Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karnımdaki ağrılar için yarın jinekoloğa gidicem (( strestenmidir nedir dünden beri başım ağrıyor,
bu stresli günler geçsede hepimizde rahatlasak artık ne güzel olur di mi

Funda canım çok geçmiş olsun ...sen yinede dr a görün istersen ama büyük ihtimalle stresten olabilir tatlım lütfen daha fazlada düşünme..bu durumlar inan sağlığımızı çok etkiliyo..ama biz güçlüyüz yani güçlü olmak zorundayız..hem eşlerimizi motive açısından hem kendimiz için meraklanma herşey yoluna girecak Allahın izniyle...Sadece biraz daha zaman var..

BU hayırlı cuma gününde de dua ediyorum ALLAH hepimize hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin diye..

merhabalar canım, benim karnımın ağrısı sanırım iltihaptan,geçecek inşallah,daha önce doktora gitmiştim ama yine aynı ağrılar başladı, dün gece rüyamda hamileydim,karnımın ağrısı ondanmış :))
rüya işte..

canım rüya değil gerçek olucak inşallah...
bende dün gece uzun zaman aradan sonra rüya gördüm..güya medyum a gidiyomuşum .bana diyomuşki çocuğun olacak ama sen öleceksin ay ben napıcam diyorum bi taraftan anne olmayı o duyguyu tatmayı çok istiyorum ama ölürsem çocuğuma kim bakıcak diyorum yani berbat bi şekilde uyandım arkadaşım...herhalde çok fazla takıyoruz kafaya...

Fundacım yarın ki yarınki gideceğin merkez hakkında değerlendirmeni burdan yazarsın muhakkak.bende araştırdım iyi gibi gözüküyo ama bilemiyoruz tabii hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.canım bide merkezden ziyade üroloji dr.nun iyi olması çok önemli.zaten bizim için şuan tek seçenek micro tese ameliyatı başka ihtimal vermediler çünkü. oda yüzde 30 yada 35 oranla canlı sperm bulma şansımız var dediler.yani anlıcağın baya düşük ihtimal..ama düşükte olsa umutlanıyor insan yinede ...

iyi akşamlar kızlar..canım sıkkın benim çalıştığım yerdeki hamile sayısı iki oldu :)))))) Kesin sınanıyorum ya rabbim içim acıyor resmen , bebek sohbetlerine beni de dahil et yarabbimmmmmm..:))))

hayır olsun inşallah,havalar ısındıya popon açık uyumuşsundur :)) kötü rüyalarını suyu açıp suya anlat akıp gitsin,çocuk sahibi olmak gerçekten zor,insan kendinden çok onu düşünüyor,deprem zamanı mesela ben işten çıkmıştım ,Allah korusun deprem olursada anneme ve kardeşime ulaşamazsam diye psikolojim bozulmuştu,gece onlarla beraber yatıyordum,Allah esirgeesin ya bana ve anneme birşey olursa kardeşime ne olur ona kim bakar diye saçma sapan dşüncelerle kendi kendimi yiyordum,evlat daha farklı birşey ama hep derim "vay ölene"geride kalan birşekilde hayatını sürdürüyor,Raabim hayırlısıya yavrularımızı kucağımıza alıp sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin,hep torunlarımızıda görelim inşallah diye dua ediyorum :)) bu yaştan sonra biraz abartı gibi ama Rabbim ol derse olur :

tabiki gidince inşallah yazıcam :)) eşim Kaan aydosa gittiği için bildiğin gibi biz çok memnunuz, umarım ivideki doktorlarda iyidir,yüzdelerle oranlarla kafanı yorma bence,herşey Allahtan, eğerk olacaksa %1 ihtimalle bile olur,eşinin beslenmesine çok dikkat et tabi kendi sağlığınada,bolbolda dua elimizden gelen neyse o dimi :)) ilerde çocuklar başımızın etini yerken bu günleri arıcaz belki :)))

iyi akşamlar kızlar..canım sıkkın benim çalıştığım yerdeki hamile sayısı iki oldu :)))))) Kesin sınanıyorum ya rabbim içim acıyor resmen , bebek sohbetlerine beni de dahil et yarabbimmmmmm..:))))

olacak inşallah...sen mralini bozma,onların konuşmalarını dinle ,ne gibi hazırlıklar yapıyorlar öğren
İNŞALLAH senin bebiş gelince hazırlıklı olursun,onlar araştırsın sende hazıra konarsın :))))

nasıl geçti bakalım hafta tahlilleri felan yaptırabildinizmi ?

