Şiddetli kavga:(

Bosanirim ne demek ya , bunu söylüyosa iyi git ac davayi ozaman de.

Erkek aileleri kendini biraz geri çekse herşey daha güzel olacak. Benim eşim de mesela her haftasonunu ailesiyle geçirmek isteyen biri. Okuyorum, görüyorum çoğu erkek böyle. Başka biriyle de evlensek çok şey değişmezdi.
Bilmiyorum Keşke yine de bu kadar sert yaklasmasaydiniz birbirinize. İnsan sinirlerine hakim olamıyor gerçi.

Kiz evlenince evim yuvam diyor sahiplebiyor hemen alisiyor. Once yuvam diyor her disi kus gibi. Ailesini uzun uzun gormuyor. Dayaniyor. Anne kuzusu olsa bile once evim diyor annesinde kalmiyor.
Erkeklere ne demeli.. bekarken anasi umrunda olmuyor. Anasi ne dese yav he he diyor geciyor, evlenince anam da anam koyum de koyum.
Bence erkek ve kadinin yuvayi ne kadar sahiplendigiyle alakali. Erkek adapte olmuyor galiba hemen evine. Ya da simariklik yapiyor. Simariklik kiz evladin hakkidir bence biraz.

@mudilina bak canım, kayınvalidesiyle yaşamadığı halde konu sahibesinin durumuna bak!
Bak da kendine pay biç. Bir de sen aynı evde yaşamaya ikna olacaksın yakın zamanda, nasıl olacağını bi hayal et.

Konu sahibesi, durumunuza çok üzüldüm ama bir cinnet çözüm olabiliyor bazen. Belki eşiniz geri adım atar.

Bosanirim ne demek ya , bunu söylüyosa iyi git ac davayi ozaman de.

Aynen oyle kızlar dediklerinize katılıyorum. Psikolojimi bozdu bu adam hala kendini bekar sanıyor kardeşini alıp gidecek yine eski gunlerdeki gibi. Abartıyor muyum diyorum ama hakkaten öyle
Cumadan gitsek biliyorum sahura kadar uyunulmicak sahur hazirlicaz hurra ertesi gün iftar . Köyde bide ağır yemekler yapıyoruz zahmetli. Hurra yine sahur. Pazar öğlen donucez. Dinleneden pazar işe. Bana diyor ki bu haftasonu dinlen. Haftayada gideriz. Cuma cumartesi pazar. O an çıldırdım zaten. Ya ben bu kadar anneci biri görmedim. Annesinin dedikleri farz benimkine yemin ederim

Canım ya Allah sabır versin demek istedim çok yürekten. Bence pes etme boyun eğme, yani bu sizin alışkanlığınız olmasın sürekli kv ile beraber haftasonı planları. Ay gitsin kendi ne halt yapıyosa yapsın. Çekilir şey mi öyle hayat mı olur ya

bende hic hoslanmam evimden baska yerdr kalmaktan vs fakat;
Esinin sana saygisindan bahsetmissin de
Sen sordun mu ona cumartesi gidip pazar doneriz derken???

klasik yeni evli erkek sendromu

biraz da yeni evli kadın dayanamaması

sonu böyle oluyor

biz kadınlar sabırsızız adamlar da biraz geç idrak ediyor

ona göre ne güzel köyde serin serin oturulup gezilir

zaten evde de yemek yapıyorsun

orada asıl işi annem yapıyor sen yardım ediyorsun

o rahatça oturur kalkar, hatta gider içeri yatar ama gelin ne oturabilir ne yatabilir

yemek de bitmez bulaşık da çay kahve de

bir de bir araya hep mi geliyoruz denilip sahura kadar oturulur

ama eşin bunu algılayamaz

sen kızınca da ailemi istemiyor der

oysa konu onun ailesi değil düzen

köyün mesafesini bilmiyorum ama cuma iş çıkışı rahat gidiliyor mu

gidilmiyorsa bunu bahane etmelisin

geç olur yoruluruz vs vs trafik zaten oruç kalabalık

insanlar kötü araba kullanıyor vs vs yani ailenle zaman geçirmek değil derdim sağ salim ulaşmak iması yapmalısın

bu sefer kavga çıkmış artık ilk yıl olur öyle

bir de böyle yaz gelince köy alışkanlığı depreşir

geçer bir kaç yıla sana ve yeni düzene alışınca

Her haftasonu Allahın emri gb 15dklık uzaklıktaki kvlere yatıya kaldığım günler aklıma geldi... Bi cinnet çözmüştü yatıya kalma olayını.
Ama bizim sorunların hepsini cinnetle çözmeye kalksam sonunda cinayet çıkardı muhtemelen. Çok şükür kurtulmuşum o saçma insanlardan.

Burdaki üyeler genelde erkek ailelerini suçlamış ama asıl sorun erkeğin ta kendisi.
Biz de mesela bazen bıkıyoruz ama abim illa bizle vakit geçirmek istiyor.
Ailem ne desin?
Baştan alıştırmayacaksınız tek çözüm bu.
Bunun için boşanmak istiyorsa da kendisi bilir yani.

Kocanız sizi bakıcısı falan sanıyor sanırım daha evli olduğunu idrak edememiş annesi oğluşum diye böyle her zaman yapış yapış gezerse zaten daha da idrak edemez evli oluğunu.

Anladığım kadarıyla hep bağıran taraf siz oluyorsunuz ve bir yıldır elinize bir şey geçmiyor.
Farklı yöntem denemelisiniz ?.

O söylemeden siz söyleyin mesela oraya gidelim diye. Bir süre sıkın dişinizi.
Böylece kontrol sizde olur bir süre sonra.

Bakıyorsunuz ki sizi dinlemiyor, konuyu değiştirin, başka bir işe yönelin.

Ya idare edeceksiniz, sakin olacaksınız ya da bosanacaksiniz. Başka yolu yok maalesef

Aileniz uyaracak , " git eşinle vakit geçir, gezmeye gidin , evine git " şeklinde.

Katılıyorum her şey erkekte bitiyor.

Evlenene kadar ailesinin yüzünü görmeyen erkekler , evlendikten sonra sorumluluklarını eşlerinin üzerine yıkıyorlar.
Nedense birden en kıymetli oluyorlar.

Cok sukur:)

Uyarıyoruz zaten hanımefendi.
Ama abim gelmek isteyince de hayır kabul etmeyeceğiz diyemiyoruz ne yazık ki :)
Bu arada yeterince geziyorlar vakit geçiriyorlar zaten.
Ama bana kalırsa erkek aileleriyle bu kadar içli dışlı olmaya gerek yok....

Yeterince vakit geçiriyorlar diyorsunuz hem de abim sürekli bizde diyorsunuz.
Anlamadım galiba.

Neyse , evet doğru , insan çekirdek ailesini öncelikli kilmali.

Tamam boşancam senden diyor biktiysan diyor.
Bebek var mi seninkinin benzerini 1 ay olmadi yaşadım ama ben 5 yıldır çekiyorum sorsan esinle güzel bir anın var mi diye yok çünkü hayatımız ailesi üzerine kuruluydu ama en son patladim ve gerçekten bitmesini istedimcbende bebegimle yeni yepyeni bir hayat kurmaktı ama aileler araya girdi vazgecirdiler beni ama bebekten önce esim tamam bitsin restini çok kolay çekerdi şimdi çocuktan mi bilmiyorum daha alttan alıyor simdilerde ailesiyle ters düştüm ama haftasonunu ailece esim ben ve bebegimle geçiriyoruz umarim seninde tez zamanda düzelir çünkü gerçekten zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…