• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sifa ariyorum yardimci olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

chunli1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2014
124
18
68
35
İstanbul
Arkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim

Hastalığınız nedir?
Bi abla vardi. Kanserdi, o geldi aklima. Agriya gitmisti. Bi daha da ses cikmamamisti. Allah yardim etsin.
Allah kimseye dermansiz dert vermesin, akil devre dışı kaliyor dimi?
Neyiniz var? Cok gecmis olsun, Allah sifa versin insallah

Arkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim

geçmiş olsun neyin var

Arkadaslar bn sanirim bi cesit aleri yada eksama yasiyorum ve donem donem dayanilmayacak kadar agrili ve goruntusu hic hos degil oktorlar krem verip yolluyo. Artik doktor gormek istemiyorum. Bu yuzden vrsa tanidigi olan bni bi hocaya yonlendirin

Arkadaslar bn sanirim bi cesit aleri yada eksama yasiyorum ve donem donem dayanilmayacak kadar agrili ve goruntusu hic hos degil oktorlar krem verip yolluyo. Artik doktor gormek istemiyorum. Bu yuzden vrsa tanidigi olan bni bi hocaya yonlendirin

Canim egzemaya hoca ne yapsin ki? Iyi doktorlara gideceksin. Prof.lere gideceksin..

Doktorlar buna teshis koyamiyor. Egzama derken size tarif edebilmk icin dedim. Bir suru diyet uygulattilar belki yedikleridokunuyo diye bir suru ilac kullandim fayda gormedim bu yuzden doktordan umudu kestim

Doktorlar buna teshis koyamiyor. Egzama derken size tarif edebilmk icin dedim. Bir suru diyet uygulattilar belki yedikleridokunuyo diye bir suru ilac kullandim fayda gormedim bu yuzden doktordan umudu kestim

Allah sifa versin.
Hastalik başa geldimi dedigim gibi akıl devre dışı kaliyor ve insan her careyi denemeye kalkiyor. Benim size duadan baska faydam maalesef ki olamaz. Rabbim sifanizi tez vakitte verir insallah.

paranızı hacıya hocaya kaptırmayın, Allahla kul arasında giren insanlara da prim vermeyin. alternatif tıpa yönelebilirsiniz, egzemaya shea yağı ve aloe vera çok iyi geliyor.. Aloevera bitkisinin içinden çıkan jel gibi suyunu sürebilirsiniz..

hastalık ?

Haci hoca isi degil bu. Sülük tedavisi ya da sifali sular deri hastaliklarina iyi geliyor. Abimde yagli egzama vardi. Sülükle %75 oraninda düzelme oldu

paranızı hacıya hocaya kaptırmayın, Allahla kul arasında giren insanlara da prim vermeyin. alternatif tıpa yönelebilirsiniz, egzemaya shea yağı ve aloe vera çok iyi geliyor.. Aloevera bitkisinin içinden çıkan jel gibi suyunu sürebilirsiniz..
Bu dediklerini yaptim arkadaslar gercekten tibba karsi guvenim kalmadi aktar aktar dolastim bitki kaynttim suyunu ictim yk gecmiyor bna hoca adresi verecek kimse yokmu

Allah askina haci hoca ne yapabilir sizin rahatsizliginiza.. Biraz mantikli olun.Benim teyzemde kasiklarinda asiri agri vardi sebebi bulunamiyordu.25ten fazla doktora gitmistir belki..Gitmedigi doktor kalmadi.Biri dedi bobrek tasi gelmistir.Biri dedi rahmini komple alalim.Ama bukdu sonunda doktor. Ve 1senedir ugrasiyordu bu agriyla .En son bir doktora daha gitti. Ve gorunmeyen bir yerde buyukce bir kisti oldugunu ogrendiler.. Siz simdiden boyle pes ediyorsaniz kanser hastalari ne yapsin. Allah acil sifa versin butun hasta olanlara.

Bu dediklerini yaptim arkadaslar gercekten tibba karsi guvenim kalmadi aktar aktar dolastim bitki kaynttim suyunu ictim yk gecmiyor bna hoca adresi verecek kimse yokmu
Malesef hoca ismi bulamazsın buaradan.
Psikiyatri'yi denedin mi?
Ben de de zaman zaman mantar gibi kabarıklar olur, doktorların verdiği krem kaşıntısını alıyor ama sebebi psikolojik. Stres seviyem artarsa onlar da azıtıyor. Belki böyle bir durumdur ?
Hacı- hocaya gelene kadar ohoo.

geçmiş olsun arkadaşım da ..ne hacısı ne hocası yahu..bırakın böyle saçmalıkları..daha fazla yazmayım da şimdi yine banlanmayım olan bana oluyor sonra..:KK34:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X