bu işin sırrı ne (genç hisetmenin)keşke bende bilsem ben 35 im ama 80 falan hisediyorum![]()
bende 35 yaşındayım ama 15 gibi hissediyorum,çevrem benden 35 gibi davranmamı istedikleri içinde bir türlü çevreye uyum sağlayamıyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu işin sırrı ne (genç hisetmenin)keşke bende bilsem ben 35 im ama 80 falan hisediyorum![]()
selam kizlar ben geldim
selam kizlar ben geldim
CeeEEeee ben de geldim![]()
![]()
yeterim aslında bir yıl önce dahada genç hissediyordum tabi bu süreç yıprattı biraz biraz etrafımdakileri azalttım üzüldüğüm zaman karşımdakine söylüyorum etkinliklere katılıyorum ben öfkeyle başa çıkamıyorum bunun için haftaya 2 aylık eğitime başlıyacağım hopluyorum zıplıyorum
nası olayım çikolata yiyerek seni bana yazmışları seyrediyorum:)))) ay şu çapkın sperme sinir oldum ya:)))
ay çok komiğim kızdığım şeye bak:))))sen napıyosun bebekim
öfke terapisi mi bu bebekim...
ya bu arada ikoncanlar da kaybolmuş:))) gülücük mülücük yapıyoduk arada iyi oluyodu:)) neyse iki nokta ve parantezle yetincez:)))))
canım bilmiyorum öncesini inan sadece bu siteden adını duyduğum için kendisini tercih ettik.ameliyat için beş bin lira istedi.uzun bir süre şaşkınlığımız geçmedi.Allah yardımcımız olsun. tek tesellim sperm sayısını etkilemese bile eşimi rahatsız eden ağrı yapmaya başlayan bu hastalıktan kurtulmuş olucaz diyorum.bu şekilde teselli veriyorum kendime.yoksa bir tüp bebek fiyatı bu ameliyat .(
valla iyi para,inşallah sonuçta iyi olur,gerçekten dediğin gibi tüp bebek fiyatı,hatta ben IVIye gidicem kampayada 4000 tlye yaptıcaz
Hoşbuldum aşkım nasıl olayın Bülent Ersoy aldatılmış tüm gün onu izledim düşün artık beni :)) kötüyüm anlayacağın :))hosgeldin kusum....nasilsin
Bence de :))))))niye kızdın hayatım ne şirindi :)) helal olsun karizmatik sperm :)) işini biliyor
ya bısı dıkkatımı cektı benmde
hepımızın 8 var nıkınde
yadenın
benım
melısın,
fundanın
masalın
sankı aramızdakı rahatsızlıgın parolası
Bakalım canım, olmazsa birkaç ay daha bekleyeyim, tabi durabilirsem :) Bu sürede GNC haplarına başlayalım eşimle ikimiz, bir de NO STRES tabi öğrencilerimle bu ne kadar mümkün olur bilemiyorum ama :) İnşallah güzel haberimle dönerim sizlere ve inşallah da sizlerin güzel haberlerini alırım :)
Teşekkür ederim aşkım ancak ben en son yine arunamın "funda allta seni görüyorum " mesajını görüyorum) ben size çapkın spermi atmıştım onu görebildiniz mi
) alalla sorun var bende ama çözemedim, nerde kk editörü yardım lütfen :))))))))
Aşkım ya göremiyorum kör oldum :)))))))
En son senin yazdığın Funda alttasın falan yazmışsın ya onu ve en son yazılanı görüyorum :) Sinir merakta çatla çatla bir hal oldum anlayacağın.
İyiyim aşkımmm sen nasılsın yıllık iznim başlıyor yarın :) iş yok ne kadar mutluyum bilemezsin hehee :) sen napıyorsun bebeğim.
tamam canım......Bir de bana 393 sayfa diye attığın link de 392 yi gösteriyor :) bende var bir sorun canım sağol ama.
Hoşbuldum aşkım nasıl olayın Bülent Ersoy aldatılmış tüm gün onu izledim düşün artık beni :)) kötüyüm anlayacağın :))
Bence de :))))))
İlginççççççççç hiç düşünmemmiştim :)![]()
esrada cok begendı :)
harıka yha
bırde gul almıs
bızım o gulu alacak sperm bılene yok
ınsallhhhhhhhhhhhhh
Düzeldi canım :) köydeki hayvancıklar ha, ay bugün pek alemsiniz ya.Gülüyorum size :)canım inşallah çözülmüştür problem,bugünlerde nedense kk da gariplikler oluyor,herşeyden önce beğen kısmının gitmesine ben hala alışamadım((
ohhh ne güzel bu böyle bayram tatilinin peşinden senelik izin,bende kurban bayramından sonra iki hafta kullanmak istiyorum ama bakalım olacak mı
kızlar teşekkür ederim desteğiniz için ben de devam edeceğim okumaya meryem suresini. okudukça yazarım.
:))
benim eşimin spermleride galiba bu kadaar karizmatik ve romantik değil,benim yumurtalarda keçi gibi inatçı :)))))
;( 24 te evlenip 25 te bebeğim olacaktı :) hesaplarıma göre.ama aştık yaşı.30 da da 2.bebeğim :)) hehehe
aynen..hele benden sonra evlenip ilk gecede ve ilk denemede hamile kalanlar yok mu.Allah bağışlasın tabi.Ama biz deneyip de olayınca gel de sinir olma.
Masal bizde var da noluyor.Akrozom %100 bozuk canım( yapcak bir şey yok Rabbim yardımcımız olsun.
çok geçmiş olsun.ben de çok çekiyorum dişlerimden.sanırım uykuda sıkıyorum dişlerimi kırılmaya başladılar.o kadar çok dolgum var ki.sinirselmiş diş sıkmak.benim psikologa gitmem lazım.
Baharcım nasıl gidiyor cnm..![]()