• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siddeti bende yasadim.Soktayim!

pua

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
68
10
6
35
Antalya
Kizlar :(
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim :(
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana :(
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana :(
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim :(
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse :(
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben... :(

valla bence böyle bir adamla evlenmeden gerçek yüzünü gördüğün için sevin..

kıyamam hayallerin yıkıldı değil mi şu an ayrılık çok çok zor görünüyor gözüne yapamam sanıyorsun

sanki dünyada seni ondan başkası sevmicek gibi gelir insana

insan bazen bu saçma psikopat halleri sevgiden sanıyor ama değil arkadaşım malesef nişanlın hasta..

ne demek ruj sürmiceksin nasıl bu kadar müdahele eder ne hakla...şimdi de şiddet asla değişmez bu tipler verdiği vericeği sözlere kanma

çok daha iyisine layıksın arkadaşım kendine bunu yaptırma..

Cok sagolun. Objektif yorumlara gercekten ihtiyacim vardi cunku.
Yasadiklarimi suan sizlerden baska kimse bilmiyo, en yakinlarima bile soyleyemedim.
Ayrilmak en dogru karar olucak sanirim gelecegim icin, cok haklisiniz.

Sana neler yapmış yok yere hala ders verme peşinde misin :53:
Akıllanacağını mı sanıyosun :/
O benim erkeğim hem döver hem sever mantığındaysan diyecek birşey yok.

Daha Nisanliyken basit bi olayda size böyle davranan biri, evlenince neler yapar düsünmek istemiyorum...
Evlilik isini iyi tartin bence...Allah yardimciniz olsun...

Kıyamam ya..bu neyin kafası böyle..nişanlıyken bu yüzünü görmenizi şanslı olduğunuza yorabilseniz aslında ne yapmanız gerektiğine daha kolay karar verirsiniz..size böyle davranabilen bir adam evlendikten sonra daha da ileri gideceektir..şiddetin sonu gelmez..bir kere affettiniz mi gerisi gelir..bence iyi düşünün..Allah yardımcınız olsun..

kesinlikle kararından vazgeçme,
yaptığının ne kadar büyük bir terbiyesizlik olduğunu, ne kadar aşağılık bir biçimde hareket ettiğini anlasın, o kafasına kazınsın iyice!..
evlenir misin bu adamla evlenmez misin senin bileceğin iş ,
ama evvela uzunca bir dönem kahrolsun yaptıklarından dolayı...

Sana neler yapmış yok yere hala ders verme peşinde misin :53:
Akıllanacağını mı sanıyosun :/
O benim erkeğim hem döver hem sever mantığındaysan diyecek birşey yok.

Oyle bi mantikta olsaydim susar otururdum zaten.Suan surda su konuyu tum samimiyetimle paylasmazdim.
Kolay saniyosun heralde ama dumur oluyo insan,sasip kaliyo.Ben sadece ayilmaya calisiyorum akil almak istiyorum.Gercekten soktayim aklimdan silemiyorum ki o ani, sunu bunu yapiyim diye dusuneyim suanda.
Allah kimseyi maruz birakmasin bu tarz durumlara

Aman sıkıldım artık,duygu sömürüsü yapanlardan, sonunda evleneceksin , bu filmi çok gördük
...............................

Oyle bi mantikta olsaydim susar otururdum zaten.Suan surda su konuyu tum samimiyetimle paylasmazdim.
Kolay saniyosun heralde ama dumur oluyo insan,sasip kaliyo.Ben sadece ayilmaya calisiyorum akil almak istiyorum.Gercekten soktayim aklimdan silemiyorum ki o ani, sunu bunu yapiyim diye dusuneyim suanda.
Allah kimseyi maruz birakmasin bu tarz durumlara

Böyle konuları okuyunca gerçekten hem çok üzülüyorum hemde sinirleniyorum
Gerçekten zor bi durumdur tabiki insan şok olur ama emin ol affedersen daha fazlasını yapacak .
Sen haketmedin bugünkü zorbalıkları hayatını mahvetme yüzüğü ver eline

Onun bu yaptığı bu kötülüğe prim verme sakın.
Şükret ki maskesi erken düşmüş. Ya evlenince şiddet görseydin? Belki sineye bile çekerdin o zaman... Ama şimdi değil.
Bırak fiziki tacizi, sana duygusal taciz etmeye bile hakkı yok bu adamın.
Duygularını sömürmesine izin verme. En tırstığım ve de itici bulduğum insan tipidir bu korumacı gözüken lümpen kişiler.
Kurtul bu adamdan dostum. Sakın ola ki değişir diye düşünme.

Son düzenleme:
bu fuara gitmek içinden gelmemiş, sanırsam sizin ısrarınız sonucu oraya gitmek zorunda kendini hissettiği için buda onda agresif bir tavır yaratmış...

birbirini seven insanlar arasında, karı koca, anne kız, abla kardeş arasında tartışma yaşanabilir ama içinden size tokat atasının gelmesi, kafa atmaya çalışması hiçte normal değil.. korkutucu birşey..

sevgili iken yaşanan bu tür şeylere dikkat edip iyi analiz etmek gerekiyor.. kör olmamak lazım..

bence ilişkinizi masaya yatırmaktan korkmayın.. evlenip, çoluk çocuğa karışıp, sonra mutsuzluğu yaşayıp boşananlardan olmayın..

