Gecen gun biz de rezil olduk hatta seninkinin yaninda kepaze olduk. Ama geciyor. Oluyor boyle seyler napicaksin.Dışarı cikti eşim kaçta gelir kim bilir . Of of yanarım yanarım komşulara rezil olduk
Boşuna sinirlenme eşin değişmez. Zannetmiyorum yani. 30-35 yıldır böyle yaşayanları biliyorum. Torun sahibi kendileri hala eşinin ailesini memnun etmeye çalışıyorlar. Geçmiş olsun. Bağırma sadece yuvanı yıpratırsın.
Bosanirim ne demek ya , bunu söylüyosa iyi git ac davayi ozaman de.
Erkek aileleri kendini biraz geri çekse herşey daha güzel olacak. Benim eşim de mesela her haftasonunu ailesiyle geçirmek isteyen biri. Okuyorum, görüyorum çoğu erkek böyle. Başka biriyle de evlensek çok şey değişmezdi.
Bilmiyorum Keşke yine de bu kadar sert yaklasmasaydiniz birbirinize. İnsan sinirlerine hakim olamıyor gerçi.
Burdaki üyeler genelde erkek ailelerini suçlamış ama asıl sorun erkeğin ta kendisi.
Biz de mesela bazen bıkıyoruz ama abim illa bizle vakit geçirmek istiyor.
Ailem ne desin?
Baştan alıştırmayacaksınız tek çözüm bu.
Bunun için boşanmak istiyorsa da kendisi bilir yani.
Cok sukur:)Her haftasonu Allahın emri gb 15dklık uzaklıktaki kvlere yatıya kaldığım günler aklıma geldi... Bi cinnet çözmüştü yatıya kalma olayını.
Ama bizim sorunların hepsini cinnetle çözmeye kalksam sonunda cinayet çıkardı muhtemelen. Çok şükür kurtulmuşum o saçma insanlardan.
Aileniz uyaracak , " git eşinle vakit geçir, gezmeye gidin , evine git " şeklinde.
Katılıyorum her şey erkekte bitiyor.
Evlenene kadar ailesinin yüzünü görmeyen erkekler , evlendikten sonra sorumluluklarını eşlerinin üzerine yıkıyorlar.
Nedense birden en kıymetli oluyorlar.
Uyarıyoruz zaten hanımefendi.
Ama abim gelmek isteyince de hayır kabul etmeyeceğiz diyemiyoruz ne yazık ki :)
Bu arada yeterince geziyorlar vakit geçiriyorlar zaten.
Ama bana kalırsa erkek aileleriyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok....
Bebek var mi seninkinin benzerini 1 ay olmadi yaşadım ama ben 5 yıldır çekiyorum sorsan esinle güzel bir anın var mi diye yok çünkü hayatımız ailesi üzerine kuruluydu ama en son patladim ve gerçekten bitmesini istedimcbende bebegimle yeni yepyeni bir hayat kurmaktı ama aileler araya girdi vazgecirdiler beni ama bebekten önce esim tamam bitsin restini çok kolay çekerdi şimdi çocuktan mi bilmiyorum daha alttan alıyor simdilerde ailesiyle ters düştüm ama haftasonunu ailece esim ben ve bebegimle geçiriyoruz umarim seninde tez zamanda düzelir çünkü gerçekten zor..Tamam boşancam senden diyor biktiysan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?