Hangi otelmiş onasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
ilk kez gidicem oteli cok ovuyolar merak ettim bende :)
Kesin Side mi? Biz Laraya gitmiştik o kadar yorulmuştum ki havaalanına yakın olsun demiştim ki inanılmaz da eğlendik ve memnun kaldık.
Limak Lara da kalmıştık, inanılmaz güzeldi. Animasyonlar, eğlenceler, hizmet, yemekler vs
Bala'yı çiftiyiz diye de suit oda vermişlerdi. Standart almıştık biz. Odalar havuz ve Deniz manzaralı
Yalnız mi 500 canım yoksa 2 kişi mi tesettüre uygun mu acaba git gel de bize de anlat :)nasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
Antalya Lara havaalanına yakın ama pahalı bir otel sanırsam daha uygun bakıyorsunlara nerede tam bilemiyorum.
hayir iki kisiyiz :)1 haftalığı 500 lira çok iyi :)
tek kişik odada mı kalacaksınız?
Su otelin ismini birde bana özelden atarmisın heyecan yaptım 500 e çoook iyinasil bisey istiyosun ?
hayir iki kisiyiz :)
bi yetiskin bi cocuk
gerek olacaksa verebilirim adini ama rezervasyon yapmisin bileValla tatil planımızı yaptık, ödemeyi de yaptık ama cidden merak ettim bende :) Neresi burası böyle 500 Lira
gerek olacaksa verebilirim adini ama rezervasyon yapmisin bile
çok pahalı orası
Arkadaşlar Antalya SİDE de tatil yapacağız. fiyatı uygun ve memnun kaldığınız otel ismi verebilir misniz?
not :tatil önerileri başlığınızda kimse bişey yazmıyor o yüzden buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?