Şiddete uğradım diye konu açmakta varmis

Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Acaba birinin canını size iftira atması gibi bir durum olabilir mi... eşinizin aklı bulanmış olabilir mi

Sus dedikce bagirir sus demeyin birakin sabaha kadar bagirsin benim esimde oyle sinirlenince evdeki esyalari kirardi yapma derdim simdi asla ses etmiyorum kirilanin yerine alirim kirabilirsin tabi diyorum esya kirma hevesinden vazgecti bu yuzden, cocugu kullanmasina asla izin vermeyin cocugu esinizin kucagina birakip gidin bir kere ipleri verirseniz sizi hep cocukla tehdit edecektir verin ona zaten bakamayip eline ayagina dolanacaktır

Ciddi problemleri olduğunu dusunuyrim eşimin beni yıllardır nasıl ezmis yeni yeni goruyorum narsist sanırım az önce olan olay beni şoka soktu bu adam nasıl bu hale geldi anlamadım çocuğum 10 gündür kakasını yapmadı o yüzden çok stresli gergin yavrum ağlıyor sürekli kakasını kendi tutuyor dedi doktor bende öyle oldugunu düşünüyorum neyse babasını istiyor dandini yap diye omzuna alsin diye ağlıyor buda ben salona gidince dönerken ensesini sıkmak üzere olduğunu gördüm çocuğun ne yapıyorsun dedim hiç birşey olmamış gibi aldı uyudu çocuk sonra hesa sordum laf çevirdi Allah belasını versin bunun bir an önce kurtulmam lazım bu adamdan nasıl bu hale geldi bu insan bunuda anlayamıyorum boşandıktan sonra çocuğumu olabildiğince benim gozetimimde ve az görmesini nasıl sağlayabiliriz arkadaslar
Durumunuza ayrı uzuldum ama bebişe daha cok uzuldum. Kabızlık kaka tutma 10 gun suren zulum cok zor aynı seyı ben de yasadım kızımda bırsuru ılac takviye bitkisel seyler denedim tek cozumu cocuk bagırsak uzmanı verdi bana. DULCOSOFT diye bir ılac. Ilac ismi yasak mı bilmiyorum ama buyuk yazdımkı bebıs de sız de bu dertten kurtulun. Bitkisel Bı ılac ve alıskanlık yapmıyor. Zor gunlerdesınız biliyorum ama lutfen ihmal etmeyin Bı eczacıya danısıp alabilirsiniz 50 TL gıbı bir fiyatı var. Kesin cozum. Dıger verilen ılaclara benzemiyor kesinlikle. Biraz koyun can derdinde kasap et derdinde gıbı bir msj oldu ama ben cok cektım kızım aglayıp morarırken poposu kanarken cok agladım.sıze care olur belki. Dıger konunuz İcin de hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.

Pislik anormal terbiyesiz yaratik
Bir tanıdığım da öyle yedi esiyle iyiyken çok iyydi aniden saçma sebeplerden sinirlenip kızı hirpalardi ufak tefek irtirme kaktirma sözlü şiddet siize yapılan gibi şeyler yapıyordu mesela bir kez tsrtisrlarken meyve yiyordu adam sinirlendi dye meyveleri hep yere döktü kıza o an toplamasını emretdi kızda topladı böyle şeyler yapıyordu en son kızı aldattı sonra döndü kız bunu basınca aldatirken kızı öyle br dövdü ki anlatamam

Evden uzaklaştırma al polis evi kadına bırakıyor kalmak isterse yada sığınma evine git

Annem geldi arkdaslar konuştuk ve evden gitti pismn olduğunu söyledi kendini kontrol edemdigini neyse haftaya terapiste gideceğiz ayrı evlerde yaşayarak olmazsa şartları konuştuk krediyi evi çocuğu nafakayı imzladi direk bosnicaz ona böyle bir sok lazımdı akillnirsa ne ala akillanmzsada kendi bilir.

Sizi tebrik ederim soğuk kanlılığınız için.

