Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)

funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)

evet valla :))) aramızdaki gönül bağının parolasıda olabilir

:)) Fundaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen bugün doping falan mı aldın beni güldürüyorsun yahu.
Bu arada b.ersoy'un nişanlıları hep İzmirli :) tesadüfe bakınn :))))))

hehe :) yadecimmm Funda'yla siz kesin bir şey içtiniz kesin :) öptüm sizi.
:52:

hahahahhhahaha:))))) benimde öyle bi karim olsa bende aldatirdim:))))almasaymis torunu yasindaki adami o da:))))))

8 gordunmu bılkı kocasında sorun var :1:

bugün herkes cem yılmaz gibi:60:

moralinin iyi olmasına çok sevindim canım
da sperm olmadan nası hamiş olcakmışız anlamadımmm

valla masalim bende cok inanmadim ama adam baya bi guzel konustu..ilaclarla falan sperm bulunabiliyormus..eger kullandigin ilacla bi degisiklik olmassa igne yapalim dedi esime...o zaman bulunuyor dedi ama bizde tam anlamadik..once test yaptirmasi lazim esimin...ama malesef sürekli erteliyoruz...henuz yaptirmadi..simdide turkiye ye gidersek o zaman yaptiralim diyor...bende biraktim kendi haline...

masalcim hele bi test yapilsin sonuca göre ben zaten hepinizi bilgilendirecegim...kimbilir belki bi mucize olurda bulunur sperm..

kizlar ben 4 gündür falan siteye giremiyorum...site de onarim var diyip duruyo...simdi zorla baska biyerlerden baglanabildim..özledim valla sizi..

bayraminiz nasil gecti? insallah iyi gecmistir...benimki idare eder iste..zaten kendi ailemden hic kimse yok burda:(( esimin ailesiyle de mesafeliyim o yuzden gitmedik bu bayram...hakettiler cunku...

bir kac buyugumuzu ziyaret ettik,oyle gecti bayram..cogu zaman evdeydim...

bugun sonunda kadin doktoruma gittim...korkularimi yenmek zorunda kaldim cünkü hala adetim gelmedi:( nerdeyse 3 ay oldu...ha hamile falan degilmisim kizlar:)))) tahmin ettigim gibi:)))

neyse alttan ultrasonla bakildi,yumurtalar olusmus ama her nedense hala catlama yok..bana ilac verdi.12 gun onu kullanacakmisim.o zaman gelecekmis.sonra duzelmesse hemen gel tedaviye devam edelim dedi..cok kötü bi sorun yokmus yani allaha sükür..

bide doktor bize bebek isini ne yaptiniz,devam ediyormusunuz diye sordu...bizde devam ettigimizi söyledek..bence de edin cocugunuz olur sizin dedi...bende nasil yani sifir spermle mi dedim.neden olmasin oyle olupta cocuk sahibi olan bir suru hastam var dedi...bi umut iste bizde nasil sevindik nasil sevindik esimle anlatamam....o kadar uzun olduki umutlu bi söz duymayali...

sonra esime test yaptir yeniden eger degerlerde gelisme varsa hemen esini hazirlayalim dedi...yumurta takibi yapacakmis bende---sanki hersey yolunda da:(((
esime birde eger kullandigin ilac fayda etmesse özel bir igne varmis sperm olusturan..onu yaptiralim dedi...onu yapan tek bi doktor varmis burda ona gider yaptiririz dedi...sanki pozitif bi elektrik verdi bugun bana benim doktorum...

o kadar iyi bi doktor ki kendisi..erkek olmasina ragmen hic muayene sirasinda canimi yakmiyo...cok nazik bi adam..

biz birde bitkisel falan kullaniyoruz dedik...kullanin ama cok faydasi olacagini düsünmüorum dedi...

esim serephone adli hormon ilacini kullaniyor 6 aydir...

canım ne tatlı doktorun varmış,insn birazda moral bulmak istiyor,bende bayan doktora gidicem diye kaçtane doktor denedim bin pişmanın,şimdi eşimin sperm sonuçlarını bekliyorum inşallah düzelme olmuştur ,olmadıysa IVIde erdal beye gidip muayene olucam ve artık tedavimize başlıcaz inşallah

Rabbim belkide sana bir işaret gönderdi,bak eşinede moral olmuştur,karamsarlıktan kurtulu artık çabalamaya başlar inşallah,bu arada o iğne ne ise öğrenince bizede adını söylesene burdaki doktorlarda yazıyorsa belki ihtiyacı olan biri kullanır ve dener

evet canım hayvancılık hep yapmayı istediğim şeydir,düşünsene yemini vereceksin,bakımını yapacaksın hiçbirşeye itiraz etmeden çalışacaklar,üstelik hafta sonu tatili yok,kayınvalidesiyle tartışmaz, no problem yani :))
Gerçekten de öyle.Ben de tüm gün insan görünümlülerle uğraşıyorum,biliyorsun onlar normal değiller yani :))) sözüm meclisten dışarı
8 gordunmu bılkı kocasında sorun var :1:

