Şiddetli kavga:(

Eşim bekarkende bağlıydı ailesine. Kız kardeşiyle yaşıyordu çoğunlukla.
Beyefendi gece geldi salonda yattı sonra işe gitti ... şuan şuçlu benim çünkü ona göre.

Diyorum ki bağırarak niye biz sürekli onlarlayız. Cevap bile vermiyor .. Sadece sus rezil ettin beni mahalleye diyip duruyor.

5 hazirannda kahvaltıdan akşam yemeğine kadar beraberdik pazar günü. 17 snde yani cuma gidicekmişiz, 19 u pazar dönecekmişiz. Bende dedim ki ctesi erken gidelim pazar öğlen döneriz. Bayramdada gidicez çünkü yanlarına yine beraber kalcaz. Bayrama kadar gidemicez de bilmem ne de bana çıkıştı.

Ama hanımlar dediğinz doğru ilk biz eşimle ctesi gidilecek pazar öğlen döneriz diye anlaşmştık. Kv aklını çelmiş. DÜn babasıyla konuşuyordu eşim dediki nazck pazartesi işe gidecek hazırlık yapacak dedi. Sonra ne olduysa gidiş zamanımız değişti. Çok bilmiş görümcem de diyor ki cuma gitmyi niye düşünemedik.

NEymiş efendim mayıs ayında 4 hafta hiç ailesiyle vakit geçirememiş.
Benim ailemin yanına ya akşam yemeğine gidiyoruz ya da kahvaltıya gidip kalklıyoruz o zaman benim ortalığı ayağa kaldırmam lazım.
Bu arada köy 1,5 saatlik yol

ben şimdi ne yapayım onu söyleyin?
çalıştığınız için evde kalmak hakkınız . dinlenmek istersiniz. ama bağıran kadını ben de hiç sevmiyorum. bağırmadan halledin diye tavsiyede bulunacağım nacizane.
çok istiyorsa kendisi gitsin kalsın. ben evi bırakmazdım.
arada gidilir evet. iftar yapılır. onlar gelir . vs
1.5 saatlik yok ise dönmek kolay olmayabilir hemen. kalmak gerekebilir.
Allah kolaylık versin.

BEnim eşimin değişeceğini sanmıyorum.. Çok sevindim sizin adınıza...
İnsanı vicdan azabına sokuyorlar resmen 15 gün gitmeyelim hemen kalmalı planlar yapılıyor.. Gİtmedik görüşemedik diyor sevgili eşim..
Ki bide nerdeyse bütün kış nerdeyse ben onun ailesiyle vakit geçirdim.. Kışın haftasonlarında en geç iki haftada bir bir aradaydık.. Ama mesela iki hafta benim ailemle denk gelelim. HEmen eşim başlıyor annemlerle görüşemedik bilmem ne. Aşırı düşkün ailesine her gün annesiyle konuşuyor annecim annecim vs ( kesnlkle bişey demiyorum annesi sonuçta ) ama bana tuhaf geliyor ne bileyim :KK43:
Eşime dedim ki dün bayramdada 3.günü gidecekmişiz zzaten bizimkilere. Bana diyorki arefe günü köye gideriz annemlere. 1 .günüde öğlen gider geliriz sizinkilere. Kalan günler kayınvalidelerle geçecek zaten. Bende o yüzden haftaya ctesi gidelim pzar dönelim dedim

Eşiniz epeyce bir suyunu çıkarmış işin. Hayır madem annesine bu kadar düşkündü otursaydı annesinin dizinin dibinde evlenmesine ne gerek vardı ki. Vallahi bizde ilk gün kayınvalidelere giderdik ikinci gün annemlere gider 1-2 saat oturur kalkardı eşim. Taaa ki ben seninkiler ailede benimkiler değil mi? İlk gün annenlere geçer 1-2 saat oturur sonra annemlere geçer 1-2 saat otururuz hiççç kusura bakma dedim (o da kayınvalideler mesafe olarak daha yakın diye onu da belirterek söyledim o yüzden önce annenlere gideriz diye) ya da bayram sabahı kalkar kahvaltımızı yaparız sonra herkes kendi ailesine gider dedim. Şiddetli bir kavgadan sonra 14 yıllık evliyim 12 yılı benim dediğim şekilde oluyor. O kadar sinirleniyorum ki sanki bir tek onların ana-babası var, biz gelinler taş kavuğundan çıktık.

arkadaşlarını örnek verdim bak onlar düşünüyor eşlerini sevgililerini dedim . Bana iğrenç bi şekilde noluyor arkadaşlarımı özenmeler falan

anlamıyor kızlar gerçekten düzgünde konuştum dinlenirsin nolcak diyor hemen beni suçluyor herşeyde. Yemin ederim bana ılımlı yaklaşsa ben de öyle davranacağım ona. Hep ben suçluyum ona göre hiç bir şekilde gönlümü almaya bile çalışmıyor

canım benim bazı erkekler böyle kodları bozuk:sopa:benim eşimde 4 yıldır kendini hala bekarım zannediyor:oha:

