• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Side de otel önerisi

Kesin Side mi? Biz Laraya gitmiştik o kadar yorulmuştum ki havaalanına yakın olsun demiştim ki inanılmaz da eğlendik ve memnun kaldık.
Limak Lara da kalmıştık, inanılmaz güzeldi. Animasyonlar, eğlenceler, hizmet, yemekler vs
Bala'yı çiftiyiz diye de suit oda vermişlerdi. Standart almıştık biz. Odalar havuz ve Deniz manzaralı
İyi reklam yaptım sanki yahu

Kesin Side mi? Biz Laraya gitmiştik o kadar yorulmuştum ki havaalanına yakın olsun demiştim ki inanılmaz da eğlendik ve memnun kaldık.
Limak Lara da kalmıştık, inanılmaz güzeldi. Animasyonlar, eğlenceler, hizmet, yemekler vs
Bala'yı çiftiyiz diye de suit oda vermişlerdi. Standart almıştık biz. Odalar havuz ve Deniz manzaralı

lara nerede tam bilemiyorum.

nasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
ilk kez gidicem oteli cok ovuyolar merak ettim bende :)
Yalnız mi 500 canım yoksa 2 kişi mi tesettüre uygun mu acaba git gel de bize de anlat :)

nasil bisey istiyosun ?
bende sideye gidiyorum 1haftaligina 500tl - yeme icme icinde odedim - otel 4 yildizli
ilk kez gidicem oteli cok ovuyolar merak ettim bende :)
Su otelin ismini birde bana özelden atarmisın heyecan yaptım 500 e çoook iyi :KK73:

Ali bey club'a gidiyoruz
sırf aqua parkı cok gelısmıs dıye bakalım nasıl olacak.

Ama kemer filan dersen bayramda gittik alva donna world palace acayıp eglencelı bır yer , cok sevdık ama aqua parkı olmadıgı ıcın tekrar oraya gıtmıyoruz alı beye gore fıyatları daha gıdılebılır

kızlar kredi kartıyla şimdiden yarısını ödeyeceksiniz diyor. sizce güvenilir mi?

Biz bu yaz adalya resorte gittik cok memnun kaldik yemekleri cok iyi personwli cok ilgiliydi konuklar hep alman o yuzden ayri ilgi goruyorsunuz tavsiye ederim

Arkadaşlar Antalya SİDE de tatil yapacağız. fiyatı uygun ve memnun kaldığınız otel ismi verebilir misniz?

not :tatil önerileri başlığınızda kimse bişey yazmıyor o yüzden buraya yazıyorum

Voyage sorgun iyidir, fiyatı uygun değil.
Silence beach daha uygun ama tavsiye etmem, ben hiç sevmedim. Kalabalıktan rahatsız olmayacaksanız tercih edebilirsiniz yine de.

Back
X