- 29 Mart 2020
- 50
- 31
- 8
- Konu Sahibi YesilElma34343434
-
Genelde çocuklarda oluyo araba tutması. Eczanede ilacı var 3 5 lira bişey onu verin ce tutmuyorMerhaba arkadaşlar
17 aylik bir oglum var. Arabaya bindikten 15 dk sonra başından soguk terler akıyor su gibi oluyor. Rengi beyaza dönüyor, uykulu baygın bir moda geciyor. Bazen agzina birseyler geliyor ama hic kusmadı. Bu olay daha yeni basladi ve sadece arabada oluyor. Ucaga da bindik boyle birsey olmadi. Araba tutması diye düşünüyorum ama tabi doktora da danışacağım. Bu durumu yaşayan var mı?
Kitap okusam çocugu bırakır ben kusarım yaÇok olan bir olay, arabada kitap okuyun, oyun oynayın. Dışarıya bakmasını engellerseniz daha çabuk alışır.
Kızımın vardı 8. Aydan sonra başlamıştı 7 yaşından sonra geçti. Önceki yıl 15 dakikalık servis yolculuğuna dayanamazken geçen yıl çok şükür geçti ben genetik olduğunu düşünüyorum babaannesi de öyleMerhaba arkadaşlar
17 aylik bir oglum var. Arabaya bindikten 15 dk sonra başından soguk terler akıyor su gibi oluyor. Rengi beyaza dönüyor, uykulu baygın bir moda geciyor. Bazen agzina birseyler geliyor ama hic kusmadı. Bu olay daha yeni basladi ve sadece arabada oluyor. Ucaga da bindik boyle birsey olmadi. Araba tutması diye düşünüyorum ama tabi doktora da danışacağım. Bu durumu yaşayan var mı?
Eşimin yeğeni sizin çocuğunuz gibiydi. Onlar doktor kontrolünde ilaç kullanıyorlardı.Merhaba arkadaşlar
Merhaba benim küçük oğlumda da var 10 saatlik yolculuk yapmamız gerekiyor gelirken giderken sürekli kustu. Artık şehir içinde bile tedirginim kullandığımız ilacın adı ne zaman verdiniz aç mı tok mu? Doktora da danışacagim ama sizden de bilgi alırsam sevinirim.2 cocugumda da var. mesafe 20 dkyı aşinca kötu oluyorlar. uzun yollarda şurubu var ondan veriyorum. büyük oğlum yaşı büyüdükçe azaldı. ve evet uçakta birşey olmuyor terleme veya kusma.
merhaba,yanlış olmasin meptamid di galiba. eczaneden reçetesiz alınıyor. tok veriyorum ilaci aç tok demedi eczacı ama aç vermek istemedim.Merhaba benim küçük oğlumda da var 10 saatlik yolculuk yapmamız gerekiyor gelirken giderken sürekli kustu. Artık şehir içinde bile tedirginim kullandığımız ilacın adı ne zaman verdiniz aç mı tok mu? Doktora da danışacagim ama sizden de bilgi alırsam sevinirim.
Aman diyeyim! Tam tersine araba içinde yapılan aktiviteler daha fena yapıyor. Dümdüz önüne bakması gerek. Bende de var bu sorun. Eğer arabayı ben kullanmiyorsam çok fena oluyorum.Çok olan bir olay, arabada kitap okuyun, oyun oynayın. Dışarıya bakmasını engellerseniz daha çabuk alışır.
Benim kızımda vardı, dışarıya baktırmadığımız zaman sorun olmuyorAman diyeyim! Tam tersine araba içinde yapılan aktiviteler daha fena yapıyor. Dümdüz önüne bakması gerek. Bende de var bu sorun. Eğer arabayı ben kullanmiyorsam çok fena oluyorum.
Aynı benMerhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?