Kaç kere söyledim böyle olduğunu ona göre normal davranıyor. Bir kere iki hafta üst üste annemlerle denk geldik haftasonu onun lafını yapıyor ben bissey dedim mi diyor. Ben daha evlendigimden beri ne annemlerde kaldım nede sabahtan aksama vakit geçirdimKocan aile farkında değil. Sakin sakin artık ayrı bir eviniz olduğunu anlatmalısın.
Ona göre ben tuhaf davranıyorum. İzin versem her haftasonu bir arada olucaz. Ben kendi ailemlede olalım demiyorum. Biraz ayrı vakit geçirelim istiyorum. Köye gidelim köye gidelim sürekli böyleAileler özellikle erkek tarafının ailesi bi rahat ve yalnız bırakmazlarsa günah olur , yani çekinmeseler kendilerine yapıştıracaklar
Aynen öyleBöyle başladıysa maalesef ki böyle bir kaç yıl devam eder.
Her kavganızın sonunda yıpranan sadece siz ve yuvaniz olur.
Bir dahaki sefere bağırmak yerine ( eminim ki elinizde değildi ) bir daha ki sefere fikrimi al lütfen, böyle olursa daha keyifli gelir giderim dersiniz.
Görümceniz duymuştur şimdi. Söyler belki onlara.
Boşanma lafını ağzınıza alıyorsanız sonrasını da düşünmelisiniz. Her tartışmada bırakırım boşarım derseniz bir gün boşanmış bulursunuz kendinizi.Tamam boşancam senden diyor biktiysan diyor.
iyi o zaman gitsin açsın davayı.Tamam boşancam senden diyor biktiysan diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?