• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şiddetli geçimsizlik ve oglumun herseye sahit olmasi

Eşiniz anne tarafından gördüğü şiddet yüzünden böyle.. Ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor aslında sizde dahil kimse farkında değil... Kişilik bozukluğu yaşıyor olması muhtemel, daha iyi bir doktor bulup psiko terapi ile birlikte ilaç tedavisi görmesi gerekli
Aşılmayacak birşey yok bence yeter ki istesin
( büyü olma ihtimalini de göz önüne alın)
BÜYÜ DEN SONRA DİKKATE ALAMADIM :D

Acaba kendi iradenizi mi kullansaniz biraz? Yok psikolog, yok oglum istemiyor, yok ailemi göremiyorum cart curt. Adam gitmeyeceginizi bildigi icin öküz gibi davranmaya devam ediyor. Sizin coktan bosanmanizi hazirlamaniz gerekirdi. Bunlar hepsi cocugunuz cocuklugunun icine etti. Ilk 6 sene en önemli seneler.

Merhabalar. Öncelikle eşimle 5 yıl süren bir beraberlik sonrası evlendik , atanmayı beklemeden evlendim ve bu benim en büyük hatam. Hemen oğlum oldu. Eskiden eşim öfkesini belli etmezdi , evlendigimizden beri annesi hep bi alınganlık yaptı eşimi doldurdu eşim bana sardı. Annesini ilah gibi görüyor ve onun sözünün aksini yapmıyordu çünkü yaparsa annesi " sen de erkek misin den başlayıp bi ton beddua küfür eden bi insan. Neyse hep bi anne girdi araya bagirislar kavgalar , oğlum küçüktü farkında değildi. Şuan 6 yıllık evliyim oğlum 5 yaşında, artık bi şekilde kv ile araya sinir koyduk göremeyip konuşmuyoruz ,eşimle kavga etti beddua etti eşim sildi , yani öyle söylüyor ama baba ve kardeşle görüşüyor. Eşim de öfke kontrol problemi var ve en ufak bi eleştiriyi bile inanılmaz korkunç bir seviyeye getiriyor. En basitinden geçen ben annemdeydim eve geldim , dolaptaki bi ürünün kapağını açık bırakmış yemek kurulmuştu. Ben de neden unuttun ya dememe kalmadan , Allaha küfür etmeler , kendine küfürler, beni odadan kovmalar , bi daha ailene gidemiceksin demeler. Ve bunda gram pişmanlık yok. Ve her ama her tartışmamız böyle. Bi insanın hicmi dozu olmaz. Herkes kavga eder ama neden bağırırsın. Coxuk uyuyor sus dememe rağmen daha çok bagirmalar. Geçen yine böyle yaptı hatta boşanma aşamasına geldik , oglumun yanında ona , bu anneni son görüşün bi daha onu goremifeksin diyip durdu. Oğlum ağladı bana sarıldı ben ağladım bağırdım çağırdım ben de hakaret ettim. Tuttu oğlumu yanına çekti, sevemezsin flan dedi. Bu arada ikimiz psikologa gidiyoruz ve buna rağmen böyle. O boşanma mevzusundan sonra geldi özür diledi ağladı bi daha asla böyle bisey olmaz herseyimsin sensiz yaşayamam artık hep mutlu saygılı olcaz dedi hoop 1 hafta sonra yine ayni kisi. Dün mesela akşam babasıyla oğlumu parkta bulusturacakti ben son saniye öğrendim gelmicem dedim , benim ailemle görüşmem yasakken nasıl gidiyorsun dedim. Bagirdi elini dolaba vurdu , oğlum anneme bağırma lütfen kavga etmeyin artık diyip durdu . Eve geldi patır kütür her şeye vurarak beni rahatsiz etmeye çalıştı. Bu senin iyi günlerin demeler flan. Ailemi aradım, gitmek isteyeceğimi soyleyecekken annem bana sende de hata var ne karışıyorsun dedi ve sustum. Psikologumy aradım, git evden deseydi giderdim o da açmadı. Kaldım evde , ve çaresizim. Oglumun kavgalara şahit olması , bana sürekli anne nolur beni terketme demesi beni bu evde tutuyor ama dayanamiyorum. Böyle bi öfke kontrol problemi olup , bunlara yakın şeyler yaşayan var mi
psikologlar direkt öneride bulunmazlar sanırım. hani doğru kararı vermenizi sağlarlar ama direkt karara etki etmezler. eşiniz değişmez oradı belki. düşkün olduğu anasıyla arasınbozuldu diye çok gergin sanırım. branşınız neydi acaba atanmayı deneseniz?

