bende çok ağladım depremle ilgili bir ara okullarda eğitim veriyorduk artık yok sanki gelmiyecekmiş gibi babam inşaat mühendisi evimize baktırdık kaça kadar dayanacağını hangi bölümde durmamız gerktiğini gösterdi nafile birçoğumuz bile bile lades diyoruz Duhan suresini okuyalım
masalcım gönderdiğin resmi sanki ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm arıyorum resimli gönderemiyorum hocaya resimli msj atsana msj cevap veriyor
Evet canım aramışsın yetişemedim ama ben seni sonra arayım olur mu.Eşim yanımda da ben şimdi zırlarım duymasın.
Şimdi daha iyiyim ama ağlıyorum ya durmadan ; sanırım sevinçten ya da üzüntüden bilemiyorum.Durduramıyorum kendimi.Gözümün ucunda gözyaşlarım.Geçecek bu günlerim biliyorum Allahın izniyle.
Seviniyorum en azından belirsizlik gitti, tıbbi değerlerimizle normalin olamayacağını bir kez daha anladık, tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi bize uygunluğu netleşti.Bakalım dönecekler bize.Benim için dua eden tüüüüüüüüm arkadaşlarımdan Rabbimden razı olsun.Dualarınız katlanarak size ulaşsın inşallah..aminnnn..Haklarınızı helal edin nolur.
Üzüldüm çünkü değerlerimizde değişiklik yoktu.Oysa yapmadığım şey kalmamıştı..ilaç , kür vs.Her şey Allahtan Ol desin yeter ki.Umutsuzlaştım üzgünlüğümü durduramadım.Belki dedim 1 rakam yükselmiştir.Ama olmayınca olmuyor işte.Belki bu üzgünlüğüm ilerde olacak olan evladımın kıymetini daha iyi bilmem içindir onu da bilmiyorum.Tek dileğim var Rabbimin sağlıklı hayırlı evladımın olması bunun için de uğraş verdim hep, yıkıldım çoğu zaman ama dr dr gezdim, napalım kaderimde bu varmış.Umuyorum Allahım kollarımızı boş bırakmaz.öpüyorum sizi arkadaşlarım benim..
evde tek başıma bağıra çağıra ağlıyorum((((((((( içimden bunu yapmak geliyorr.kendime geleyim yazarım size..
vallahi seni ayakta alkışlıyorum gerçekten iyi bir fikir ona sormak :)) hadi bakalım inşallah bulur bitkinin ne olduğunu
olsun da mikro olsun napalım canım...ağlama.bak bizde bi tane bile yok...üzüntünü anlıyorum ama şansınız devam ediyor.umudun bitmiyor bak ne güzel.... ne arkadaşlar var artık uğraşma diyorlar şükret haline kuzum...Allah ol dedi mi olacak işte.
biliyorum o meyveyi eşim yemez onu galiba ama şifalıysa o başka o zaman yer galiba ozaman...
başka
Evet canım çok şükür.Bizim canım spermler ölüymüş.İnşallah var olan spermlerden bir tane hasarsız bulunur, dualarımın da sizinle ayrıca.sağol canım duan için.öpüyorum seni.olsun da mikro olsun napalım canım...ağlama.bak bizde bi tane bile yok...üzüntünü anlıyorum ama şansınız devam ediyor.umudun bitmiyor bak ne güzel.... ne arkadaşlar var artık uğraşma diyorlar şükret haline kuzum...Allah ol dedi mi olacak işte.
bitanem noldu hayırdır??? üzme kendini atlatıcazinşallah bugünleri
Evet canım aramışsın yetişemedim ama ben seni sonra arayım olur mu.Eşim yanımda da ben şimdi zırlarım duymasın.
Şimdi daha iyiyim ama ağlıyorum ya durmadan ; sanırım sevinçten ya da üzüntüden bilemiyorum.Durduramıyorum kendimi.Gözümün ucunda gözyaşlarım.Geçecek bu günlerim biliyorum Allahın izniyle.
Seviniyorum en azından belirsizlik gitti, tıbbi değerlerimizle normalin olamayacağını bir kez daha anladık, tüp bebekte mikroenjeksiyon yöntemi bize uygunluğu netleşti.Bakalım dönecekler bize.Benim için dua eden tüüüüüüüüm arkadaşlarımdan Rabbimden razı olsun.Dualarınız katlanarak size ulaşsın inşallah..aminnnn..Haklarınızı helal edin nolur.
