- 25 Nisan 2009
- 34.330
- 39.790
- 1.123
çalıştığınız için evde kalmak hakkınız . dinlenmek istersiniz. ama bağıran kadını ben de hiç sevmiyorum. bağırmadan halledin diye tavsiyede bulunacağım nacizane.Eşim bekarkende bağlıydı ailesine. Kız kardeşiyle yaşıyordu çoğunlukla.
Beyefendi gece geldi salonda yattı sonra işe gitti ... şuan şuçlu benim çünkü ona göre.
Diyorum ki bağırarak niye biz sürekli onlarlayız. Cevap bile vermiyor .. Sadece sus rezil ettin beni mahalleye diyip duruyor.
5 hazirannda kahvaltıdan akşam yemeğine kadar beraberdik pazar günü. 17 snde yani cuma gidicekmişiz, 19 u pazar dönecekmişiz. Bende dedim ki ctesi erken gidelim pazar öğlen döneriz. Bayramdada gidicez çünkü yanlarına yine beraber kalcaz. Bayrama kadar gidemicez de bilmem ne de bana çıkıştı.
Ama hanımlar dediğinz doğru ilk biz eşimle ctesi gidilecek pazar öğlen döneriz diye anlaşmştık. Kv aklını çelmiş. DÜn babasıyla konuşuyordu eşim dediki nazck pazartesi işe gidecek hazırlık yapacak dedi. Sonra ne olduysa gidiş zamanımız değişti. Çok bilmiş görümcem de diyor ki cuma gitmyi niye düşünemedik.
NEymiş efendim mayıs ayında 4 hafta hiç ailesiyle vakit geçirememiş.
Benim ailemin yanına ya akşam yemeğine gidiyoruz ya da kahvaltıya gidip kalklıyoruz o zaman benim ortalığı ayağa kaldırmam lazım.
Bu arada köy 1,5 saatlik yol
ben şimdi ne yapayım onu söyleyin?
çok istiyorsa kendisi gitsin kalsın. ben evi bırakmazdım.
arada gidilir evet. iftar yapılır. onlar gelir . vs
1.5 saatlik yok ise dönmek kolay olmayabilir hemen. kalmak gerekebilir.
Allah kolaylık versin.