dizim başladııııııııı..... 2a ydır bu anı bekliyorum :)))
ali kaptan ölmüş olsunnnnn
Anneme gidecektim.Yeğenim hastalanmış annem abimlere gitti.Tekim malesef kuzum 3 yıldır sürekli tek kalıyorum aslında.Çok oluyor hem de.Ama arada geliyorlar bana :)))))))))))))
Aynen öylee..maşallah bize.
Ben gerçekten çok rahatım iş yerinde.Napayım ya zaten gerginliğin içinde buluyorum kendimi :) ben de olursam artık iyice deli moduna girerim.Tüm gün iyilik perisi modunda.millet çatlıyor haliyle.Belki 20 yıl sonra ben de onlar gibi olacağım kimbilir.:82:
Ben tüp bebeği başkasının bebeği sanıyordum.buna ne dersin hahhahah :))
keşke beraber seyretseydik mısırda haşladım hadi gelin bana
Reklamda gelirim ben deeeeeeeeeeeeeeeeee :) minik oğlan büyüyecekmiş, aylin de kayınbiraderinden hamiş kalacakmış bu sezon yupiiiiiiiiiii...
malesef hayatım kötüler olmayınca iyilerin değeri anlaşılmıyor ..keşke kötüler gitsin en azından dizide
demek başkasının sanıyordun :))) benden betermişsin,ben labaratuarda kullanılan tüplerde sperm ve yumurta birleşiyorbu yüzdende tüp bebek deniliyor sanıyorum :))
işyerinde rahat olmakla en iyisini yapıyorsun,evde stres işte stres nereye kadar...malesef benim işimin şöyle bir zorluğu var kilit noktadayım,herkesin yaptığı hata benim işimi etkiliyor buda bri süre sonra beni çileden çıkartıyor,birkez dayanamadım partronun yanında bu kezde benim yüzümden bir iş kalsınd edim ve işten çıktım gittim :)) geliyorlar arada napim :))
bu dizlerin hamileleride beni dli ediyor,nasıl o birkaç saatlik zamana denk getiriyorlar helal olsun valla
keşke beraber seyretseydik mısırda haşladım hadi gelin bana
alı kaptan ölürse dızı bıter kuzum:)))
kahvelerde benden:))) hadın beklıyorum hepınızı
kız bende tüp bebegı senın gıbı bılıyordum..öyle degılmıymıs yoksa?????
hürrem sultana ne demelı:))) her hafta bı tane:)))
:)))kızlar süpersiniz yine
Ben İstanbul'da olsaydım kesin gelirdim :)keşke beraber seyretseydik mısırda haşladım hadi gelin bana
hehehhee :)demek başkasının sanıyordun :))) benden betermişsin,ben labaratuarda kullanılan tüplerde sperm ve yumurta birleşiyorbu yüzdende tüp bebek deniliyor sanıyorum :))
işyerinde rahat olmakla en iyisini yapıyorsun,evde stres işte stres nereye kadar...malesef benim işimin şöyle bir zorluğu var kilit noktadayım,herkesin yaptığı hata benim işimi etkiliyor buda bri süre sonra beni çileden çıkartıyor,birkez dayanamadım partronun yanında bu kezde benim yüzümden bir iş kalsınd edim ve işten çıktım gittim :)) geliyorlar arada napim :))
ohhhhhhhhhhhhh geliyorum :)kahvelerde benden:))) hadın beklıyorum hepınızı
:)bu dizlerin hamileleride beni dli ediyor,nasıl o birkaç saatlik zamana denk getiriyorlar helal olsun valla
:))))))))))))kız bende tüp bebegı senın gıbı bılıyordum..öyle degılmıymıs yoksa?????
evet ben gebeyim diyordu süreklihürrem sultana ne demelı:))) her hafta bı tane:)))
Cemıle de dogurmus baksana:))))
Cemıle de dogurmus baksana:))))
:)))
Ben İstanbul'da olsaydım kesin gelirdim :)
hehehhee :)
Olsun olsun arada gerginlik iyidir.Bu seferde işler sana biniyor :)
ohhhhhhhhhhhhh geliyorum :)
:)
:))))))))))))
evet ben gebeyim diyordu sürekli
evet! Kızlar ya uçuk çıktı.Ben abarttım galiba bu korku işini( bu kadar kısa sürede çıkamaz herhaldeeeeeeeeee
ölmemişşşşşşşşş...alikaptan ölmemişşşşşşşşş(((((((((((((((((((((
o zaten kuluçka makinası elini tutsalar hamile kalıyor,tüpleri açık :))))
bendede biranda uçuk çıkabiliyor,evde hep uçuk kremi var bu yüzden,küçücük şey 10 liramıydı 15 miydir neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?