Öncelikle eşinizin psikologdan önce psikiyatriste gitmeye ihtiyacı var. Öfke kontrolü hele ki bu derece öfke kontrolü, öyle terapi ile hemen sağlanabilecek bir süreç değil. İlaç+terapi ile gidilirse çok güzel değişiklikler görebilirsiniz. Ayrıca oğlunuz ile bu şekilde konuşmanız doğru değil. Hem eşinize söyleme ihtimali var hem de çocuğa pat diye böyle söylenmez. eğer eşinizden ayrılmayı düşünüyorsanız adımlarınızı sağlam atmanızı öneririm. Aileniz ile de açık açık konuşun, size destek çıkacaklar mı? Buna göre bir plan oluşturmamız lazım.
Bu hafta psikologumuz bi ilaç onerisinde bulanack bakalım ne tepki verecek

Eşiniz anne tarafından gördüğü şiddet yüzünden böyle.. Ağır bir psikolojik rahatsızlık geçiriyor aslında sizde dahil kimse farkında değil... Kişilik bozukluğu yaşıyor olması muhtemel, daha iyi bir doktor bulup psiko terapi ile birlikte ilaç tedavisi görmesi gerekli
Aşılmayacak birşey yok bence yeter ki istesin
( büyü olma ihtimalini de göz önüne alın)
Evet anne travması yaşıyor ,bunu doktoruda soyledi. Siniri olmasa o kadar iyi ki , çift kisi var sanki karşımda. Anne hasta bi kadın. Tedaviyi reddediyor ve iki erkek çocuğu var onlara inanılmaz baskı kurmuş, baskı ve bağ diyeyim. Çocuklar anneye aşık, anne iki lafından biri ya kurban olayım ya da eşim için söylüyor bunu cenazeni göreyim diuor. En son da iki yakan bir araya gelmesin dedi eşime oglumun yanında, ondan sonra eşim araya mesafe koydu. Böyle bi kadının yetiştirdiği erkeği nasil toparlayalım. Tek çare ilaç . Büyü için de ben de baktım hertarafa ama birseye denk gelmedim. Anne ,batıl inançları olan , zamanında kendisine büyü yapıldığını iddia eden , eskiden değişik varlıklar gördüğünü iddia eden bi kadın.

Boşanma sonrası daha kötü olur mu oglumun hayati , bu düşünceler var.
Şunu hiç unutmayın; anne-baba arasındaki kavgalarla büyüyen çocuklar, büyüyüp akılları erince "Keşke bıraksaydın anne" diyorlar annelerine. Mutlu bir anneyle büyümek, mutsuz anne-babayla büyümekten çok çok daha iyi çocuklar için.

Tabi ki "ayrılmayın" diyecek, çünkü çocuk o. Hayat tecrübesiyle konuşmuyor, geleceği görebilecek birikimi aklı yok henüz.
O yüzden çocuğun sözüyle hareket edilmez, ama davranışıyla hareket edilir.
Çocuğunuz nasıl davranıyor ona bakacaksınız. Mutlu mu, sakin bir çocuk mu, yüzü gülüyor mu; yoksa sinirli mi, hırçın mı, geçimsiz mi...
Buna bakın.
Zannetmiyorum ki bunca kavga kıyamet içinde çocuğunuzun da ruh hali dengeli olabilsin.
Kırık dökük bir çocuk yetiştirmektense, tek başınıza sağlıklı bir çocuk yetiştirin.

Şunu hiç unutmayın; anne-baba arasındaki kavgalarla büyüyen çocuklar, büyüyüp akılları erince "Keşke bıraksaydın anne" diyorlar annelerine. Mutlu bir anneyle büyümek, mutsuz anne-babayla büyümekten çok çok daha iyi çocuklar için.

