Side de otel önerisi

neyiseda

En güzel hikayem ,kabul olmuş duam oğlum
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2015
3.549
2.978
333
Arkadaşlar Antalya SİDE de tatil yapacağız. fiyatı uygun ve memnun kaldığınız otel ismi verebilir misniz?

not :tatil önerileri başlığınızda kimse bişey yazmıyor o yüzden buraya yazıyorum

çook fazla tercih var...ama ben kamelya World e gitmiştim..3 tane otelden faydalabiliyorsun...kamelya selin kamelya fulya..gece gösterileri çok güzeldi..havuzları yemekleri güzeldi..fiyatıda uçuk değil..tavsiye ederim..

Fiyatı uygun derken gecelik aralığı yazın

Zira Aralık çok fark eder ben 200 uygun derim bir başkası 500 bir diğeri 75

siz kaç gece kaç kişi toplam bütçenizi yazarsanız daha uygun öneriler olabilir

Biz 2 yıl önce side de kamelya world e gitmiştik,çok memnun kalmıştık o yüzden bu yılda orada olacağız yarın sabah uçuyoruz :)) tavsiye ederim .

Arkadaşlar Antalya SİDE de tatil yapacağız. fiyatı uygun ve memnun kaldığınız otel ismi verebilir misniz?

not :tatil önerileri başlığınızda kimse bişey yazmıyor o yüzden buraya yazıyorum
nasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
ilk kez gidicem oteli cok ovuyolar merak ettim bende :)

çook fazla tercih var...ama ben kamelya World e gitmiştim..3 tane otelden faydalabiliyorsun...kamelya selin kamelya fulya..gece gösterileri çok güzeldi..havuzları yemekleri güzeldi..fiyatıda uçuk değil..tavsiye ederim..

geceliği ne kadardı. çift kişilik odada kalmayı düşünüyoruz annemle. 3 gece gibi

Fiyatı uygun derken gecelik aralığı yazın

Zira Aralık çok fark eder ben 200 uygun derim bir başkası 500 bir diğeri 75

siz kaç gece kaç kişi toplam bütçenizi yazarsanız daha uygun öneriler olabilir
annemle kalıcaz çift kişilik odada. en fazla 200 diyorum ama bilemedim ki

nasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
ilk kez gidicem oteli cok ovuyolar merak ettim bende :)
1 haftalığı 500 lira çok iyi :)
tek kişik odada mı kalacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…