Benim eşim çok kindar bide bir hafta küs kalırız. Hayatta suçunu kabul etmez :KK43: Değişmedi mi canım cidden:KK43:

yok canım nerdeee:KK43: ağzı güzel laf yapar bi bakmışın haklı olduğun konuda bile vay anasını ben napmışım oluyor ki aklın şaşar yani :110:bıktım valla bir aydır konuşmuyoruz, hiç bu kadar uzatmamıştık biz bende kafamı dinliyorum ne yapayım:sus:

yok canım nerdeee:KK43: ağzı güzel laf yapar bi bakmışın haklı olduğun konuda bile vay anasını ben napmışım oluyor ki aklın şaşar yani :110:bıktım valla bir aydır konuşmuyoruz, hiç bu kadar uzatmamıştık biz bende kafamı dinliyorum ne yapayım:sus:

aynı benimki gibi aynen tam anlattığın gibi canım :( ben de konuşmayacağım. Zaten benimkine bir hafta konuşma konuşmaz. Dün güzel güzel söyledim cumadan zor olur diye. OF bişey yaptırmıyorsun bilmem ne dedi

aynı benimki gibi aynen tam anlattığın gibi canım :KK43: ben de konuşmayacağım. Zaten benimkine bir hafta konuşma konuşmaz. Dün güzel güzel söyledim cumadan zor olur diye. OF bişey yaptırmıyorsun bilmem ne dedi

çok yoruyor beni bende ne yapayım takılmamaya çalışıyorum artık böyle hiç değilse çenesi yok:KK51:

Bak bu dediğimi dinle ya herro olur ya merro köye gidelim dediği zaman tamam hayatım gidelim de ama ben biraz yorgunum gidince dinlenirim sen öyle demiştinya dersin, köye gidincede bir bardak kaldırma sakın ne sofra kur ne yemek yap ne bir bardak çay ver ne bir ikram ne bir yardım etme dersinki dinlenemedim işten geldim yorgun argın yol kötü yaptı dersin eşin sorarsada dersinki dinleniyorum hayatım :KK45: bak bi da ha gel diyolarmı eşinin de burnunu sürtmüş olursun biraz bi dahakine sen gitmek istemeyince düşünür biraz:işsiz: bide çalışıyormuşsun ezdirme kendini o kadar yazık:KK55:

Son düzenleme:
Umarim sizinde ilerdeki eşiniz abiniz gibi olmaz hanımefendi, zira bekara koca boşamak kolay :)

Siz yazdığım şeyden ne anladınız??
Ya da okuduğunuzu anlayabiliyor musunuz?
Ben yengemi haklı buluyorum yazıda.
İyi okuyun!

konuşmayacağım 2-3 gün ne kadar giderse. Yalnız şöyle bir sorun var akşam dışarı çıkmam lazım kuzenime söz verdim eşim götürecekti. Taksiyle mi gitsem acaba :(

eşin haksız. eşine sana sormadan birine gitme sözü vermemesi gerektiğini öğret. kv kp arkadaş kim olursa olsun biri çağırdığında "eşimle konuşayım ben tekrar ararım sizi" demeyi öğret . emirvakiden hiç hoşlanmam. hiç

eşin haksız. eşine sana sormadan birine gitme sözü vermemesi gerektiğini öğret. kv kp arkadaş kim olursa olsun biri çağırdığında "eşimle konuşayım ben tekrar ararım sizi" demeyi öğret . emirvakiden hiç hoşlanmam. hiç

annesi söylüyor benim dediklerim önemli mi hiç :)

Bak bu dediğimi dinle ya herro olur ya merro köye gidelim dediği zaman tamam hayatım gidelim de ama ben biraz yorgunum gidince dinlenirim sen öyle demiştinya dersin, köye gidincede bir bardak kaldırma sakın ne sofra kur ne yemek yap ne bir bardak çay ver ne bir ikram ne bir yardım etme dersinki dinlenemedim işten geldim yorgun argın yol kötü yaptı dersin eşin sorarsada dersinki dinleniyorum hayatım :KK45: bak bi da ha gel diyolarmı eşinin de burnunu sürtmüş olursun biraz bi dahakine sen gitmek istemeyince düşünür biraz:işsiz: bide çalışıyormuşsun ezdirme kendini o kadar yazık:KK55:

Bunu yapmak cok zor bence. Gidip yardim etmemek.. Bilemedim ben yapamaZdim galiba

Back
X