tatlım mecburen benim eşim bu süreçte 10 kilo aldı tabi evlilikte kilo aldırıyor havuçkürü keçiiboynuzu kürü çok önemli e vitamini kırmızı kore ginseng de gerekli[/QU
eşimin kronik iltihabı var ve buda sperm sayısını kalitesini düşürüyor siz iltihap için ne kullanıyorsunuz okadar çok ilaç kullandıki hiçbir işe yaramadı.....
Geçmiş olsun,benim eşimde iltihab yok galiba,doktorlar bu konuda birşey demedi,eğer yarın birşey denirse bilgi veririm,siz hangi doktorda tedavi görüyorsunuz?
aminnnnnnnn arkadaşım.bugün gitti eşim araştırma hastanesine.elle muayene etmiş varikosel yok demiş.ancak yine sperm testi istemişler vermiş..dr un belirli günleri olduğu icin birkaç gün sonra yine gidecek sonuclarla..ayrıca kaan beyin verdiği klomen ile p plus ın faydası olmuştur
bu hastaneler insanı çok yoruyor,insan bir an önce sonuca ulaşmak istiyor ama malesef uğraşmak gerekiyor,biz sorunu 12 martta öğrendik hala ortada birşey yok,inşallah yarından sonra iyi bir şekilde tedavimiz başlarda en kısa sürede sonuca ulaşırız,bakalım kaan bey bize ne verecek,yarın akşam internete bağlanabilirsem yazarım,
görüşmek üzere..
tatlım mecburen benim eşim bu süreçte 10 kilo aldı tabi evlilikte kilo aldırıyor havuçkürü keçiiboynuzu kürü çok önemli e vitamini kırmızı kore ginseng de gerekli[/QU
eşimin kronik iltihabı var ve buda sperm sayısını kalitesini düşürüyor siz iltihap için ne kullanıyorsunuz okadar çok ilaç kullandıki hiçbir işe yaramadı.....
tatlımbiz antibiyotik kullandık ama sık idrara çıkma çok azalmadı ama ben dr gitmek için daha zaman bulamadım dr eşinden geçmiştir demiş sen kendine baktırdın mı
yarın sabah yola çıkıyoruz,inşallah sağ sağlim gider geliriz,eşim sağ olsun yolda kendi canı sıkılmasın diye mp4üne birkaç tane film yükledi,birde bana soruyor yolda canım sıkılmasın diye film yüklüyorum kulaklıkla film izlersem kızmazsın dimi demezmi, sanki benim canım yok ,neyse artık...yapacak birşey yok binicez otobüse paşa paşa çıkıcaz yola,bende oturur yol boyunca hayal kurarım, ev bahçe dergiside alayım bari .. ne bilim ...canım sıkıldı işte.... ben olsam yolda beraber film izleyelim canımız sıkılmaz derdim,hangi filmi izlersin diye ona sorardım..acaba sadece benim eşim mi bu kadar düşüncesiz yoksa bütün erkeklermi böyle merak ettim :44:
sağolsun bugünlerede onun sayesinde geldik zaten. 2,5 yıldır sigarayı bırak diyorum dinlemedi,
kilo ver dedim inadına yedi, 1 yıldır sperm tahlili yaptır diyorum hep aynı cevap "bende düşünüyorum" .. kürler hazırladım sanki iyiliğine değilde kötülüğüne yapmışım gibi surat astı..geldiğimiz nokta da bu işte......offff kiiii offffff
cnm hayırlısıyla gidip güzel haberlerle dönün sadece ilaç tedavisi değil beslenme programıda isteyin
notlarımın arasına aldım,beslenmeyide sorucam,zaten artık benim yapacağım birşey yok,sanırım artık akıllandı 2 haftadır yapması gereken herşeyi yapıyor bakalım artık yarın doktor ne diyecek
benim eşimin fazladan 40-50 kilosu var zaten10 kilo daha alırsa yandık valla
birde yanılmıyorsam ibrahim saraçoğlunun sayfasında okumuştum iki kürü aynı anda yapmayın diyordu, ufff valla hi bu kürleri hazırlamak çok zor,hazır haplar olsada içirsek diyorum ama yapmak gerekiyorsada mecburen yapıcaz artık, yarın Kaan hocaylada görüşelim ilaçlarımızıda alalım cumartesi alışverişe çıkıp keçi boynuzu ve ginseng vs. alırız artık
tatlım erkekler bebek gibi dikkat konusunda zorlanabiliyorlar ben eşime çizelge yaptım buzdolabının üstüne astım ona uyar ısırgan otunu sor bazılarına veriyor ben kapsülünü alacağım bazılarına et vermiyor bazılarına nohut öneriyor cnm
cnm bu iki kürü dönüşümlü yapıyoruz kürleri anlatan yapan eşim alıştı ama bazen aksıyor keçiboynuzu sperm artırıyor havuç hızı arttırıyor
arkadaşlar eşiniz tedavi görürken sizlerinyaptığı birşey varmı,yani kür felan :44:uyguluyormusunuz , folik asit kullanan varmı? bu süreçte acaba ben ne yapmalıyım ?
tatlımbiz antibiyotik kullandık ama sık idrara çıkma çok azalmadı ama ben dr gitmek için daha zaman bulamadım dr eşinden geçmiştir demiş sen kendine baktırdın mı
baktırdım cnm hiç bir sorun yok nasıl inatçı antibiyotik kullandık faydası olmuyor....
sabah 8 de yola çıktık,yeni otobüsler ne güzel internete bağlanabiliyoruz :)
dualarınızı bekliyorum saat 17:30 da kaan hocayla randevumuz var
inşallah güzel haberler alırsınız
güzel haberlerini beklıyoruz inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?