Şiddetli adet sancim var ama adetim sökülmüyor

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
3 gündür kasiklarim bacaklarım çok ağrıyor. Sabahtan akşama kadar yoğun sancim oluyor ama adet olmadım.
Dün adet olmam gerekiyordu. Sökülmedikçe şişkinliğim ağrım devam ediyor. Ne içersem sökülür?

Adaçayı dene istersen. Agri kesici aldiysan ondan olamıyorsun.

Noldu adet oldun mu. Off çok kötü durum bilirim katilnolabilecek kadarsa sinirli olursun. Ben bugun oldum olana kadar delirecektim ama. Sana adaçayı demistim ama sarilma demisler ya ya sana kendimi kötü hissettim. İcsen de bi zarari olmaz adaçayı cok yararlidir zaten. Umarim adet olmussundur.

Noldu adet oldun mu. Off çok kötü durum bilirim katilnolabilecek kadarsa sinirli olursun. Ben bugun oldum olana kadar delirecektim ama. Sana adaçayı demistim ama sarilma demisler ya ya sana kendimi kötü hissettim. İcsen de bi zarari olmaz adaçayı cok yararlidir zaten. Umarim adet olmussundur.
Gebelik varsa ada cayı icilmez düsüge sebep olur oyle bi hata yapmayın lutfen gebelik durumu söz konusu olursa

Olamadım maalesef ağrılarım daha beter arttı. Patlayacak gibiyim. Testim de negatif yine de elim saçma bir şekilde gigitmiyor çaya. Kist var büyük ihtimal.

Seninki ne kadar gecikmişti?

Yumurtlama gecikince adet ona paralel olarak gecikiyormus bugün hasta oldum.

Back
X