Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ahh gençlik ahhh :)) inşallah tedavisiz olur,sağlıklı,hayırlı,şirinmi şirin, güzel mi güzel bebişleriniz olsun, bizimde olsun, isteyen herkesin olsun inşallah, Rabbimde bebişlerimizin torunlarını göstersin bize :))

Amin canım aminnnn guzel dıleklerın ıcın... bızlerde anneanne babaanne olalımdımı

olalım inşallah :)

sevgili Funda58,

bilemiyorum beni hatırladın mı fakar ben özellikle sana azmak istedim. dha öncede bu başlıkta paylaşımlarım oldu eşimin 4 ay önce varikosel ameliyatı olduğunu söyledim. hatta ameliyattan sonra hiç tekrar test vermediğimizi yazmıştım. şu anda hamileyim 5 haftalık. öğrendiğimde nasıl ağladığımı anlatamam. gerçi henüz keseyi ve bebeği görmek için dokotra gitmedik nasipse perşembe gideceğiz ama diğer değerlerim iyi. kendimi de ii hissediyorum. ben de en son kaan hocaya mail atmıştım ve değerlerin iyi olduğunu söylemişti.

sana ve bu mesajımı okuyan herkese şunu söylemek isterim ki, tedavinizi düzenli ve istikrarlı bir şekilde uygulayın. her ay adet olduğunuzu görünce sakın ümitsizliğe kapılmayın.. önemli olan düzenli bir şekilde uygulamak.

biz eşim için keçiboynuzu kürü, incir kürü uyguladık. her akşam ve sabah aç karnına arı sürü bal polan karışımı yedi. evicap ve çinko hapı içti. ve bol bol taze meyve sebze, ay çekideği ve yer fıstığı yedi. bir de orginal kırmızı kore ginsengi içti 2 ay. ama bunları çok düzenli kullandı ve Allah bize de nasip etti.

ümitsizliğe kapılmayın, istikrarlı bir şekilde devam edin.
birde şunu söylemek istiyorum kızlar, ben preseed jel ve ovulasyon testleri kullandığım ilk ay hamile kaldım bir de eşimin maeliyatından sonra 3 ay geçmişti. çok dua ettik. siz de bu jeli mutlaka kullanın eminim işe yarayaaktır.
söyleyeceklerim şimdilik bu kadar. her konuda yardımcı olabilirim.

seni hatırlamazmıyım,tabiki hatırlıyorum,

şu anda gözlerim nasıl dolu dolu görsen gülersin bana,ben yaşlandım galiba hemen duygulanıp ağlayabiliyorum,bu habere o kadar sevindim ki anlatamam,haber verdiğin için çok sağol benim için büyük bir moral kaynağı oldu,inşallah burda dertleştiğimiz tüm arkadaşlarla böyle sevinç gözyaşları dökeriz,Rabbim yardımcın olsun,bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Sana,eşinede ve bebişlerinize hayırlı ,mutlu,sağlıklı uzun bir ömür nasip etsinki çocuklarınızın torunlarını bile görün ,inşallah

kocamannn öpüyorum,kendine ve yeğenimize iyi bak
benim sayfamın ilk hamilesinin ayağını biraz sürt devamıda gelsin

ayağımı feci sürttüm kızlar.... inşallah devamı gelecek... takipteyim. sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmak isterim. Fundacım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim çok içten söylediğini hissettim burdan, ne de olsa hormonlarım taban yapmış durumda

inşaallah bebegını sagsalim kucagına alırsın... bizlerıde dualarından eksık etme

doktara danışarak eşinin alabileceği ilaçlarla sperm sayısını yükseltebilir. örn konularda vardı böyle bişey 2milyondan 76 milyona çkmıs ben o konuyu saten hayretlerle okudum...

doktara danışarak eşinin alabileceği ilaçlarla sperm sayısını yükseltebilir. örn konularda vardı böyle bişey 2milyondan 76 milyona çkmıs ben o konuyu saten hayretlerle okudum...

