- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Hayır idrar testi yapılmadı,Geçmiş olsun. idrar yolu iltihabı olsa acildeki tsetlerde çıkmaz mıydı? İdrar testi yapmadılar mı? Mantar olmasın? kaşıntı deyince aklıma o geldi.
Ne testi yaptırdınızKizimdada oldu 1 ay once salgin var suan norovirusmus sizinde belirtileriniz benziyor dr dan test isteyin isterseniz, birde probiyotik icin iyi gelir muhtemelen.
Çok saçma ya idrar testi yapılmamasıHayır idrar testi yapılmadı,
Sadece karın tomografisi çekildi.
Çıldırmak üzereyim çok fena bişeymiş bu.
Bende onu düşündüm hastanede.Çok saçma ya idrar testi yapılmamasıHayret bi şey Bence gidip idrar testi de isteyin acilden. 1 saate çıkar sonuçlar. i. Yolu iltibahı varsa tek kullanımlık saşeler var onun için. İçip sabaha derdin bitmiş ve rahat uyanıyorsun.
Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum.Çok saçma ya idrar testi yapılmamasıHayret bi şey Bence gidip idrar testi de isteyin acilden. 1 saate çıkar sonuçlar. i. Yolu iltibahı varsa tek kullanımlık saşeler var onun için. İçip sabaha derdin bitmiş ve rahat uyanıyorsun.
Öyle deme sen de. Çok sık idrara çıkıyorum, çıkarken yanma/acı yaşıyorum de mecbur yaparlar.Ben idrar yolu enfeksiyonu oldum.
İdrar testi istiyorum desem bizden iyi biliyorsun neden doktora geliyorsun derler eminim.
Hemde nasıl kaşıntı,Mantardır kaşınıyorsa kadın doğuma gidin.
İdrar testide yapar zaten enfeksiyonsa çıkar yinede.
Hemde nasıl kaşıntı,
Tatlı tatlı deli gibi kaşınıyor.
Karnımın içine vuruyor kaşıntı.
Canım bu hafta bende aynı şeyleri yaşadım aşırı mide bulantım vardı ve yediğim hiç bir şeyi modem tutmuyordu doktor taştan şüphelendi ama bişey çıkmadı. Büyük ihtimalle midemi usuttum. Ama senin ki geçmemiş istersen bir ürolojiye görün yada dahiliye de olurArkadaşlar selam,
Geçen hafta aniden başlayan karın ağrısı ve mide bulantım oldu. Elim ayağım tutmadı ayakta durmakta zorlandım. Bir süre devam etti ve geçti.
Bu arada hem vajinamda hemde popomda inanılmaz bir kaşıntı var.
Dün yine aniden karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. İnanılmaz halsizleşiyorum elim ayağım tutmuyor. Devlet hastanesine gittim.
Buscopan iğne vurdular. Hiç bir etkisi olmadı.
Tansiyon, şeker e baktılar. Karın tomografisi yaptılar. Acil bişey yok dendi.
Aynı ağrılar bugün yine başladı.
Hem karın ağrısı, hem mide bulantısı, hemde kaşıntı.Ama nasıl kaşınma elimi rahmime sokup yırtmak istiyorum tatlı tatlı kaşınıyor.
Eczane gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun abla dedi ki belirtilerine baktım birebir uyuyor. Neo penotran diye bir fitil verdi.Bir tane kullandım. Ağrım ve kaşıntım hala devam ediyor. Ne olur bişey diyin pazartesi ye kadar ne yapsam gider bu ağrı ve kaşıntı.
Hangi bölüme gitmeliyim ? Kadın hastalıkları ? Üroloji ?
Bu ara salgın varmış duyduğuma göre kan da çıkmıyormuş hatta bi gaita testi yaptırsanız ?Arkadaşlar selam,
Geçen hafta aniden başlayan karın ağrısı ve mide bulantım oldu. Elim ayağım tutmadı ayakta durmakta zorlandım. Bir süre devam etti ve geçti.
Bu arada hem vajinamda hemde popomda inanılmaz bir kaşıntı var.
Dün yine aniden karın ağrısı ve mide bulantısı başladı. İnanılmaz halsizleşiyorum elim ayağım tutmuyor. Devlet hastanesine gittim.
Buscopan iğne vurdular. Hiç bir etkisi olmadı.
Tansiyon, şeker e baktılar. Karın tomografisi yaptılar. Acil bişey yok dendi.
Aynı ağrılar bugün yine başladı.
Hem karın ağrısı, hem mide bulantısı, hemde kaşıntı.Ama nasıl kaşınma elimi rahmime sokup yırtmak istiyorum tatlı tatlı kaşınıyor.
Eczane gittim idrar yolu enfeksiyonu olmuşsun abla dedi ki belirtilerine baktım birebir uyuyor. Neo penotran diye bir fitil verdi.Bir tane kullandım. Ağrım ve kaşıntım hala devam ediyor. Ne olur bişey diyin pazartesi ye kadar ne yapsam gider bu ağrı ve kaşıntı.
Hangi bölüme gitmeliyim ? Kadın hastalıkları ? Üroloji ?
Evet var,İdrar yaparken yanma yada sürekli idrar yapma hissi var mı?
Kaşıntı deyince mantar gibi geldi bana da ama karın ağrısı mide bulantısı yapar mı bilmiyorum. Parazit falan mı var acaba.
Acil bir durum yok denmiş pazartesi gidip idrar tahlili yaptır. Kadın doğuma git ilk önce.
Salgın olduğunu bende duydum.Bu ara salgın varmış duyduğuma göre kan da çıkmıyormuş hatta bi gaita testi yaptırsanız ?
O zaman ilk iş idrar tahlilini yaptırıp tedaviye başla ki ilerlemesin. Geçmiş olsun.Evet var,
Mantar belirtilerine baktım şimdi pek uymuyor. İdrar yolu enfeksiyonu ile birebir belirtiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?