Arkadaslar merhaba uzun zamandır siteyi kullanıyorum ama üye olmak ancak kısmet oldu.temmuz 16da evliliğimizin 3.yılını dolduruyoruz .malesef bizdede sperm sayısı kocaman bir sıfır.eşim bundan 7 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.doktor 8.ayınızda kontrele gelin tekrar test yapcaz dedi.ama bn eşimi doktora götüremiyorum o kadar sorumsuz bir insanki ne kadar cocuk istediğimi bile bile hep erteledi.sürekli maddiyatı koydu önüme,ama bende calısıyorum bende destek olmaya calısıyorum ama nafile.intihar derecesine geldim.ne olur benide dinleyin anlatacak birilerine o kadar ihtiyacım varki.insanların kısırmısınız tedavi olun demesinden bıktım.ailemin durumdan haberi yok tabi,annem zavallı kadın minicik patikler minicik horkalar örüp duruyo.onları görünce nasıl içim gidiyor bir bilseniz.çok kötüyüm catlamak üzereyim
Arkadaslar merhaba uzun zamandır siteyi kullanıyorum ama üye olmak ancak kısmet oldu.temmuz 16da evliliğimizin 3.yılını dolduruyoruz .malesef bizdede sperm sayısı kocaman bir sıfır.eşim bundan 7 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.doktor 8.ayınızda kontrele gelin tekrar test yapcaz dedi.ama bn eşimi doktora götüremiyorum o kadar sorumsuz bir insanki ne kadar cocuk istediğimi bile bile hep erteledi.sürekli maddiyatı koydu önüme,ama bende calısıyorum bende destek olmaya calısıyorum ama nafile.intihar derecesine geldim.ne olur benide dinleyin anlatacak birilerine o kadar ihtiyacım varki.insanların kısırmısınız tedavi olun demesinden bıktım.ailemin durumdan haberi yok tabi,annem zavallı kadın minicik patikler minicik horkalar örüp duruyo.onları görünce nasıl içim gidiyor bir bilseniz.çok kötüyüm catlamak üzereyim
beni duydugun için çok tesekkür ederim...biliyorum rabbim büyük dertde ondan dermanda ondan.gaziantepde yasıyoruz biz burnumun dibindeki doktora götüremediğim eşimi ankaraya nasıl götürebilirimki.bugun zaten büyük bir kavga cıkaracagım.önüne secenek koyacagım ya tedavi olmayı kabul edersin yada benden vazgecersin şeklinde umarım basarılı olabilirim.rabbim hepimize sabırlar ve şifalar versin ,rabbim kucagımızı boş bırakmasın...
beni duydugun için çok tesekkür ederim...biliyorum rabbim büyük dertde ondan dermanda ondan.gaziantepde yasıyoruz biz burnumun dibindeki doktora götüremediğim eşimi ankaraya nasıl götürebilirimki.bugun zaten büyük bir kavga cıkaracagım.önüne secenek koyacagım ya tedavi olmayı kabul edersin yada benden vazgecersin şeklinde umarım basarılı olabilirim.rabbim hepimize sabırlar ve şifalar versin ,rabbim kucagımızı boş bırakmasın...
canım çift mardinli ama tüp bebek yaptırdıkları yerdemi mardin acaba
yoksa istanbulmu detay verdiler mi haberde
yada hangi kanal olduğunu söylersen ben bulurum
çok saolun arkadaslar insallah rabbim birgün bizimde yüzümüze bakar.okudum yazılan hikayeleri tek olmadıgımı anladım.beni delirten belirsizlik en azından doktora gidip bir öğrensek neyimiz oldugunu belki biraz rahatlıycam.3 ay korunduk zaten 1 sene olmayınca bebeğimiz ben kadın doğuma gittim bütün tahliller yapıldı normal hepsi yumurtalarımı çatlatmayı denediler yine olmadı doktorum eşimden tahlil istedi canlı hücremiz cıkmadı.yanlıs olabilir dedik tekrar yaptırdık ama sonuc değişmedi.ürolojiye gittik elle muyenede varikosel cıktı emin olmak için film istediler çift taraflı çıktı.sadece yarım saat sürer ameliyat yarın normal yasamınıza dönersiniz dediler.eşim tam 4 saat kaldı ameliyatda ve 42 dikişle çıktı.10 gün yerinden bile kalkamadı.işte 1 ay sonra kontrole gittik 8.ayınızda test için tekrar gelin dediler.eşimi ikna edemiyorum şimdi hem sonuctan korktugunu söylüyor hem maddi durumun elverişsiz oldugunu söylüyor.işte sorunumuzun ne oldugunu bilememek beni deli ediyor.rabbim bu zorlu yolculukta yar ve yardımcımız olsun
SLM kızlar ....
