Siddete meyyalim vallahi terden

nasıl bir kokuymuş bu kaç dakika giydi de çıkmıyor?
hiç mi banyo yapmıyor,hayret ettim doğrusu.
gelinliğiniz ne kadar uzun kollu?
kuru temizleme sadece o kısmı temizleyemiyor mu?
elde yıkayıp havalandırsanız nasıl olur?

Günaydın ulkemin yardimsever hatunlari. Once yazilanlara cevap vereyim sonra son durumu soylerim.
Uslubumla ilgili eksi sözlük vs yakistirmalari olmus. Gardaslar bacilar bunu yapmayin artık. Ben eksi Sözlüğü on yildir takip ederim. On yil once muhteşem yazarlari vardı simdi hicbiri kalmadi. Yani oraya has bir üslup yok. O yazarlari taklit etmeye calisan, bilgiden yoksun ezberciler kaldi geriye. Benim uslubuma gelince yazmayi severim. Oyku deneme yazarim. Dergilerde yazdim. Uslubum kendimi bildim bileli bu sekildeydi. Eksiyle tanismadan once de boyleydi hala boyle. Yazım tarzimin hicbir site ve yazarla ilgisi yoktur. arz ederim.

Icinizde kuzenime uzulenler var. Bende bu kuzenin birkac boy buyugu var. Onda da ayni sikinti var. Defalarca uyardim durum değişmedi. ki her gün banyo yapar. Sorun su ki "evet günlük temizlik ve deodorant ciddi olcude etkiler sonucu" ancak sorun o kendine has kokusu. Kaldi ki ben kuzenime pis kokarca demedim. Koltuk altinda kokarca yavrusu bla bla demis olabilirim. Bu ona degil koltuk altindaki evrim gecirmis bakteriye hakarettir. Kendisini asla kirmayacagimi ve cok sevdigimi de defaatle belirttim. kuzenime uzulen arkadaslar benimle ayni durumu yaşasaydı eminim sinir krizi gecirip kuzeni bogazlamisti. Ben bunu yapmadim ve kuzeni degil cozumu sordugum icin mi ona kotuluk yapmış oldum? Uyarin demissiniz. Yirmi yasinda eyeliner kullanıp makyajini kusursuz yapan bir kızdan bahsediyoruz. Gayet bilincli yani. Defalarca yaninda kokulara karşı cok hassas olduğumu vurguladim lakin üstüne alinmadi. Hani zekam olmadigindan dusunemedim degil. Gayet dusundum çaktırmadan uyardim ancak ise yaramadi. Velhasili sorum kuzen degil gelinligin akibetiydi.

Burada yazan yardim eden tum arkadaslarin dediklerini sabaha kadar uykusuz kalarak denedim. Kuzenim görüp de üzülmesin diye. Gelinlikciyi aradim sakin kuru temizlemeye verme mahvolur dedi. Sonuc itibariyle yaklasik on kez silip kuruttum. Su anda ter kokusu yok ancak gelinlikte her turlu koku mevcut. Ayakli deterjan kutusu gibi gezecegim düğünde. Sonuç budur arkadaslar.

Son düzenleme:
ya ben hala şu kuzene takığım senin sorunundan ziyade.. roll on falan da kullansa fayda etmiyor mu? yani roll on üreticileri falan üstünde çalışması lazım bu tür bakterinin o halde.. Roll on cevabını merak ediyorum..
gelinlik konusunda ter kokmaktansa deterjan kokmak daha iyidir. çünkü bir ömür boyu düğüne gelenler o ter kokusunun sana ait olduğunu düşünecekti

kokudan kurtulduğuna göre gelinliğini güvenli bir yere kilitle bence artık.
ayrıca kuzenine tepkini göstermeliydin diye düşünüyorum.sonuçta senin en özel gününde giyeceğin gelinliğini hem izinsiz giymiş hem de kokutmuş.
kuzene niye acınsın ki.densiz insanlara acımak ta yeni moda oldu.uyarcaktın ki hatasını anlasın.bundan sonraki hareketlerine dikkat etsin.
ben sessiz duramazdım sanırım.gerçi şimdiki ben böyle düşünuyor.yaş 38 olunca herkese ve herşeye çatma ve ders verme moduna girdim de:))
mutluluklar dilerim şimdiden.