Üzüldüm çünkü değerlerimizde değişiklik yoktu.Oysa yapmadığım şey kalmamıştı..ilaç , kür vs.Her şey Allahtan Ol desin yeter ki.Umutsuzlaştım üzgünlüğümü durduramadım.Belki dedim 1 rakam yükselmiştir.Ama olmayınca olmuyor işte.Belki bu üzgünlüğüm ilerde olacak olan evladımın kıymetini daha iyi bilmem içindir onu da bilmiyorum.Tek dileğim var Rabbimin sağlıklı hayırlı evladımın olması bunun için de uğraş verdim hep, yıkıldım çoğu zaman ama dr dr gezdim, napalım kaderimde bu varmış.Umuyorum Allahım kollarımızı boş bırakmaz.öpüyorum sizi arkadaşlarım benim..
toplayalım kendimizi hanımlar...
umudumuz devam ediyo çok şükür....
Rabbimin lütfu bol bize de nasip eder anneliği inşallah.
melisss bebiş olunca görcem seni bugünleri nasıl unutuyosunnsil bakem gözlerini ağlattın beni de
Fundacım,sırada kim var,kime okuyoruz? Okuyan kişi baya var sanırım. Keşke daha fazla okuyabilsem
Teşekkür ederim kızlar, kalbim işte rahatlasın diye ağla diyor bana.
Spermler hasarlıymışnapayım işte benim kalbim çok minik sığmıyor üzüntüm dışıma çıkıyor (
Masalım dr var ama bozuk sperm demesi , insanı çok yaralıyor kuzum.Ne diyim beni anlıyorsunuz biliyorum..
Bir yandan da seviniyorum belirsizlik gitti.İstemek zorunda kaldığım mikroenjeksiyon tekniği olacak.İnşallah bu yöntemlere kalmadan hepimiz doğal yollardan hamile kalırız kızlar ya.
Ben bunları keşke öğrenmeseydim, küçük bir kızken hayalim hep sevdiğim adamla evlenip bebeğimi de ona süprizlerle haber vermekti.ona bir sürü oyunlar oynayıp bebeğimin gelişini kendi ağzımla ummadığımız bir anda vermekti.Nasip değilmiş bu.
Sizleri de çok mu üzdüm bilmiyorum kendi üzgünlüğümden bunu göremedim Fundam.Aşkım sağol canım arkadaşım.
Hepinizi çok seviyorum iyi ki benimlesiniz.Dualarınız için sağolunnn..
Teşekkür ederim kızlar, kalbim işte rahatlasın diye ağla diyor bana.
Spermler hasarlıymışnapayım işte benim kalbim çok minik sığmıyor üzüntüm dışıma çıkıyor (
Masalım dr var ama bozuk sperm demesi , insanı çok yaralıyor kuzum.Ne diyim beni anlıyorsunuz biliyorum..
Bir yandan da seviniyorum belirsizlik gitti.İstemek zorunda kaldığım mikroenjeksiyon tekniği olacak.İnşallah bu yöntemlere kalmadan hepimiz doğal yollardan hamile kalırız kızlar ya.
Ben bunları keşke öğrenmeseydim, küçük bir kızken hayalim hep sevdiğim adamla evlenip bebeğimi de ona süprizlerle haber vermekti.ona bir sürü oyunlar oynayıp bebeğimin gelişini kendi ağzımla ummadığımız bir anda vermekti.Nasip değilmiş bu.
Sizleri de çok mu üzdüm bilmiyorum kendi üzgünlüğümden bunu göremedim Fundam.Aşkım sağol canım arkadaşım.
Hepinizi çok seviyorum iyi ki benimlesiniz.Dualarınız için sağolunnn..
canım ben biraz önce ağaçlar nete üye oldum ve resmi yayınlayacaktım ama benden önce davranıp bitkinin adını sensiz olmaz sormuş :))
bakalım artık inşallah sonuç alabiliriz
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2011 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) - Page 7 - agaclar.net
canım ben biraz önce ağaçlar nete üye oldum ve resmi yayınlayacaktım ama benden önce davranıp bitkinin adını sensiz olmaz sormuş :))
bakalım artık inşallah sonuç alabiliriz
Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2011 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) - Page 7 - agaclar.net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?