Kizlarr Allah razi olsun sizden. Aklin yolu bir demekki... Hakkaten yasayan bilirmis saskinliktan hissizlesmeyi,soktan dusunememeyi.
Yaptigi serefsizligi o kadar hazmedemedim ki yemin ederim aglayamadim bile. İcime akti tum gozyaslarim sinirimden,salakligimdan,iyi niyetimden.
Rabbim dogru yoldan ayirmasin,cok sagolun

Aman sıkıldım artık,duygu sömürüsü yapanlardan, sonunda evleneceksin , bu filmi çok gördük
...............................

Heee inan hic isim gucum derdim tasam yok geldim sirf keyfimden surda somuru yapiyorum.
Bilip bilmeden gereksiz ve yakisiksiz yorumlari bence sen yapma.cunku bizde kk forumunda senin gibileri cok gorduk.
Adi ustunde bdv bolumu burasi.Ne konuscaz baska hey Allahim Yarabbim ya

Tıpış ,tıpış evleniyorlar bizde yazdıklarımızla kalıyoruz sıonra evlenince tekrar derdim var topiğindeler akıl almak içim çok gördük bu filmleri ,kızım mertsen o yüzüğü atarsın şimdiden adam sinyal vermiş tabi anlayana
Nedense konuyu okudumda bende ayni seyi hissettim:))

Kizlar :(
Daha 1 saat oluyo su sahit olduklarim.Uzuntuden cildirabilirim :(
Benim nisanlim sevmez 14 subati,ticari amacli der kutlamaz.Hadi kutlama,hediyede falan zaten gozum yok ama hic degilse boyle bi aksam yasatmasaydi bana.
6 ay sonra dugunumuz olucakti,suan burda da evlilik fuari var.2 tane bilet ayarladim hani bizim de bugunumuz hic degilse bu sebeple ozel olsun diye.
Trafik falan biraz gec vardim ben onun yanina.Beni beklerken duraga bi amca gelmis,bilmem kac nolu otobus gecer mi burdan? Sende mi onu bekliyosun diye sormus.Bu da yok ARKADASİ bekliyorum ben demis. Arkadasi miyim ben onun ya?! Sonra bizim icin ozel gun diye ruj surmustum,eliyle sert bi sekilde silmeye calisti ve bagirmaya basladi bana, ruj surmeni istemedgmi biliyosun israrla niye beni dinlemiyosun diye.
Bende sesini yukseltme bana diye karsilik verince kacti ipin ucu.El kaldirdi bana :(
Napiyosun sen kendine gel ben gidiyorum uzatmayalim dedim, bu seferde kollarimdan tuttu,hani erkekler birbirine meydan okurken kafa atmaya calisirlar ya birbirlerine -aynen o sekilde kafa atmaya calisti bana :(
O hareketten sonra baglasa duramazdim zaten bastim gittim.Arkamdan bi yarim saat sonra basladi aramaya.Ama cevaplamadim :(
Netice itibariyle 1,5 yil sonra boylesi bi harekete sok oldum.Ne umdum ne buldum, suan cok coookk mutsuzum.
Aylardir sabirsizlikla bekledigim fuari goremedigime mi yanayim,hayalkirikligima mi, yoksa maruz kaldigim saygisizliga mi ben bilemedim.Suan kendime cok kizginim niye bilmiyorum.
Ona suan nisanlim demek yuzugunu parmagimda tasimak dahi istemiyorum.
Nolur bana destek olun, irtibati koparmayi dusunuyorum uzunca bi sure.Yaptigi hatadan ders alir belki...
Aksi takdirde boyle hareketlere maruz birakmam kendimi, ayrilirim ki en sagliklisi da bu olur boyle giderse :(
Once hangi yolu izlemeliyim sizce? Bilemiyorum ben... :(

Ben hic baglanti kuramadim yazdiklarinizla.

Birincisi çok kotu bir şey yasamissiniz hala adama neden arkadasim dedi diye kiziyorsunuz ne var bunda ki bende cekinirim tanimadigim adama sevgilimi bekliyrm demeye l... Ki birde ustne fuara gidemediginize uzulmussunuz..

Hayret ettim ben o adamla uç adim daha yurumem sahsen ama mobilya düşünebiliiyorsunuz hala.... Birde konuşmayacagim ders alsin diyorsunuzda ben o insan musveddesi ile nikah masasina oturacak akildan şüphe ederim kusura bakmayin. Bir kadinin kendisini küçük düşürmeaine tahammul edemiyorum

Tıpış ,tıpış evleniyorlar bizde yazdıklarımızla kalıyoruz sıonra evlenince tekrar derdim var topiğindeler akıl almak içim çok gördük bu filmleri ,kızım mertsen o yüzüğü atarsın şimdiden adam sinyal vermiş tabi anlayana

Ayy akil danismakta suc oldu sizin gibiler yuzunden! Her insani ayni kefeye koyarak siz ayip ediyosunuz siz sıkıyosunuz asıl

Back
X