sifa ariyorum yardimci olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
SiE="bourgeon, post: 37145994, member: 598440"]Allah askina haci hoca ne yapabilir sizin rahatsizliginiza.. Biraz mantikli olun.Benim teyzemde kasiklarinda asiri agri vardi sebebi bulunamiyordu.25ten fazla doktora gitmistir belki..Gitmedigi doktor kalmadi.Biri dedi bobrek tasi gelmistir.Biri dedi rahmini komple alalim.Ama bukdu sonunda doktor. Ve 1senedir ugrasiyordu bu agriyla .En son bir doktora daha gitti. Ve gorunmeyen bir yerde buyukce bir kisti oldugunu ogrendiler.. Siz simdiden boyle pes ediyorsaniz kanser hastalari ne yapsin. Allah acil sifa versin butun hasta olanlara.[/QUOTE]
Sizin
geçmiş olsun arkadaşım da ..ne hacısı ne hocası yahu..bırakın böyle saçmalıkları..daha fazla yazmayım da şimdi yine banlanmayım olan bana oluyor sonra..:KK34:
Bacim sn istedigine inanmakta serbestsin bn cresiz kalmasam gecenin bu saatinde burda bu konuyu acmazdim

Arkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim
İstanbul ve çevresinde değil izmirde fakat bir adam var ve benim çocuğum olmuyordu çünkü rahmimin yarısı yok bana sadece yeni açılmış bir şişeden su içirerek 1 hafta 10 gün içinde hamile kalmamı sağladı ona çok minnettarım denemekten zarar gelmez adamı her yerde anlatıyorum kemikle ilgili bi hastalığı olan bi bayana da yardım etmişler daha birçok kişiye yardım etmişler bi deneyin derim üstelik sonuç alana kadar ücret vermiyorsunuz orası da ayrı bi güven veriyor

İstanbul ve çevresinde değil izmirde fakat bir adam var ve benim çocuğum olmuyordu çünkü rahmimin yarısı yok bana sadece yeni açılmış bir şişeden su içirerek 1 hafta 10 gün içinde hamile kalmamı sağladı ona çok minnettarım denemekten zarar gelmez adamı her yerde anlatıyorum kemikle ilgili bi hastalığı olan bi bayana da yardım etmişler daha birçok kişiye yardım etmişler bi deneyin derim üstelik sonuç alana kadar ücret vermiyorsunuz orası da ayrı bi güven veriyor
Konu 2014 yılında açılmış🙂umarım konu sahibi derdine derman bulmuştur

Antalya da iyi bir aktar var dededen işi bilirler , hocadan önce dilerseniz o kişiyle görüşün .İsim isterseniz özelden yazabilirim netten araştırırsınız ,hatta Antalya gazetesin de haber olmuştu .

Bak bak 2 saat önce üye olmuş :27:

Bana ozelden yazarsaniz size yardimci olabilirim..NOT kesinlikle üfürükçü falan degilim!

Arkadaslar bn bir suredir bi rahatsizlik yasiyorum.gitmedigim doktor kullanmadigim ilac kalmadi. En son care olarak haci hocaya gitmeye karar verdim. Sifa Allah tandir diyerek. İstanbul ve cevresinde bildiginiz guvenilir biri varsa lutfen bna adres yada tlf unu msj layin. Size cok dua ederim
Madem hocalara güveniyorsun. Sana tavsiye. Cübbeli Ahmet hoca diyor ki. Felak nas süreleri ve yedi Ayetel Kürsi her gün okuyan kişiye naza büyü hiç bisey işlemez. Hemde bedava. Zamanında benim kaynanam çocuğum olmuyor diye hocaya gitmiş. Sekiz sene önce 300 TL vermiş. Hoca demiş ki merak etme onların çocuğu olcak . Hemde ikiz kızları olcak. Neyse iki oğlumuz oldu. Teker teker doğurdum. Dört sene arayla. 🤣🤣 Biz hala ikiz kızları bekliyoruz. Eğer olurda ikiz kızım olursa o hocayı bulup bı tepsi baklava goturcem 🤣🤣🤣 on yıl geçti hala bekliyoz ikiz kızları 😂😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X