Tabi ki "ayrılmayın" diyecek, çünkü çocuk o. Hayat tecrübesiyle konuşmuyor, geleceği görebilecek birikimi aklı yok henüz.
O yüzden çocuğun sözüyle hareket edilmez, ama davranışıyla hareket edilir.
Çocuğunuz nasıl davranıyor ona bakacaksınız. Mutlu mu, sakin bir çocuk mu, yüzü gülüyor mu; yoksa sinirli mi, hırçın mı, geçimsiz mi...
Buna bakın.
Zannetmiyorum ki bunca kavga kıyamet içinde çocuğunuzun da ruh hali dengeli olabilsin.
Kırık dökük bir çocuk yetiştirmektense, tek başınıza sağlıklı bir çocuk yetiştirin.
Tek başıma yetiştireceğimi bilsem , eşimin herseyi daha çok mahvetmeyeceginu bilsem , kapıma her gün kavgayla gelmeyecegini , çocuğumu bu işe doldurmalarla dahil etmeyecegini bilsem saniye durmam zaten ama eşim sinirlenince kontrol edemiyor kendisini. Bunun için tedavi olması lazım. İlaç tedavisini kabul ederde normale dönerse işte o zaman sakince orta yolu bulup konuşabilirim. Şuan sabretmek benim evliligim için doğru olanı

Evet anne travması yaşıyor ,bunu doktoruda soyledi. Siniri olmasa o kadar iyi ki , çift kisi var sanki karşımda. Anne hasta bi kadın. Tedaviyi reddediyor ve iki erkek çocuğu var onlara inanılmaz baskı kurmuş, baskı ve bağ diyeyim. Çocuklar anneye aşık, anne iki lafından biri ya kurban olayım ya da eşim için söylüyor bunu cenazeni göreyim diuor. En son da iki yakan bir araya gelmesin dedi eşime oglumun yanında, ondan sonra eşim araya mesafe koydu. Böyle bi kadının yetiştirdiği erkeği nasil toparlayalım. Tek çare ilaç . Büyü için de ben de baktım hertarafa ama birseye denk gelmedim. Anne ,batıl inançları olan , zamanında kendisine büyü yapıldığını iddia eden , eskiden değişik varlıklar gördüğünü iddia eden bi kadın.
Aramana gerek yok uzaktan da yapar yapmak isteyen.. Sağlam birini bulman lazım, Allah rızası için para karşılığı olmayan birini bulmalısın ki anlasın.. Özelden numara verebilirim gerçekten kuran kursu işleten ona gideni Allah rızası için karşılayan ve para vermek isteyeni reddeden bir hoca tanıyorum...
Benim kocamda vardı bu hocaya rastlamadan önce hayatımız alt üst olmaya başlamıştı, hem aramız çok kötüye gidiyordu hem işlerimiz hemde eşim korkunç rüyalar görüyor baş ağrıları çekiyordu.. Dinden uzaklaştı agresif olduk evimiz karardı resmen.. Bu hocayı bulduk biri vesilesiyle gittik, üç tane ölümcül büyü varmış. Hoca dedi ki öyle İnternet hocası falan değil işin ehline sağlam birine yaptırılmış. Dedik ne yapmamız gerekiyor
Bize dediği şey siz bana geldiyseniz sizin yapacak birşeyiniz olmadığı için geldiniz sizi Allah bana gönderdi
Bundan sonrası bende ben okuyacağım 21 gün sonra tekrar konuşalım bu akşam başlarım okumaya dedi..
Ordan çıktık akşam saati trafik saatler sürdü
Yolda eşimin başına bir ağrı girdi başını torpitoya vuracak o derece kıvranıyor
Eve geldik geçmedi zar zor uyuttum bekledim tam bende dalacağım uykuya kabuslarla kıvranıyor, uyandı kalktı ağladı bana sarıldı korkuyorum bırakma beni diye
Okudum okudum okudum
Belki bir saat sürdü bu olay..
Ertesi sabah hiç birşey hatırlamıyordu gece uyandı konuştu ağladı hiç birini bilmiyordu
Araştırdım, büyü bozulurken, kusma uyku ağlama korku baş ağrısı gülme krizi acı çekme gibi şeyler olurmuş
Buda büyünün ne kadar kuvvetli olduğuna bağlıymış.
Bire bir yaşamasam hadi ordan derdin de malesef yaşadım şahit oldum..
Az önce biri bana gülmüştü ama herhalde Müslüman değil o kişi.. Büyüye ve varlığına, yasaklığına inanmayan Müslüman olamaz zaten.
Allah herkese hidayet versin.
Kardeşim istersen numarayı yaz bana özelden

