durumu yaşasaydı eminim sinir krizi gecirip kuzeni bogazlamisti. Ben bunu yapmadim ve kuzeni degil cozumu sordugum icin mi ona kotuluk yapmış oldum? Uyarin demissiniz. Yirmi yasinda eyeliner kullanıp makyajini kusursuz yapan bir kızdan bahsediyoruz. Gayet bilincli yani. Defalarca yaninda kokulara karşı cok hassas olduğumu vurguladim lakin üstüne alinmadi. Hani zekam olmadigindan dusunemedim degil. Gayet dusundum çaktırmadan uyardim ancak ise yaramadi. Velhasili sorum kuzen degil gelinligin akibetiydi.
Burada yazan yardim eden tum arkadaslarin dediklerini sabaha kadar uykusuz kalarak denedim. Kuzenim görüp de üzülmesin diye. Gelinlikciyi aradim sakin kuru temizlemeye verme mahvolur dedi. Sonuc itibariyle yaklasik on kez silip kuruttum. Su anda ter kokusu yok ancak gelinlikte her turlu koku mevcut. Ayakli deterjan kutusu gibi gezecegim düğünde. Sonuç budur arkadaslar.
kokudan kurtulduğuna göre gelinliğini güvenli bir yere kilitle bence artık.Günaydın ulkemin yardimsever hatunlari. Once yazilanlara cevap vereyim sonra son durumu soylerim.
Uslubumla ilgili eksi sözlük vs yakistirmalari olmus. Gardaslar bacilar bunu yapmayin artık. Ben eksi Sözlüğü on yildir takip ederim. On yil once muhteşem yazarlari vardı simdi hicbiri kalmadi. Yani oraya has bir üslup yok. O yazarlari taklit etmeye calisan, bilgiden yoksun ezberciler kaldi geriye. Benim uslubuma gelince yazmayi severim. Oyku deneme yazarim. Dergilerde yazdim. Uslubum kendimi bildim bileli bu sekildeydi. Eksiyle tanismadan once de boyleydi hala boyle. Yazım tarzimin hicbir site ve yazarla ilgisi yoktur. arz ederim.
Icinizde kuzenime uzulenler var. Bende bu kuzenin birkac buyugu var. Onda da ayni aikinti var. Defalarca uyardim durum değişmedi. ki her gün banyo yapar. Sorun su ki "evet günlük temizlik ve deodorant ciddi olcude etkiler sonucu" ancak sorun o kendine has kokusu. Kaldi ki ben kuzenime pis kokarca demedim. Koltuk altinda kokarca yavrusu bla bla demis olabilirim. Bu ona degil koltuk altindaki evrim gecirmis bakteriye hakarettir. Kendisini asla kirmayacagimi ve cok sevdigimi de defaatle belirttim. kuzenime uzulen arkadaslar benimle ayni durumu yaşasaydı eminim sinir krizi gecirip kuzeni bogazlamisti. Ben bunu yapmadim ve kuzeni degil cozumu sordugum icin mi ona kotuluk yapmış oldum? Uyarin demissiniz. Yirmi yasinda eyeliner kullanıp makyajini kusursuz yapan bir kızdan bahsediyoruz. Gayet bilincli yani. Defalarca yaninda kokulara karşı cok hassas olduğumu vurguladim lakin üstüne alinmadi. Hani zekam olmadigindan dusunemedim degil. Gayet dusundum çaktırmadan uyardim ancak ise yaramadi. Velhasili sorum kuzen degil gelinligin akibetiydi.
Burada yazan yardim eden tum arkadaslarin dediklerini sabaha kadar uykusuz kalarak denedim. Kuzenim görüp de üzülmesin diye. Gelinlikciyi aradim sakin kuru temizlemeye verme mahvolur dedi. Sonuc itibariyle yaklasik on kez silip kuruttum. Su anda ter kokusu yok ancak gelinlikte her turlu koku mevcut. Ayakli deterjan kutusu gibi gezecegim düğünde. Sonuç budur arkadaslar.
ya ben hala şu kuzene takığım senin sorunundan ziyade.. roll on falan da kullansa fayda etmiyor mu? yani roll on üreticileri falan üstünde çalışması lazım bu tür bakterinin o halde.. Roll on cevabını merak ediyorum..
