- 16 Kasım 2021
- 397
- -190
- 13
- 45
- Konu Sahibi Kupecicegi
-
Ağrı kesici almadım. Adaçayını alayim deneyeyim inşallah sökülürAdaçayı dene istersen. Agri kesici aldiysan ondan olamıyorsun.
Tarlusal3 gündür kasiklarim bacaklarım çok ağrıyor. Sabahtan akşama kadar yoğun sancim oluyor ama adet olmadım.
Dün adet olmam gerekiyordu. Sökülmedikçe şişkinliğim ağrım devam ediyor. Ne içersem sökülür?
Eczaci doğrudan veriyor muTarlusal
Evet veriyorlarEczaci doğrudan veriyor mu
Yalnız adacayı hemen sökmezAğrı kesici almadım. Adaçayını alayim deneyeyim inşallah sökülür
Bilmiyorum ki eşimin değerleri çok düşük . Tüp bebek bile tutmadıgi için ihtimal vermiyorum.Gebe olmadigınıza eminmisin adet sancısı gibi oluyor genelde baslarda
Gebelerde adet sancisinin hafif ve kısa surelisi diye biliyorum ama. Benimki uzun sürüyor ve şiddetli.Gebe olmadigınıza eminmisin adet sancısı gibi oluyor genelde baslarda
Bi ihtimal yinede bilmeden bitki caylarına sarılmayınGebelerde adet sancisinin hafif ve kısa surelisi diye biliyorum ama. Benimki uzun sürüyor ve şiddetli.
Gebelik varsa ada cayı icilmez düsüge sebep olur oyle bi hata yapmayın lutfen gebelik durumu söz konusu olursaNoldu adet oldun mu. Off çok kötü durum bilirim katilnolabilecek kadarsa sinirli olursun. Ben bugun oldum olana kadar delirecektim ama. Sana adaçayı demistim ama sarilma demisler ya ya sana kendimi kötü hissettim. İcsen de bi zarari olmaz adaçayı cok yararlidir zaten. Umarim adet olmussundur.
Olamadım maalesef ağrılarım daha beter arttı. Patlayacak gibiyim. Testim de negatif yine de elim saçma bir şekilde gigitmiyor çaya. Kist var büyük ihtimal.Noldu adet oldun mu. Off çok kötü durum bilirim katilnolabilecek kadarsa sinirli olursun. Ben bugun oldum olana kadar delirecektim ama. Sana adaçayı demistim ama sarilma demisler ya ya sana kendimi kötü hissettim. İcsen de bi zarari olmaz adaçayı cok yararlidir zaten. Umarim adet olmussundur.
Seninki ne kadar gecikmişti?Noldu adet oldun mu. Off çok kötü durum bilirim katilnolabilecek kadarsa sinirli olursun. Ben bugun oldum olana kadar delirecektim ama. Sana adaçayı demistim ama sarilma demisler ya ya sana kendimi kötü hissettim. İcsen de bi zarari olmaz adaçayı cok yararlidir zaten. Umarim adet olmussundur.
Benimde reglidn 3 gün önce adet ağrıları başladı dün reglimdi dünde devam etti olmadım bugün kesildi göğüs agrim vardı oda gitti normal mi sizce buGebe olmadigınıza eminmisin adet sancısı gibi oluyor genelde baslarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?