Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meliscim lütfen moralini bozma.. Unutma her bebek bi mucize, kim yada hangi test sonucu o mucizenin bize uğramayacağını söyleyebilir ki?? Bunu sadece Rabbim bilir ve O verir,ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşünürsek düşünelim. O herşeyi yoktan vareden değil mi zaten. Yeter ki sabırla dualarımızın gerçekleşeceği günü bekleyelim.
Elimizden geleni yapıyoruz zaten, test sonucu ne çıktıysa çıktı çok fazla üzme kendini tatlım.

Meliscim lütfen moralini bozma.. Unutma her bebek bi mucize, kim yada hangi test sonucu o mucizenin bize uğramayacağını söyleyebilir ki?? Bunu sadece Rabbim bilir ve O verir,ne kadar kötü durumda olduğumuzu düşünürsek düşünelim. O herşeyi yoktan vareden değil mi zaten. Yeter ki sabırla dualarımızın gerçekleşeceği günü bekleyelim.
Elimizden geleni yapıyoruz zaten, test sonucu ne çıktıysa çıktı çok fazla üzme kendini tatlım.

hayatım evimiz ne kadar sağlam olsa bile deprem anında nerde olacağımızı bilemiyoruz ki ((

olsun da mikro olsun napalım canım...ağlama.bak bizde bi tane bile yok...üzüntünü anlıyorum ama şansınız devam ediyor.umudun bitmiyor bak ne güzel.... ne arkadaşlar var artık uğraşma diyorlar şükret haline kuzum...Allah ol dedi mi olacak işte.

Evet,zaten mikro daha iyi değil mi? En azından olma ihtimali çok çok daha fazla diğerine göre ,Allahın izniyle. İnşallah işlerimiz rast gider de çabalarımız olumlu sonuçlanır hepimizin..Amin.

Evet canım çok şükür.Bizim canım spermler ölüymüş.İnşallah var olan spermlerden bir tane hasarsız bulunur, dualarımın da sizinle ayrıca.sağol canım duan için.öpüyorum seni.

bitanem noldu hayırdır??? üzme kendini atlatıcazinşallah bugünleri

Amin canım aminn..

hayatım kalbime indirdin desem yeridir bende sandım ki sayı sıfıra felan düştü,hem sayıya bu kadar takılma önemli olan biliyorsun 1 tane sperm sizde binlerce var,ayrıca özellikle mikroenjeksiyon istiyordun bak o da oldu ve şansın dahada arttı,sen şimdi ağlayacak ne buldun???aşkolsun sana,bak bebişe bir adım daha yaklaştın,neden stres yapıyorsun,eşinede yazık o da üzülecek,bence siz bu akşam iftarı dışarda yapın,herşey yoluna giriyor diye kutlayın hayatım,bizim dualarımız her zaman seninle biliyorsun,hadi bakalım toparla kendini.....kürlerdende sakın vazgeçme,tedaviniz sonuçlanana kadar kullan,hadi bakalım yoncamı önce hamiş olacak senmi...

toplayalım kendimizi hanımlar...
umudumuz devam ediyo çok şükür....
Rabbimin lütfu bol bize de nasip eder anneliği inşallah.
melisss bebiş olunca görcem seni bugünleri nasıl unutuyosunnsil bakem gözlerini ağlattın beni de

Teşekkür ederim kızlar, kalbim işte rahatlasın diye ağla diyor bana.
Spermler hasarlıymış napayım işte benim kalbim çok minik sığmıyor üzüntüm dışıma çıkıyor (
Masalım dr var ama bozuk sperm demesi , insanı çok yaralıyor kuzum.Ne diyim beni anlıyorsunuz biliyorum..

Bir yandan da seviniyorum belirsizlik gitti.İstemek zorunda kaldığım mikroenjeksiyon tekniği olacak.İnşallah bu yöntemlere kalmadan hepimiz doğal yollardan hamile kalırız kızlar ya.

Ben bunları keşke öğrenmeseydim, küçük bir kızken hayalim hep sevdiğim adamla evlenip bebeğimi de ona süprizlerle haber vermekti.ona bir sürü oyunlar oynayıp bebeğimin gelişini kendi ağzımla ummadığımız bir anda vermekti.Nasip değilmiş bu.

Sizleri de çok mu üzdüm bilmiyorum kendi üzgünlüğümden bunu göremedim Fundam.Aşkım sağol canım arkadaşım.
Hepinizi çok seviyorum iyi ki benimlesiniz.Dualarınız için sağolunnn..

canım ben biraz önce ağaçlar nete üye oldum ve resmi yayınlayacaktım ama benden önce davranıp bitkinin adını sensiz olmaz sormuş :))
bakalım artık inşallah sonuç alabiliriz

Bu bitkinin, çiçeğin adı nedir? 2011 (Sormadan önce ilk mesajı okuyun) - Page 7 - agaclar.net

Fundacım,sırada kim var,kime okuyoruz? Okuyan kişi baya var sanırım. Keşke daha fazla okuyabilsem

neriscim liste aşağıdaki gibi alfabetik sıraya göre devam edecek,bir kişiye birden fazlada okuyabilirsin,böylece ne kadar çabuk bitirebilirsek ssıra diğer arkadaşlara geçer,

ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

hangizim hayalinde yoktu ki onlar....biz öğrenmeden azoyu bi ay reglim baya gecikti istiyorduk da o zaman nasıl midem bunalıyodu anlatamam kesin hamileyim dedim test aldık yapacaktık sabah eşim bana nasıl davranıyodu anlatamam...arabadan inerken elimden tutmalar,yolda gördüğü her yiyecekten almalar,durmadan miden nasıl hayatım,canın bişey istedi mi bitanem...karnımı okşayarak uyumuştu o gece...tabi sabah tek çizgi...
ne hayal kırıklıkları taşıyor hepimizin yüreği ah
gene aynı şarkı geldi aklıma teneke yine yazı bekleriz...bekliyoruz bakalım

canım arkadaşım inan biz senin adına üzülüyoruz,kendini çok yıpratıyorsun,ne demişler İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR bak tedavin belirlendi,en kısa sürede inşallah başlanacak,sen zaten bol bol dua ediyorsun,Rabbimde senin kalbinin temizliğinin karşılığında bebişini inşallah ilk denemede verir,canım ağla içini boşalt ama nolur moral toplamaya çalış biliyorsun moral senin içinde eşin içinde çok önemli

masalcım ben işi biraz abartayım dedim,internette resimleri karşılaştırıp benzeyeni bulan bir program varmış :)) şimdi onunla bulmaya çalışıcam,inşallah sonuç alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…