gelinlik konusunda ter kokmaktansa deterjan kokmak daha iyidir. çünkü bir ömür boyu düğüne gelenler o ter kokusunun sana ait olduğunu düşünecekti
sen kendi adına hassasın ama vatana millete çalış biraz da..Iste sorun bu arada yıkanır ama deodorant kullanmıyor. Onun yaninda "kuzen deodorantimi gordun mu bulamiyorum. Valla bu sicakta kullanmazsam kocam beni bosar" dedim. Deodoranti buldu verdi ama onun icin durum degismedi. Bildigin kullanmiyor. Buna benzer cok cumle kurdum yaninda kirmamaya calisarak ama sonuç değişmedi. ne desem değişmez ben de kirmamayi seçtim.
kendileri ter kokan biriyle hiç karşılaşıp da arkasından saydırmadı acaba?Erkek arkadaşı varmis ama hala sevgiliyken evlenmiş terk etmis yani. Ya kotulemek istemiyorum kizi. Kardesim gibidir cok severim. Ama gerçekten anlamiyor. Bir tane daha kuzenim var ayni boyle. Ona acik acik soyledim yine de değişmedi. kendileri rahatsız olmuyor insanları da umursamiyorlar.
KoptummmmSevgili hatunlar su anda bu satirlari titreyen hulya kocyigit cenemi dizginlemeye çalışarak yaziyorum. Fatma girik'e meydan okuyan gozlerim sinirin etkisiyle biraz daha acilirsa retinam yirtilacak. Hani o derece sinirliyim.
3 gün sonra evleniyorum. Henuz neden evlendigimi cozememisken türlü sikintilarla bogustum bunlari anlatmayacagim. 10 kilo verdim diyeyim siz anlayin. Bir de birazcik delirdim ama hala balkona cikip soyunmadim. Ya da hic tanimadigim bir erkege usulca sokulup merhaba demedim. Iyiyim valla bak.
Konuya giriyorum. Yaklasik uc haftadir bende kalan bir kuzenim var. Yirmi yasinda oldukça iyi kalpli yardimsever vs. Benim icin dayanilmasi zor bir ozelligi var ki uc haftadir buna katlanmak icin tum vucudum isilik oldu. Canim kuzenim deodorant kullanmaz ve yikanmaz. Dolayısıyla ter kokusu foseptik cukuruna dusmus tulbent gibi. Buraya kadar sorun yok. Çünkü gunde bes adet asiri etkili naneli sakiz cigneyerek koku alma organımi iflas ettirdim. Bana her yer nane.
Bugün bakkala gittim. geldigimde "surpriiizz" diye bir sesle birlikte karşımda gelinligimi giymis kuzenimi gordum. Asidi kaçmış kola gibi kaldim oracıkta. Yirmilik dislerim zonkladi ancak kirmamak için bir sey demedim. Gelinligi çıkardı. Sonrasında kokladim bayilmisim. Yani bayilmadim da sinir krizi gecirmis olabilirim. Her turlu deterjanla sildim. balkona astim. Buhar sikip havalandirdim. Yok koku oyle bir sinmis ki üstüne gitmedi. Tum vucudum isilik doldu yine. Hala kasiniyorum. ve ben buna rağmen kirilmasin diye tek kelam etmedim.
Dugunume uc gun kaldi. Hic giymedigim gelinligi kuru temizlemeye vermem gerek lakin sordugum uc yer de düğüne yetismez dedi. Baska bir ilceye gidecegim lakin o kadar cok isim var ki bunu da yapamiyorum. Velhasili bir arkadasa rica ettim o goturecek. Ben ise hala ona caktirmadan gelinligi nasil evden cikartirim derdindeyim.
Sevgili hatunlar icimden bir ses git kafasini klozete sok diyor. Oteki ses de hiçbir sey yapma kirma diyor. Zilgit cekiyorum icimden. Ben ne yapayım. En onemlisi foseptik cesidi ter kokusu kuru temizlemede gecer mi? Gelinlik zarar gorur mu? Kac günde teslim edilir vs. Son olarak balkona cikip soyunarak kahrolsun ter kokusu diye bagirsam ofkem gecer mi?
Bazen iyi ki erkek değilim diyorum ya!allah onun evleneceği adama yardım etsin.. sanırım ben senin kadar sabırlı olamazdım idrak yolları, valla küt diye söylerdim ama yine de işe yaramazdı görünüşe göre
Bazen iyi ki erkek değilim diyorum ya!
Gerçi pis erkekler de var da, pis eş zor ya.
Hapşırdığında elini yıkması gerektiğini bilmeyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?