Aramana gerek yok uzaktan da yapar yapmak isteyen.. Sağlam birini bulman lazım, Allah rızası için para karşılığı olmayan birini bulmalısın ki anlasın.. Özelden numara verebilirim gerçekten kuran kursu işleten ona gideni Allah rızası için karşılayan ve para vermek isteyeni reddeden bir hoca tanıyorum...
Benim kocamda vardı bu hocaya rastlamadan önce hayatımız alt üst olmaya başlamıştı, hem aramız çok kötüye gidiyordu hem işlerimiz hemde eşim korkunç rüyalar görüyor baş ağrıları çekiyordu.. Dinden uzaklaştı agresif olduk evimiz karardı resmen.. Bu hocayı bulduk biri vesilesiyle gittik, üç tane ölümcül büyü varmış. Hoca dedi ki öyle İnternet hocası falan değil işin ehline sağlam birine yaptırılmış. Dedik ne yapmamız gerekiyor
Bize dediği şey siz bana geldiyseniz sizin yapacak birşeyiniz olmadığı için geldiniz sizi Allah bana gönderdi
Bundan sonrası bende ben okuyacağım 21 gün sonra tekrar konuşalım bu akşam başlarım okumaya dedi..
Ordan çıktık akşam saati trafik saatler sürdü
Yolda eşimin başına bir ağrı girdi başını torpitoya vuracak o derece kıvranıyor
Eve geldik geçmedi zar zor uyuttum bekledim tam bende dalacağım uykuya kabuslarla kıvranıyor, uyandı kalktı ağladı bana sarıldı korkuyorum bırakma beni diye
Okudum okudum okudum
Belki bir saat sürdü bu olay..
Ertesi sabah hiç birşey hatırlamıyordu gece uyandı konuştu ağladı hiç birini bilmiyordu
Araştırdım, büyü bozulurken, kusma uyku ağlama korku baş ağrısı gülme krizi acı çekme gibi şeyler olurmuş
Buda büyünün ne kadar kuvvetli olduğuna bağlıymış.
Bire bir yaşamasam hadi ordan derdin de malesef yaşadım şahit oldum..
Az önce biri bana gülmüştü ama herhalde Müslüman değil o kişi.. Büyüye ve varlığına, yasaklığına inanmayan Müslüman olamaz zaten.
Allah herkese hidayet versin.
Kardeşim istersen numarayı yaz bana özelden
Geçmiş olsun size ama böyle birsey yaptırmam hocaya gitmem flan olacak iş değil. Size iyi gelmesine sevindin

İyi bir unv mezunuyum ama atanamayan malesef evlendim ve çalışmadım. Ailem beni eleştirir belki çocuğunu babasına ver sen gel der. Bunu göze alamam. İş bakiyorum

Vermiyorum, eve de dönüyorum deseniz kapıdan kovacak halleri yok anneniz babanız sonuçta ve sizi okuttuklarına göre iyiliğinizi isteyen insanlar

Çocuğun hayatını karartıyosunuz karı koca
İleride bu yaşadıklarını unutmayacak

Oğlunuzun şahit olduklarına çok üzüldüm uzmandan oğlunuz içinde destek alın çocuk olamadan büyük olmuş kavgaları önlemeye çalışıyor

Geçenlerde böyle bi tartışma olduğunda eşim ise gitti ve oğluma dedim ki. Gidelim bir süre yanliz yaşayalım böyle daha iyi olacak hepimiz için. O da ağladı nolur anne gitmeyelim babam aç kalır babam yanliz kalır, nolur beni burada tek başıma da bırakma , bu evde hep beraber yaşayalım dedi. Elim kolum bağlandı oturdum ağladım. Gitsem ne pahasına olursa olsun , psikoloji düşünmez kimseyi dinlemez alır gider oğlumu. Kendimi geçtim o çok kötü olacak .

siz bu akılla daha çok çekersiniz

Vermiyorum, eve de dönüyorum deseniz kapıdan kovacak halleri yok anneniz babanız sonuçta ve sizi okuttuklarına göre iyiliğinizi isteyen insanlar

Çocuğun hayatını karartıyosunuz karı koca
İleride bu yaşadıklarını unutmayacak

annem de aynısını dedi
şimdi bir sülale bir çocuğa bakıyoruz
hiç bir anne baba-zihinsel hastalığı yoksa-leş bir kocadan kötü olamaz

Geçmiş olsun size ama böyle birsey yaptırmam hocaya gitmem flan olacak iş değil. Size iyi gelmesine sevindin
Büyü yaptırmaya gitmeyeceksin zaten bizde büyü yaptırmadık 🤗
Allah korusun büyü bozmak için büyü mü yapılır ne farkı var kötülük için yapanlardan o zaman 🙄

Back
X