allah allah fundama bak
tatlım sen neler kullanıyorsun
vay be fundam öptüm seni ya süpersiiiiin
İnşallah bugün toparlarım kendimi.Napayım Funda olay sıcak :)) geçecek bunu biliyorum ama bugün çeşmelerim açık durumda
Bu arada şu foruma Neris bir baksana :)
http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...i-bozuklugu-icin-pycnogenol-kullanan-var.html
bu bitkiyi arayan arkadaşlar...mantıklı hiçbi sebebim yok bunu belirteyim...sadece kısırlıkta kullanıldığını biliyorum hepsi bu.ben kullanmayı düşünüyorum... isteyen arar benle...ben uyarayım da sonra demedi demeyin..
nerden buldun diyonuz ben vebalini almam valla kimsenin bişey paylaştım sizle...
belki inanılmaz bi bitki değildir hatta belki işe yaramaz ama belki yarar.bitkiyle ilgili başka yeminle bişey bilmiyorum.
bu bitkinin adını falan bilmem...sadece tahminen hac tarafında olabilir..
ben risk alıp kullandırcam bu kadar basit.
olmadı hayatım yaaaaaa,,acaba kaybını yitirenlerin yapması gereken dualar var onları okusak bulurmuyuz ???
olsun canım oyalanacak birşey çıktı işte :))
kızlar ben kaçıyorum,namazımı kılıp bir tane meryem suresi okumaya çalışıcam,hepinizi çokkkk seviyorummmm iyiki varsınız :)))))))
canım daha önce eşim bi bitkisel kullanmıştı ama hiçbir faydasını görmedik adını da tam hatırlamıyorum.. Şu anda eşim klomen kullanıyor. Onun yanında da artık klasikleşmiş keçi boynuzu tozu, yaş badem fındık ve bol yeşil yapraklı sebzeler tüketiyoruz. Doktor öyle söyledi çünkü,kırmızı et sperm üretimini azaltıp değerleri düşürüyormuş kırmızı et yok artık hayatımızda. Şimdi ameliyata kadar klomen kullanıcak,ameliyattan sonra bu bitkiselleri deneriz diyorum :)
tatlım varikosel ameliyatı mı ameliyattan sonra mutlaka proxeed ya da argımax çinko e vitami gnc gerek yok evicap sperm morfojisini düzeltmeye yarayan vitamin e vitamini tansiyon yoksa hergün türk kahvesi kabak çekirdeği vitamin almadan bitkiyle olmuyor tek başına hepinize hayırlı iftarlar bu aralar çok uykum var namazıda dualarıda aksatıyorum allah affetsin
çok şükür Allahıma yemeğimizi yedik,kahvemizi içtik :))
ohhh şifa niyetine biz de meyve yiyorduk eşim görmüş saraçoğlu mail atmış diye..baktım şimdi. numara vermişler arayın diye..fos çıktı yani bitkinin adını sorduk alt tarafıııııı...ürün satmaya çalışıyolar..kendisi cevap vermiyo galibaçok şükür Allahıma yemeğimizi yedik,kahvemizi içtik :))
Varikosel ameliyatı olacak,az kaldı zaman. Ameliyattan sonra bu ilaçlara başlarız Allah nasip ederse canım.. Ben de aksatıyorum bazen namazlarımı
ama aksatmamamız gerekiyor. Allah güç versin diyelim.
çok şükür Allahıma yemeğimizi yedik,kahvemizi içtik :))
ohhh şifa niyetine biz de meyve yiyorduk eşim görmüş saraçoğlu mail atmış diye..baktım şimdi. numara vermişler arayın diye..fos çıktı yani bitkinin adını sorduk alt tarafıııııı...ürün satmaya çalışıyolar..kendisi cevap vermiyo galiba
sorma ya benim de hep namaz kılarken aklıma türlü türlü şey geliyo..canım sıkılıyo bu duruma
dua kime okunuyor şuanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?