:1:

valla masalim bende cok inanmadim ama adam baya bi guzel konustu..ilaclarla falan sperm bulunabiliyormus..eger kullandigin ilacla bi degisiklik olmassa igne yapalim dedi esime...o zaman bulunuyor dedi ama bizde tam anlamadik..once test yaptirmasi lazim esimin...ama malesef sürekli erteliyoruz...henuz yaptirmadi..simdide turkiye ye gidersek o zaman yaptiralim diyor...bende biraktim kendi haline...

masalcim hele bi test yapilsin sonuca göre ben zaten hepinizi bilgilendirecegim...kimbilir belki bi mucize olurda bulunur sperm..

bize de geçen gün aile hekimimiz iğne yapılıyor da sperm çıkıyor falan dedi..azo için..ben anlamadım:((((sordum hatun da p ile başlayan bişey söyledi..bi iğneymiş azolularda kullanılır doktorunuz söylemedi mi dedi...ben de kadın bilmiyo galiba dedim içimden var mı ki öyle bişeeeeey??

benimki iyi gecti valla...benim doktor bana sanki müjde hamilesin:)))))) der gibi umut verdi:))))

o kadar iyi konustuki bizde sasirdik esimle...en son ordan gözyaslariyla ve esimle yikilmis bi vaziyette ayrilmistik...gercekle yuzlestigimiz gündü..... o zamandan beri de gitmediydim...

bana yakinda esinin tahlil sonuclari olumlu cikarsa yumurta takibine baslayalim dedi:)))) nasil yani falan olduk esimle:)))) hayirlisi bakalim benim hic umudum yok ama allah büyüktür melisim....

funda bu mesajı beğendi :)

:)) Fundaaaaaaaaaaaaaaaa kız sen bugün doping falan mı aldın beni güldürüyorsun yahu.

canım benim dopingim sizlersiniz,böyle burda rahat rahat konuşmam :))
b. ersoyu tvde bile izlemeye dayanamıyorum,Allah korusun kınarım felan başıma gelmesin istemem

bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))

eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))

bugün herkes cem yılmaz gibi:60:
Evett.... :))

Hadi inşallah Yademm...
canım ne tatlı doktorun varmış,insn birazda moral bulmak istiyor,bende bayan doktora gidicem diye kaçtane doktor denedim bin pişmanın,şimdi eşimin sperm sonuçlarını bekliyorum inşallah düzelme olmuştur ,olmadıysa IVIde erdal beye gidip muayene olucam ve artık tedavimize başlıcaz inşallah

Rabbim belkide sana bir işaret gönderdi,bak eşinede moral olmuştur,karamsarlıktan kurtulu artık çabalamaya başlar inşallah,bu arada o iğne ne ise öğrenince bizede adını söylesene burdaki doktorlarda yazıyorsa belki ihtiyacı olan biri kullanır ve dener
Fundam ne güzel hadi bakalım, esra için olan dualar bitti mi ? sana dönsün artık vesile olsun kız..
bize de geçen gün aile hekimimiz iğne yapılıyor da sperm çıkıyor falan dedi..azo için..ben anlamadım:((((sordum hatun da p ile başlayan bişey söyledi..bi iğneymiş azolularda kullanılır doktorunuz söylemedi mi dedi...ben de kadın bilmiyo galiba dedim içimden var mı ki öyle bişeeeeey??
Sağlıklı yeni mi çıkıyor ? Merak ettim. Heyecanlandım ! :32:

:))))))))cok guldum hıc halım yokkken :)

funda emın ol bızım spermlerde hc karzmatık vede romantık deıl
hızını seklını godunmu
nede nazık gırıor ıcerı :)

hahahahahah allah iyiligini versin emi:)))))) keske biz de 1 tane olsa da varsin karizmatik olmasin:))) kazmasina da raziyiz dermisim:)))))))

bayram tatili bize iyi geldi kiz:))))) kafayi yedik:))))) ondan yani:)))))

eeeeeee kadin mi desem adammi desem bulent ablaya:)))) agzinin tadini biliyo:))))))
:)))))))))))))))))))))))))))))
canım benim dopingim sizlersiniz,böyle burda rahat rahat konuşmam :))
b. ersoyu tvde bile izlemeye dayanamıyorum,Allah korusun kınarım felan başıma gelmesin istemem

Allah korusun aman aman....
Kızlar kocişim geldi yemek ister ben dönerim arada çok yazışmayın beni delirtmeyin :))))) :84:

Evett.... :))

Hadi inşallah Yademm...

Fundam ne güzel hadi bakalım, esra için olan dualar bitti mi ? sana dönsün artık vesile olsun kız..

Sağlıklı yeni mi çıkıyor ? Merak ettim. Heyecanlandım ! :32:

ya bilmiyorum ki ben kadın bişeyler söyledi de dedim bilmiyodur hani sağlık ocağında ya o bakımdan:17:
yoksa biliyo muydu:5:
öyle bişey olsa dr söylerler di mi....yoksa var da mı söylemiyolar:5:şizo oldum:9:

bende 35 yaşındayım ama 15 gibi hissediyorum,çevrem benden 35 gibi davranmamı istedikleri içinde bir türlü çevreye uyum sağlayamıyorum :))

oh ne güzel keşke bende becere bilsem:50::50::50:sen o insanlara hıhhhhhhhhhhhhh :63::63::63::63::de canım

Back
X