Evet anne travması yaşıyor ,bunu doktoruda soyledi. Siniri olmasa o kadar iyi ki , çift kisi var sanki karşımda. Anne hasta bi kadın. Tedaviyi reddediyor ve iki erkek çocuğu var onlara inanılmaz baskı kurmuş, baskı ve bağ diyeyim. Çocuklar anneye aşık, anne iki lafından biri ya kurban olayım ya da eşim için söylüyor bunu cenazeni göreyim diuor. En son da iki yakan bir araya gelmesin dedi eşime oglumun yanında, ondan sonra eşim araya mesafe koydu. Böyle bi kadının yetiştirdiği erkeği nasil toparlayalım. Tek çare ilaç . Büyü için de ben de baktım hertarafa ama birseye denk gelmedim. Anne ,batıl inançları olan , zamanında kendisine büyü yapıldığını iddia eden , eskiden değişik varlıklar gördüğünü iddia eden bi kadın.
Aramana gerek yok uzaktan da yapar yapmak isteyen.. Sağlam birini bulman lazım, Allah rızası için para karşılığı olmayan birini bulmalısın ki anlasın.. Özelden numara verebilirim gerçekten kuran kursu işleten ona gideni Allah rızası için karşılayan ve para vermek isteyeni reddeden bir hoca tanıyorum...
Benim kocamda vardı bu hocaya rastlamadan önce hayatımız alt üst olmaya başlamıştı, hem aramız çok kötüye gidiyordu hem işlerimiz hemde eşim korkunç rüyalar görüyor baş ağrıları çekiyordu.. Dinden uzaklaştı agresif olduk evimiz karardı resmen.. Bu hocayı bulduk biri vesilesiyle gittik, üç tane ölümcül büyü varmış. Hoca dedi ki öyle İnternet hocası falan değil işin ehline sağlam birine yaptırılmış. Dedik ne yapmamız gerekiyor
Bize dediği şey siz bana geldiyseniz sizin yapacak birşeyiniz olmadığı için geldiniz sizi Allah bana gönderdi
Bundan sonrası bende ben okuyacağım 21 gün sonra tekrar konuşalım bu akşam başlarım okumaya dedi..
Ordan çıktık akşam saati trafik saatler sürdü
Yolda eşimin başına bir ağrı girdi başını torpitoya vuracak o derece kıvranıyor
Eve geldik geçmedi zar zor uyuttum bekledim tam bende dalacağım uykuya kabuslarla kıvranıyor, uyandı kalktı ağladı bana sarıldı korkuyorum bırakma beni diye
Okudum okudum okudum
Belki bir saat sürdü bu olay..
Ertesi sabah hiç birşey hatırlamıyordu gece uyandı konuştu ağladı hiç birini bilmiyordu
Araştırdım, büyü bozulurken, kusma uyku ağlama korku baş ağrısı gülme krizi acı çekme gibi şeyler olurmuş
Buda büyünün ne kadar kuvvetli olduğuna bağlıymış.
Bire bir yaşamasam hadi ordan derdin de malesef yaşadım şahit oldum..
Az önce biri bana gülmüştü ama herhalde Müslüman değil o kişi.. Büyüye ve varlığına, yasaklığına inanmayan Müslüman olamaz zaten.
Allah herkese hidayet versin.
Kardeşim istersen numarayı yaz bana özelden