inşallah seninde hamilelik haberini brdan duyarız.umudunu yitirme.her derdin bir çaresi var.
sevgili Funda58,
bizim 3 ayımız doldu önümüzdeki hafta gideceğiz kontrole. evet doktorlar spermlerin 72 günde yenilendiğini ve ameliyatın etkisinin anlaşılabişlmesi için en az 3 ay beklenmesi gerektiğini söylüyor.. hatta bazılarında 6 aydan 1 yıla kadar değişebiliyor. Allahtan hayırlısı diyelim.. biz trabzonda üniversite hastanesinde bir profa ameliyat olduk. ama bize ilaç vs vermedi. biz de evicap, çizko, arı sütü bal polen karışımı, orjinal kırmızı kore ginsengi ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. hormonlarda da br sorun yok. bekliyoruz bakalım. biz daha 8 aylık evliyiz. eşimin sayısı 60 milyon/ml de. ama hız ve morfoloji sorunu vardı. umarım işe yaramıştır. Allah sana da kolylık versin. seninkide girecek bir düzene şimdi şaşkınlık aşamasındasın. dua et Allah kapılarını açacak. sevgiler...
sevgili aruna,
ben hormon testlerimi yaptırdım. ayrıca daha varikosel ortaya çıkmadan önce yumurta takibi yaptırmıştım yumurtam büyüyor ve çatlıyor. yanlız progesteronum 7 çıkmıştı gerçi 5 üzeri olması normal ama 10 üzeri olunca kaliteli yumurta oluyormuş. doktorum böyle demişti. ayrıca doktorum eşinin durumu düzelsin sana bununla ilgili bi tedavi verebilirim dedi. bunun dışında hormonlarım normal. ama rahim filmi çektirmedim. henüz gerek duymadı doktorum. bakalım eşimden olumlu sonuç alabilirsek hayırlısıyla gerisi kolay.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Allah Bütünnnnnnnnnnnnnnnnnnn anne olmak isteyen bayanlara nasip etsin insallah...
canım yazdıklarını okurken hem üzüldüm hemde cok dugulandım allahım sana hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda bazıları ıstıyor olmuyor bazılarıda oluyor sahıp cıkmıyor(ben gıbı) allahım herkezın hakında hayırlısını nasıp etsin ınsaalah en yakın zamanda hamılelık haberııı alırızz
inşallah en kısa sürede bana hamileyimmm.."" diye mesaj atarsın,sizde ne güzel sayı felan yüksekmiş,sanırım kullanıdığınız bitkisel kürlerde çok etkili olur,ayyy bi duysam şurdan arkadaşların hamileyim yazdıklarını nasıl sevinizcem
alla alla ben bu progesteronu hiç duymadım,,acaba benimki kaçtır:44:
uff yaa bu işler eskiden ne kolaymış,kimsenin sperm saydığı yokmuş,kimsenin yumurtaları mercek altına alınmıyormuş,yediğimiz içtiğimizmi dokunuyor acaba :18:
sevgili aruna,
ben hormon testlerimi yaptırdım. ayrıca daha varikosel ortaya çıkmadan önce yumurta takibi yaptırmıştım yumurtam büyüyor ve çatlıyor. yanlız progesteronum 7 çıkmıştı gerçi 5 üzeri olması normal ama 10 üzeri olunca kaliteli yumurta oluyormuş. doktorum böyle demişti. ayrıca doktorum eşinin durumu düzelsin sana bununla ilgili bi tedavi verebilirim dedi. bunun dışında hormonlarım normal. ama rahim filmi çektirmedim. henüz gerek duymadı doktorum. bakalım eşimden olumlu sonuç alabilirsek hayırlısıyla gerisi kolay.Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın.
sperm ve kan testi dışında hangi testler yapılmalı?
cnm ben dr gittiğimde ilk iş rahim filmi demişti hormonların yumurtaların iyi olabilir tüpün kapalısıysa normal yol çok zor dedi ben hormon testlerimi yaptırdım ama filmi çektiremedim ama çektireceğim hafif tıkanıklık varsa filimde açılıyormuş
arkadaşlar,
özel mesaj atabilmek için 100 mesajım olması gerekiyormuş, bu sayıyı nerden kontrol edebilirim
benim ismimin altında 1 tane kalp var başka arkadaşlarda daha fazl bu ne anlama geliyor
birde benim ismimin altında papatya yazıyor, neye göre seçiliyor bu isim
merak ettimde ,bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim
Melishcim,
ben eşimden istenen tüm testleri yazmıştım,ama bunların hepsi sizin için gerekli olmayabilir,hangi doktora gidiyorsunuz,iyi bir doktorun yönlendirmesinde testleri yaparsanız daha sağlıklı olur, vaktiniz varsa bence testleri devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz,
spermiyogram sonucunuz kaç çıktı yaptırdığınız kan tahlilleri varmı
geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?