Sevgili Elif,

bize hem kaan hocanın tedavisini uyguluyoruz hemde bitkisel karışımlar kullanıyoruz,inşallah sonuç alırız ,henüz ikinci sperm tahlilini yaptırmadı eşim çünkü 72 gün geçmesini bekliyoruz,inşallah iyi bir sonuc alırız,

bu sayfalara baktığına göre sizde benzer problemlerden yaşıyorsunuz diye düşünüyorum,inşallah önemli bir sorun yoktur,biraz bahsedersen sevinirim

iyigünler

sevgili uglygirl,

bugünlerde biraz gözümden rahatsız olduğum için ekrandan uzak durmaya çalışıyorum ama bugün dayanamadım ve yazıyorum,tüm söyediklerim en içten duygularım inan ki,böyle hamilelik haberleri almak benim için ve eşim için umut oluyor,inşallah bizde bebeğimize en kısa sürede kavuşuruz,dün gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm,nasıl şirindi ona sarılmak nasıl güzel bir duyguydu anlatamam,inşallah bir gün gerçek olur

yanılmıyorsam dün doktora gidecektiniz,inşallah iyi haberlerle gelmişsindir,bebişi gördüğünüzü umuyorum,sizleri takip ederken bende hamileliğin her aşamasını öğrenmiş olucam :))

ben istanbul fatihte oturuyorum ve bu çevredeki özel hastanelerde iyi bir jinekolog bulmaya çalışıyorum, 29 mayıs hastanesini denedim ,evlenmeden önce gitmiştim ama o hastaneyi pek beğenmiyorum,internettede araştırdım ve malesef iyi şeyler okumadım

medical park fatihte şule hanıma gitmiştim,zaten eşimdeki problemide onun sayesinde öğrendik, ama içimden ona devam etmek gelmiyor,bende iltihap vardı ve bu yüzden ilaç vermişti,hem hap hemde fitil kullandım,kontrole gittiğimiz gün önce eşimin sonuçlarını gösterdik baktı ve bize eşimdeki problemi çözdükten sonra gelmemizi söyledi,bana hiç bakmadı bile,ilaçların sonucu ne olduğunu inan bilmiyoruz,bizde o an şokta olduğumuz için aklımıza sormak gelmedi eve geldikten sonra ya acaba bendeki iltihap geçtimi diye aklıma geldi,malesef şu andada tedavi öncesi olan sorunların aynısını yaşıyorum, bu durumda Şule hanımdan soğudum tabiki,sonuçta onun hastası bendim ve kontrolünü yapması gerekiyordu diye düşünüyorum,

keşke bende Kaan hoca gibi hem konusunda çok iyi olan hemde insanlık olarak süper olan bir doktor bulabilsem

birde bende preseed kullanmayı düşünüyorum ama önce şu eşime tekrar sprem tahlili yaptırmayımı beklesek diye karar veremedim,internette bazı sayfalarda preseedin iltihap yapabileceği gibi şeyler okudum,bende zaten iltihap var acaba zarar verirmi diye aklıma takıldı,bakalım artık ,önce kendime iyi bir doktor bulayım inşallah ,artık oluruna bırakmaya çalışıyorum ama yinede içim içimi yiyor :))

iyi haberlerini bekliyorum canım,
öptümmmmmm

arkadaşlar benim fatihteki hastanelerden birinde iyi bir doktor bulmam lazım
29 mayıs hastanesi için pek iyi demiyorlar,
vatn hastanesinin web sayfasını bulamıyorum acaba hastanenin adımı değişti,
medical park şule hanımla sanırım yıldızımız barışmayacak,esra hanım ve ayşegül hanımdan randev almak çok zormuş

napcam ben yaaa?????

sevgili funda58,

öncelikle bunların çok yıpratıcı ve sabır gerektiren süreçler olduğunu artık hepimiz biliyoruz. zaten birbirimize karşı hiç görmesek bile hissettiğimiz yakınlığın nedeni bu olmalı.....