bugüne yine moralim bozuk başladım, akşam eşime sabah erken kalkıcaz doktora gidicez istersen çok geç saatlere kadar oturma dedim ve gidip yattım, birazdan geldi ve başladı dızdız ötmeye,yok efendim her hafta sonu biryere gidiyormuşuz,iki gün evde oturmak istiyormuş.....yani yine mişş..mişşte muşş.muşşş.bu adamın negatifliği,tembelliği benim artık sabrımı iyice taşırdı,kımıl zararlısı,bütün gün yatsın uyusun, banada tabi soldan soldan geldiler onun suratını çekmektense doktora gitmekten vaz geçtim,çok mutsuzum ben yaaaa....

canım benimde etrafımda da çok hamile var.hatta yolda yürürken bile gözüm takılıyo bugün kaç hamile gördüm diye sayıyorum resmen yüzlerine bakıyorum kaç yaşındalar benden büyükler mi küçüklermidir diye utanmasam durdurup sorucam.. özellikle yaş sorunu beni daha çok etkiliyo.zaten geç evlendim 4 yılımızda öyle geçti baya takıyorum bunu kafaya senin yaşını bilmiyorum canım ama yapıcak bişey yok olumlu düşünmeye çalışalım,,

CANIM ARKADAŞIM benim bana tek tek cevap vermişsin çooook sağol,,sen buranın moral kaynağısın moral bozmak yok..evet canım maalesefki eşlerimiz bizim gibi asla düşünmüyolar,heralde hepsinin modelleri aynı...sanki bizi üzmeye proğramlanmışlar...benim eşimde aşırı tembel ,geldiği gibi bilgisayarın başından oturur yemeğini bile oyunun başında yer tembelliklerinden bu kadar kilo alıyolar..

evet canım haftaya gidicem inşallah,
yarında medicineda kadındoğumcuya gidicem,bakalım yine iltihapmı var ağrılar neden kaynaklanıyor
inşallah bir sorun yoktur

inşallah arkadaşım...inşallah kötü bişey çıkmaz..sakın kendini ihmal etme..sağlık bu başka bişey değil ne olursa olsun erteleme lütfen...

Son düzenleme:

malesef insan kendinde ne eksikse çevresindekilerde onu fark ediyor,bekarken hep elele gezen çiftler dikkatimi çekerdi,arabam yokken gözüm hep arabalardaydı,şimdi hep bahçeli evlere bakıyorum,hamile kadınlarda öyle hep dikkatimi çekiyor,komşumuz var mesela,bizden sonra evlenmişlerdi,9. ayda sanırım bir kızları oldu,şimdi bebekleri 1 yaşında ve kadın 2.ye hamile,göbeği kocaman olmuş, eşimin kuzenide aynı şekilde kızı henüz yaşını doldurmadı ama ikinciye hamile ,
biz hepsinden büyüğüz ama tık yok....

iyide biz bunları neden çekmek zorundayız????? dünden beri konuşmuyoruz,sadece mecbur kaldığımız şeyleri birbirimize söylüyoruz,ben zaten bütün gün oturduğu odaya girmedim nerdeyse,1 ekadar yattım ezan okunurken kalktım,şimdide o kalkanna kadar internete girdim,hem beni hem kendini mutsuz ediyor,kurduğu cümlelerin ve hareketlerinin ne kadar kırıcı olduğunu farkında değil malesef, geçen akşam annesi bile sen psikiyatrise gitsene dedi...ben 2 yıldır git diyorum ama bizimki poposunu kaldırıpta gidemiyor malesef,elinde olsa çalışmayacakta, herhade hayali bütün gün evde otursun cips yesin,meyve suyu içsin,tv izlesin,bilgisayara baksın,birşeyi elde edemeyince mutlaka şuçlayacak birileride vardır zaten..çok sıkıldımmmmm çooookkkkkk

inşallah arkadaşım...inşallah kötü bişey çıkmaz..sakın kendini ihmal etme..sağlık bu başka bişey değil ne olursa olsun erteleme lütfen...

erteledim malesef,onunla arabada yanyana oturup gitmektense gitmemek daha iyi,belki fırsat bulursam hafta içi tek başıma giderim,veya hiç gitmem

ne kötü yaaa... ben evlenmeden hiç böyle hayal kurmamıştım..evlilik benim için büyük hata oldu..ben evlilikte herşey birlikte yapılır diye düşünüyordum,ne salkamışım,beraber hayal kurarız ,hedeflerimiz olur diyordum ..nerde ...şimdi ben birşey yapmaya çalışırken eşim sanki ayağımdaki ağırlık gibi,hareket etmemi engelliyor,bazen nefes alamıyorum,kalbimin üzerine bir baskı oluyor,hayatımla ilgili hiçbir hayalim yok..aslında var ama ben kuzeye gitmek isterken eşim beni güneye çekiyor...aslına bakarsanız bu evlilik devam edermi hiç bilmiyorum,sanırım benim psikiyatrise gitmem lazım ama bana psikiyatristler hep saçma gelmiştir,ne yapacak ki,eşimi mi değiştirecek beni mi değiştirecek,ikimizede birşey yapamayınca verecek ilaçları , leyla gibi gezicem,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…