Çocukla ilgili zaafınızı belli etmeyin. Sinirle ne derseniz tersini yapıyor. Çocuğun lafını etmeyin zaten daha kötü tepki veriyor.
Onun dışında tavsiyem boşanmak olacak. Çünkü şiddet var:( çok geçmiş olsun. İnşallah tekrar yaşamazsınız.

Ya ogretmensin,maasin var.kendine yetebilirsin.niye evlj kalmak bu kadar onemli tek de mutlu olabilirsin.evde surekli sinir harbi yasamak yorucu degil mi?evli olmayin,hayatiniza biri de girmesin digrunkisi degilsenhayatin tadini cikarin.cocugunuzla gezin,dolasin..tatile gidin,kitabinizi okuyun.yani niye illa size siddet uygulayan bir ayiyi besleme ihtiyaci duyuyorsunuz?

Durumunuza ayrı uzuldum ama bebişe daha cok uzuldum. Kabızlık kaka tutma 10 gun suren zulum cok zor aynı seyı ben de yasadım kızımda bırsuru ılac takviye bitkisel seyler denedim tek cozumu cocuk bagırsak uzmanı verdi bana. DULCOSOFT diye bir ılac. Ilac ismi yasak mı bilmiyorum ama buyuk yazdımkı bebıs de sız de bu dertten kurtulun. Bitkisel Bı ılac ve alıskanlık yapmıyor. Zor gunlerdesınız biliyorum ama lutfen ihmal etmeyin Bı eczacıya danısıp alabilirsiniz 50 TL gıbı bir fiyatı var. Kesin cozum. Dıger verilen ılaclara benzemiyor kesinlikle. Biraz koyun can derdinde kasap et derdinde gıbı bir msj oldu ama ben cok cektım kızım aglayıp morarırken poposu kanarken cok agladım.sıze care olur belki. Dıger konunuz İcin de hakkınızda hayırlısı olsun diyorum.
İlacı arastiricam teşekkür ederim öneriniz için ylniz şunu tekrar belirtim benim çocuğum hiç kabız olmadı yani sorunumuz yalancı kabızlık kaksi 14 gün yapmadığında bile katı değil hafif daha sert normal kıvamına göre mleaef uzman doktoru bulmak çok problem oldu bize her doktor kabiz diye ilaç verdi bizde bilmiuoriz tabi son doktorumuz anne sütünü kesmemi önerdi kendi turuyor bgirsak bakterisi az dedi o yüzden beklemedeydim sizindr sorununuz böyleyse doktora danisicam cevaplarsanız sevinirim

Ben kullanın bir süre bekleyip demiştim. Hayırlısı olsun.
Doğru işte ama kimi de belki unutulmuştur kullanma deyince.. birşey olmaz daha ihtiyacı olana gitmiştir inşallah da gerisi önemli değil.. ondan sonra nasılsa daha çok alabildim kıyafet.. onun hayri belki..