öncelikle dün doktora gittik ve çok şükür bebeğimizin kesesini gördük, ne andı YARABBİİİ...
2 hafta sonrada nasipse hayırlısıyla bebişi göreceğiz.

sen de sakın umudunu yitirme ama bi yandan eşin için çbalarken ve tadavisini olurken bir ynda da sen kendine yönelmeli ve bu tarz sorunlarını halletmelisin... çünkü eşinin durumu düzelince bir de kendinle uğraşmak zor olabilir en iyisi ikisi bi arada çıksın

preseed kesinlikle kullan ama eşinin değerleri biraz da olsa düzelince ve sendekiiltihap gidince kullan bence. çünkü bazı hassas bünyelerde iltihap veya mantar gibi sorunlara neden olabiliyormuş kaş yapalım derken göz çıkarmayalım

rüyandan bahsetmişsin rüyalarına inan sevgili funda ve hayallerine de. bir hocam sakın hayallerinizin peşini bırakmayın çünkü onlar bir gün mutlaka gerçek olur demişti. ve o günden beri bunu yaşam felsefesi yaptım kendime ve Allah da utandırmadı çok şükür. ayrıca hamile olduğumu öğrenmeden önce ben de eşimi kucağında bi bebekle rüyamda görmüştüm.

son olarak ben anadolu yakasında oturuyorum ve üsküdar tarafında bildiğim çok iyi bir jinekolog var dilersen sana adını nosunu verebilirim.

biz de durumlar böyle. sen de kendine iyi bak çok dua et Allah hayırlı kapılarını açacak sizin için inşallah. görüşmek üzere.

sevgiler..

arkadaşlar hafta sonu evde yoktuk,şu an acaip yorgunum, yorgunluğa değdi şilede güzel bir hafta sonu geçirdik :))

ohh maşallah..keseyle başladınız ne güzel,tüm aşamaları en güzel şekilde atlatmanızı dilerim,keseye neyle bakıyorlar? ultrasonlamı?

geçen gece yine bir rüya gördüm,tam hatırlamıyorum ama biri kız ismi olarak mina erkek olursa Ahmet diyordu ,Allahtan hayırlısı bakalım,bugünlerde hep aklımda ya o yüzden bu konuda rüyalar görüyorum :)

ben doktor ve hastaneyi özellikle Fatihe yakın bir yerde istiyorum,evime yakın olmazsa stres olurum,bakalım artık kim çıkacak şansıma,Rabbim her konuda hepimizi iyi insanlarla karşılaştırır inşallah,önümüzdeki haftalarda gidicem artık

öpüyorum canım canım,sağlıklı,huzurlu günler dilerim

Funda58
Hikayeni baştan sona okudum
bunuda çok içimden gelerek yazıyorum
allahım sana bana isteyen herkese boy boy çocuklar versin inşallah

Funda58
Hikayeni baştan sona okudum
bunuda çok içimden gelerek yazıyorum
allahım sana bana isteyen herkese boy boy çocuklar versin inşallah

amin Evrencim,

hepimiz farklı olarak yaşasakta sorunumuz aynı mallesef,yazdıklarının samimiyetine inanıyorum,çünkü bende diğer arkadaşlarla konuşurken aynı samimiyetle onlar içinde dua ediyorum,birimizin hamileliğine sebep olan şey diğerimiz içinde umut kaynağı oluyor,inşallah güzel günler görürüz hepimiz,yavrularımızı sağlıkla ,huzurla büyütürüz,

iyi akşamlar

arkadaşlar ben yazmayı unuttum galiba, 11 mayısta eşim nebido iğneyi vuruldu,iğne 250 tl ve sadece bir tanecik,eşime bizim çocuk doğunca dizilerde felan oynatalım masralarını çıkartsın diyorum :)))

iğneden 2 hafta sonra tekrar tahlillerimizi yaptırmamız gerekiyor,25 mayıs gibi inşallah yaptırıcaz tahllilerini,bu arada tabiki yeme düzenine hala çok dikkat ediyoruz hafta sonu 2 gün değişiklik oldu ama olaak artık o kadar,Kaan hocama tahlil sonuçlarını yazarken sperm tahlilide yaptıralım mı diye sorucam,eşimde bende meraktan çatlıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…