Amiiiin...ALLAH hepimize nasip etsin...arkadaşlarımızı bende canı gönülden tebrik ediyorum...
inşallah sorunsuz ve sağlıklı şekilde dünyaya gelirler...
evet ya inşallah hamileliklerde sağlıklı bir şekilde devam eder ve bebişlerini kucaklarına laır arkadaşlar,ve umarım ayaklarını sürterler :))
çok saolun arkadaslar insallah rabbim birgün bizimde yüzümüze bakar.okudum yazılan hikayeleri tek olmadıgımı anladım.beni delirten belirsizlik en azından doktora gidip bir öğrensek neyimiz oldugunu belki biraz rahatlıycam.3 ay korunduk zaten 1 sene olmayınca bebeğimiz ben kadın doğuma gittim bütün tahliller yapıldı normal hepsi yumurtalarımı çatlatmayı denediler yine olmadı doktorum eşimden tahlil istedi canlı hücremiz cıkmadı.yanlıs olabilir dedik tekrar yaptırdık ama sonuc değişmedi.ürolojiye gittik elle muyenede varikosel cıktı emin olmak için film istediler çift taraflı çıktı.sadece yarım saat sürer ameliyat yarın normal yasamınıza dönersiniz dediler.eşim tam 4 saat kaldı ameliyatda ve 42 dikişle çıktı.10 gün yerinden bile kalkamadı.işte 1 ay sonra kontrole gittik 8.ayınızda test için tekrar gelin dediler.eşimi ikna edemiyorum şimdi hem sonuctan korktugunu söylüyor hem maddi durumun elverişsiz oldugunu söylüyor.işte sorunumuzun ne oldugunu bilememek beni deli ediyor.rabbim bu zorlu yolculukta yar ve yardımcımız olsun
canım bak şimdi ameliyatı olmuşsunuz artık bundar sonrası iyi bakım ve tedaviyle devam etmelisiniz
eşinin hormon değerlerine bakıldımı hiç
fsh,testesteron bunlarda çok önemli eğer sorun varsa tedavisi var
siz aslında 8 ay boş boş beklemişsiniz keşke eşin biraz daha uyumlu olsaydıda bu süreçte hiç olmadı vitamin vs kullansaydınız
fundacım süpersin valla:)))banada iyi geldi yazdıkların
meri ,funda kızlar bişey kafama çok takılıyo biz eşimle gittiğimiz tüm drlar da direk hormon testlerine ve sperm tahlilleri sonuçlarına göre direkt olarak micro tese ameliyatı dediler..ama hiç biri elle muayene yapmadı ...hani belki tıkanıklık falan vardır diye içimde kaldı hep...gerçi tıkanıklık olsa testlerden anlaşılırmıydı acaba?sizlerde de sadece yapılan testlere göremi teşhis koydular
fundacım süpersin valla:)))banada iyi geldi yazdıkların
meri ,funda kızlar bişey kafama çok takılıyo biz eşimle gittiğimiz tüm drlar da direk hormon testlerine ve sperm tahlilleri sonuçlarına göre direkt olarak micro tese ameliyatı dediler..ama hiç biri elle muayene yapmadı ...hani belki tıkanıklık falan vardır diye içimde kaldı hep...gerçi tıkanıklık olsa testlerden anlaşılırmıydı acaba?sizlerde de sadece yapılan testlere göremi teşhis koydular
bu konularda Meri58i dinlemelisin tecrübeli bir arkadaş ,
hormon değerleri gerçekten çok önemli biz bu yüzden uğraşıyoruz mesela,
Kaan Aydos çok iyi bir doktor bizde onun tedavisini uyguluyoruz,
bizde bu dertle tanışmadan önce hiç bişey bilmiyoduk
hatta bişey söyliyimmi kızlar ben lisans mezunuzum 24 yaşında evlendim ve ilk evlendiğimde yumurtadan spermden habersizdim,yapınca hemen oluyo diye biliyodum
şimdiiii sperm sözcüğü dilimden düşmüyo
az çok bişeyler öğrendikki bana göre insan durumu hakkında birşeyler mutlaka bilmeli araştırmalı
bende sizlerden yeni şeyler öğreniyorum ,çok yazmasamda topiğinizi okumnaya çalışıyorum
canım , valahi aramaya çalıştım bulamadım google dan.kısaca anlatayım haberi : Bu çift Mardin'deymiş 13 yıl çoçukları olmamış ,aşılama ve birkaç tüp bebek yaptırmışlar olmamış. sonra İstanbul'a gelmişler dr sevilay dı galiba küt saçlı gözlüklü bir kadındı dr. neyse çift ikiz erkek bebeklere hamile kalmış, almışlar bunlar davulları zurnaları dr un yanına gelmişler,dr halaya kaldırmışlar hehehhe kutluyorlardı.çiftler erken evlenmiş 16 yaşındaymış kadın 13 ekleyin. 29 yaşında..ha bu arada sorun erkekteymiş 6000 kat büyütmüşler spermleri yani IMCI yöntemi yapılmış..:))) Melisim HANGİ merkezmiş acaba merak ettim şimdi...böle şeyleri duyunca görünce insan seviniyo valla..
canım çift mardinli ama tüp bebek yaptırdıkları yerdemi mardin acaba
yoksa istanbulmu detay verdiler mi haberde
yada hangi kanal olduğunu söylersen ben bulurum
:)))) bana da :))dün akşam bende googleda aradım ama bulamadım :)) bulan olurs lütfen banada haber versin
canım senin yazdıklarını okurken kendi halim aklıma geldi ,bu konularda benimde bilgim yok denecek kadar azdı ki ben evlendiğimde 30 yaşını geçmiştim, birde utangaç bir tiptim ama şimdi bakıyorumda hiç tanımadığım adamlarla bile oturup spermden felan bahsedebiliyorum :))) düşünsene baharatçıya gidiyorum mesela adama derdimi anlatmam lazım ,önce testosteron hormonundan başlıyorum konuyu açmaya sonra sperm felan herşeyi konuşuyoruz, alıştık artık :))
arkadaşlar ben biraz kaçıyorum eşim geldi eminim çok açtır yemek yapmam lazım,biraz sonra gelmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?