Merhaba arkadaşlar doğruyu görmekte fikrinize ihtiyacım var. Dun gece eşim ile tartıştık basit bir sebepten bilerek uzattı konuyu sonra üstüme yuruyerek itekledi beni sürekli bende ona cevap verdim beni hep hirpaladi bu süreçte itti kakti yani öfkesine anlam veremedigim için saskindim kızım uyuyor diye sus diyorum gidip odasının orda bağırıyor çekiyorum yapma diye bu sefer bana vuriyor dokunma diye. Cocuk uyandı tabi o sese uyurken babasının omzunda nini söylenip sonra memeye geliyor hep bu şekilde olduğu için babayı arıyor.Neyse zorla gel al omzuna ağlıyor dedim aldı çocuğu omzuna ve sürekli hakaret etti bana çocuk omzundayken küfürler neler neler çocuğa anlatıyor anan şöyle böyle diye yalvarıyorum çocuk için sus diye tekme atıyor bana neyse bir şekilde çocuk uyudu beni zorla ayakta bekletti oturmicaksin ben omzunda geziyorum sende ayakta dikileceksin diye tekrar ses yapar çocuk uyanır diye ne derse yaptım vurdu saçımı çekti sustum tmm dedim sadec.Kavga bir şekilde bitti baya dayak yedim hirpalandim asagilandim. Bu akşam cocugu uyutunca konuştum benimle derdin neden çocuğuma zulmediyorsun sesten uyandırıp eziyet ediyorsun kıvırıyor boşanalim dedim git evden .Simdi gidersem giderim yarın gitmem diyor çocuk uyanacak aglicak bana bunla eziyet edecegini biliyor.Yarın annem ve kardeşim gelsin istiyorum 4 saat yoldan gelecekler cagirirsam. Annem benimle kalsın esimde evden gitsin istiyorum ama gitmem sen git diyor erkek adam. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim çocuğuna normal de çok ilgilidir ama benle mevzusunda onu kullanıyor araya katıyor çocuğu çocugum için doğrusu nedir bu isten nasıl hasarsız kurtulabilirim. Sersemlikten dugru düzgün yazamamis olabilirim kusura bakmayın teşekkür ederim yorumlarıniz için şimdiden
Çok üzüldüm sizin adınıza konu ne olursa olsun hiç bir bayan bu muameleyi haketmiyor çok üzülerek söylüyorum tek çare boşanmak gibi görünüyor yoksa affederseniz emin olun ki şiddet katlanarak artacak ve daha çıkmaz bi durum olacak

İlacı arastiricam teşekkür ederim öneriniz için ylniz şunu tekrar belirtim benim çocuğum hiç kabız olmadı yani sorunumuz yalancı kabızlık kaksi 14 gün yapmadığında bile katı değil hafif daha sert normal kıvamına göre mleaef uzman doktoru bulmak çok problem oldu bize her doktor kabiz diye ilaç verdi bizde bilmiuoriz tabi son doktorumuz anne sütünü kesmemi önerdi kendi turuyor bgirsak bakterisi az dedi o yüzden beklemedeydim sizindr sorununuz böyleyse doktora danisicam cevaplarsanız sevinirim
Kabızlıgı su sekılde gelışıyordu 10 gun yapılmayan kaka ıcerde sertlesıyordu bagırsak hareketliliği azdı bu ılac da bagırsaklarını calıstırdıgı İcin mecburen yapıyordur tabi yumusak da tutuyor kakayı. Bizde durum buydu ama sızı yanlış yonlendırmek istemem. Doktora sormak en iyisi. Probiyotık de deneyebilirsiniz yine doktorunuza sorup bagırsakdakı ıyı bakterileri cogaltıyor. Yine farklı formları var eczanelerde cocuklar İcin. Yine sorunuz olursa cevaplarım keske yardımcı olabilsem. Kolay gelsın

Tartışma sebebi ne ki konu buralara geldi eşiniz normalkenmi bu şekilde davranıyor yani alttan aldıkça ıyiyiz diyosun eger kesin boşanacaksan anneni ara gelsin ama bişekilde olay soğuyunca vazgeçeceksen isi annene taşıma derim cocuk icinde katlanayimmi duyusunda cocuk olduğu halde kucağında sana tekme atıyor o çocuğun psikolojisi nasil olurki neyine katlanacaksin

Kabızlıgı su sekılde gelışıyordu 10 gun yapılmayan kaka ıcerde sertlesıyordu bagırsak hareketliliği azdı bu ılac da bagırsaklarını calıstırdıgı İcin mecburen yapıyordur tabi yumusak da tutuyor kakayı. Bizde durum buydu ama sızı yanlış yonlendırmek istemem. Doktora sormak en iyisi. Probiyotık de deneyebilirsiniz yine doktorunuza sorup bagırsakdakı ıyı bakterileri cogaltıyor. Yine farklı formları var eczanelerde cocuklar İcin. Yine sorunuz olursa cevaplarım keske yardımcı olabilsem. Kolay gelsın
Teşekkür ederim danisicam doktora

Back
X