Iste sorun bu arada yıkanır ama deodorant kullanmıyor. Onun yaninda "kuzen deodorantimi gordun mu bulamiyorum. Valla bu sicakta kullanmazsam kocam beni bosar" dedim. Deodoranti buldu verdi ama onun icin durum degismedi. Bildigin kullanmiyor. Buna benzer cok cumle kurdum yaninda kirmamaya calisarak ama sonuç değişmedi. ne desem değişmez ben de kirmamayi seçtim.

sen kendi adına hassasın ama vatana millete çalış biraz da..
annesi kardeşi falan da mı hiç uyarmıyor çok ilginç gerçekten.
insan kendi kokusunu almaz ama kıyafeleriden de mi almıyor?
erkek arkadaşı var mı bunun

Erkek arkadaşı varmis ama hala sevgiliyken evlenmiş terk etmis yani. Ya kotulemek istemiyorum kizi. Kardesim gibidir cok severim. Ama gerçekten anlamiyor. Bir tane daha kuzenim var ayni boyle. Ona acik acik soyledim yine de değişmedi. kendileri rahatsız olmuyor insanları da umursamiyorlar.

kendileri ter kokan biriyle hiç karşılaşıp da arkasından saydırmadı acaba?

kuzen boyle gelmiş boyle gider yaş olmus 20 zaten.. siz gelinliği bol bol ters olarak havalandırın bence ama gunduz gunes de rengi bozulabilir belki o yuzden aksama dogru gunes gidince asın havalansın düğüne kadar..

yerinde olsam onu parçalardım umarım geçer yoksa ilk geceden ayrı yatmak zorunda kalırsınız canım üzüldüm senin adına

Aha bir sürü ziyaretçi var. Eger bunlar eksi sözlük yazarlari ise benim de söyleyeceklerim var.
Sevgili yazarlar eksi sozlugu eskiden sever takip ederdim. yazariydim uzun suredir yazmıyorum. Zira birbirinin ayni ezberlenmis cumleleri okumaktan bezdim. Klonlanmis gibisiniz. Tanim zorunluluguna o kadar takilmissiniz ki klonlanmis hallerinizi fark etmiyorsunuz bile. Siyaset konusunda pek eksik olduğunuz halde hic durmadan yorum yapiyorsunuz. Ulkemin bilgiden yoksun yorumcularıni temsil ediyorsunuz bu yuzden kutlarim hepinizi.

Gelelim bu site hakkindaki yorumlarınıza. Bircogunda haklisiniz. Ben de buraya ilk geldiğimde "noluyo la hamis nedir allasen" diyerek soka girmistim. Ancak siz o tepeden baktiginiz kadinlar size gulumsesin diye tükürüklerinizi cenenize akitan erkek ahalisi iken neden klavye basindan sov yapıyorsunuz he anacim? Zeki kültürlü ve cirkin kadınlardan kose bucak kaçarken neden "kezban" diye yaftaladiginiz hatunlarin peşinde kosuyorsunuz he cucuklerim? Zeka yasiniz ayak numaranizdan küçükken hangi hadle tepeden bakıyorsunuz he yavrularim? Derdiniz ne bu siteyle la? Evet ben gelinligini kafaya takmis bir kezbanim. Lakin klavye delikanlilarinin gercek hayattaki ezikliklerine sozluk zirvelerinde bizzat sahit olmus bir zatim. Iki kelimeyi bir araya getiremeyen abazan ordusunun hangi hakla bu siteyi eleştirdigini anlamis degilim.

Konudan saptim ama eksici yakistirmasi yapılınca yazmak istedim efem.

allah onun evleneceği adama yardım etsin.. sanırım ben senin kadar sabırlı olamazdım idrak yolları, valla küt diye söylerdim ama yine de işe yaramazdı görünüşe göre

Vallahi kokuyu mokuyu geçtim nasıl giyer sizin gelinliğinizi.
Ben olsam tepkimi gayet belirtirdim ve delirirdim hatta sinir krizi bile geçirebilirdim.
Mübalağa yapmıyorum kesinlikle çok büyük çıngar çıkardı.
İlk oduldaydım halam terzi ve bana önlük dikmişti önlüğü bana getireceği gün kızına giydirip fotoğrafçıya götürüp resmini çektirmiş.
Önlük kuzenin üstünde bize geldiler ama ben deliriyorum sinirden "benim önlüğüm ilk ben giyecektim nasıl giyer" diye.
Üstünden seneler geçmesine rağmen hala unutamıyorum o sahneyi ve hala sinirden deliye dönüyorum.

K
Koptummmm :) :)

allah onun evleneceği adama yardım etsin.. sanırım ben senin kadar sabırlı olamazdım idrak yolları, valla küt diye söylerdim ama yine de işe yaramazdı görünüşe göre
Bazen iyi ki erkek değilim diyorum ya!
Gerçi pis erkekler de var da, pis eş zor ya.
Hapşırdığında elini yıkaması gerektiğini bilmeyenler var

Son düzenleme:
Bazen iyi ki erkek değilim diyorum ya!
Gerçi pis erkekler de var da, pis eş zor ya.
Hapşırdığında elini yıkması gerektiğini bilmeyenler var

offff evet korkunç. hatırlıyor musun geçen gün bir konu vardı kocasının haftada 1 dişlerini fırçalamasından dertli.. keşke hijyen polisi falan olsa ülkede, böyle pis-kokan kim varsa hortumla sus tutsa üzerlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…