Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

inşallah en kısa sürede bana hamileyimmm.."" diye mesaj atarsın,sizde ne güzel sayı felan yüksekmiş,sanırım kullanıdığınız bitkisel kürlerde çok etkili olur,ayyy bi duysam şurdan arkadaşların hamileyim yazdıklarını nasıl sevinizcem

alla alla ben bu progesteronu hiç duymadım,,acaba benimki kaçtır:44:
uff yaa bu işler eskiden ne kolaymış,kimsenin sperm saydığı yokmuş,kimsenin yumurtaları mercek altına alınmıyormuş,yediğimiz içtiğimizmi dokunuyor acaba :18:

arkadaşlar dün akaşm sanırım saat 10 gibi Kaan hocaya email attım,eşimle ilgili tüm tahlilleri ve röntgenleri felanda scan alıp gönderdim,sanırım 1 saat içinde bana geri döndü inanın şok oldum, böyle bir hocanın varlığı beni çok şaşırtıyor,bizi ankaraya çağırdı ve tedavi deneyebileceğimizi söyledi, eşimin testosteron hormonu düşük,bununla ilgili bir problem olabileceğini söyledi,
özellikle prexeed plus kullanmamıza gerek varmı diye sordum,şu anda hiçbir ilaç almayın yüzyğze konuşalım sonra tedaviye başlarız dedi,bakalım artık haftaya randevu almaya çalışıcaz,bize dua edin,inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğimize kavuşuruz

canım yazdıklarını okurken hem üzüldüm hemde cok dugulandım allahım sana hayırlı evlat nasip etsin en yakın zamanda bazıları ıstıyor olmuyor bazılarıda oluyor sahıp cıkmıyor(ben gıbı) allahım herkezın hakında hayırlısını nasıp etsin ınsaalah en yakın zamanda hamılelık haberııı alırızz

gerçektende bazıları değerini bilmiyor,bazıları sokaklara atıyor,bazıları ben anne olmaya hazır değilim aldırıcam diyor,
arkadaşımın ablası her türlü korunma yönetemini kullanıyormus ama yinede hamile kalıyormuş,en son çocuktan sonra korunma yöntemi olarak eşiyle ayrı yatmaya başlamış

Rabbim inşşallah bizlere hayırlı evlatlar nasip etsin,çocuklarımızı her türlü kötülükten korusun,

inşallah bu dediğnii yazacağım buraya önümüzdeki ay da yumurtlama testleri ve preseed kullanacağım. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.

tatlım adetinin 21.gününde yapılıyor mutlaka yaptır

cnm ben dr gittiğimde ilk iş rahim filmi demişti hormonların yumurtaların iyi olabilir tüpün kapalısıysa normal yol çok zor dedi ben hormon testlerimi yaptırdım ama filmi çektiremedim ama çektireceğim hafif tıkanıklık varsa filimde açılıyormuş

sperm ve kan testi dışında hangi testler yapılmalı?

Melishcim,

ben eşimden istenen tüm testleri yazmıştım,ama bunların hepsi sizin için gerekli olmayabilir,hangi doktora gidiyorsunuz,iyi bir doktorun yönlendirmesinde testleri yaparsanız daha sağlıklı olur, vaktiniz varsa bence testleri devlet hastanelerinde yaptırabilirsiniz,

spermiyogram sonucunuz kaç çıktı yaptırdığınız kan tahlilleri varmı

geçmiş olsun

geçen ay medical parkta şule hanıma gittim,ultrasonla felan baktı,bir sorundan bahsetmedi,regli dönemimin 3. günü kan tahlilleri istedi,sonuçlarda bir problem çıkmadı,ultrasonda biraz iltihap vardı onun için fitil ve antibiyotik verdi, kontrole gittiğimizde eşimin sonuçlarını gördü ve öncelikle eşimin tedavisine bakmamızı söyledi,

biz haftaya eşim için kaan hocaya gidicez,bakalım belki onun önereceği bir kadın doğumcu olur bende ona gidip terar bi kontrollerimi yaptırırım,

bakalım inşallah doğru tedavi görürüz,güzel bir sonuç alırız, vermiş olduğun bilgiler için sağol

evet gelelim son günlerde neler yaptığımıza,

benim regli dönemim olduğu için biraz zor günler geçiriyorum,ağrım ve halsizliğim var,ayakta durmak biraz zor, bu hafta yapacak bir birşey yok,kaan hocayla olan randevuya kadar ilaçta kullanamıyoruz, boş boş durmaktansa birşeyler yapalım dedik ve eşime aktardan karışım yaptırdım,sabah,öğle,akşam bir kaşık alıyor, birde akşamları bbirkaç damla kavun çekirdeği yağı içiyor, hafta sonuca GNCye gidip birşeyler alıcaz, arkadaşların önerdikleri bir takım vitaminler var, birde eşim GNC yi arayıp konuştu, eşim kendisine böyle bakmaya devam ederse süper olacak ,

bakalım 8 nisana kadar nasıl dayanıcaz,keşke diyorum ışınlanıp hemen gidip kaan hocayla konuşabilsek

herkese selamlar...sevgilerrr....

arkadaşlar,

özel mesaj atabilmek için 100 mesajım olması gerekiyormuş, bu sayıyı nerden kontrol edebilirim

benim ismimin altında 1 tane kalp var başka arkadaşlarda daha fazl bu ne anlama geliyor

birde benim ismimin altında papatya yazıyor, neye göre seçiliyor bu isim

merak ettimde ,bilen varsa ve bilgi verirse sevinirim

bakalım 8 nisana kadar nasıl dayanıcaz,keşke diyorum ışınlanıp hemen gidip kaan hocayla konuşabilsek
tatlım bugün ali bey tedaviye başlattı aslında onunla da devam edebilirmişsin ama kaan hocaya gidebilecek vakti bulduğun içinde şanslısın aynı süreç başladı klomen evicap tek farkı proxeed yok kadındoğumcundan memnun kaldın mı gnc largımax alsın e vitamini alsın
herkese selamlar...sevgilerrr....[/QUOTE]

selam canım
mesaj yazdıgında sağ üst köşede msj sayın yazıyor suan 93 olmuş yada profılındednde bakabılırsın

bu arada bizde 6 nisanda sperm testini tekrarlıycaz
ayrıca doopler istedi dr onu cektırıcez
kan testlerını yaptırdık fsh yuksek cıktı testesteron düşük çıktı
hepsını yaptırdıktan sonra sorunumuz kesınleşşsın ona göre ıyı bı dr araştırcaz Allah yardımcımız olsun artık

canım malesef ki tüm değerler ...%0 hız ,şekil ve sayı..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…