Amin canım.sizin oraya gelenler birde problemli insanlar,Allah yardımcın olsun...
1 adet mi kaldı şimdi ?canım esranın ki 19da kaldı herhalde bana hiç başlamayız çünkü ramazan sonrası herkes duruldu,esranınkini tamamlasak iyi olurdu
Arunaaaa naber canım?cnm biz 2 kutu kullanmıştık önce solgar sonra gnc şu an pek bulamıyoruz sperm için çok iyi vallah hepsini birden kullanmıştık
Mercan, canım valahi benim eşimin abisinde de aynı sorun vardı.Ancak ben hep eltimin doğum kontrol hapından kaynaklı sorun yaşadığını sanıyordum.Çünkü kayınvalidem taa başından beri eltimden kaynaklı olduğunu söylemişti bana.Sakın kontrol hapı kullanma demişti.Çok korkuyordu sanırım diğer oğlunun da bunu yaşamasından , korktuğu başına geldiiiiiiiiiii.kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.
cym plus alayım dedim aradım onları.1 kutu yetmez günde 3 tane içilecek denildi.Şöyle bir hesap yapılsa tüp bebek ile aynı paara.canım benim bildiğim kadarıyla emre bey zaten hep mikro tese taraftarıymış,Kaan hoca hastanın yaşı gençse bir süre tedavi uygulamayı istiyor,bizede demişti daha erken yaşlarda gelseydiniz tedavi denerdik ama bu yaşta büyük ihtimalle tüp bebek olacak dedi,
bence moralini bozma,önemli olan bebek sahibi olabilmek,mikro teseyle olsada olur,ne fark ederki,bu hayatın sonu değil belkide yeni bir hayatın başlangıcı olacak
ama tabiki önce norma yolları denemeniz güzel,bir süre yediklerinize dikkat edin,eşin kiloluysa biraz vermeye çalışsın,buunduğu ortamlara dikkat etsin,dar pantalon giymesin,çok sıcaklarda bulunmasın,aşağıdaki sayfalarada bir göz at istersen,zaten bundan sonrasında sürekli bu yazıları okurken bulacaksın kendini
CYM PLUS Sperm Artırıcı Bitkisel İlaç-Cym Plus Kullananlar Faydaları Zararları | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
Yok canımmm görümcem biliyor sağolsun yardımcı da olur bana bu konuyla ilgili.Ama ilk söylediğimde aa biz senden kaynaklı olduğunu düşünüyorduk demişticnm benim eşimde karadenizli üniversiteye kadar yemişte ne olmuş tatlım ben annesini karşıma aldım eşimden izin alrak oğlunuz kısır dedim evet acımasızca olabilir eşinden de tahmin edebilirsin aile yapısını benim yetişme tarzım klasik batı öyle iç içe değil annem babam sormaz ama ben konuşmama rağmen üstüne basmama rağmen hala annesi oğluma ne olacak diyor ya bana ses yok tüp yap diyor eşim bana kıyamıyor dedim sus pus kızına böyle dermiydi
malesef insanımız nedense oğlunuda problem oldğunu asla kabul edemiyor,benim kuzeniminde çocuğu olmuyordu,herkeste erkekte problem olduğunu biliyordu yinede annesi benim oğlumun birşeyi yok kapı gibi çocuk gelinin olmuyor diyordu heryerde,gelde çatlama,neyse sonra tüp bebekleri oldu
Allah razı olsun.fundacım dua sırası kimde ben dün 1 adet sıradaki arkadaşa diye niyet ederek okudum. sen listene ilave edersin.
Süpersin aşkım.içimden dualar ederek bekliyorum.
Yeter beyin cerrahıyla senin ne ilgin var tatlım.Yazdın da ben mi okumadım.Geçmiş olsun ameliyat mı olmuştun?kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
[/QUOTE][/QUOTE]ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 4
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 20 oldu
ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
Fundaa ! Ekin sağolsun bize 1'er adet okudu sıradan ancak bana okumayın demişti.Sağolsun Yonca da aynı şekilde ben de herkese okuyorum 1 adet demişti.
Esma 16 için okundu ancak hiç bizimle duaya katılmıyor.Mavimenekşe de öyle.Nedense dikkatimi çekti.
Yadem naber aşkım.hosgeldin,,pek bi sevindirik oldum
allah kabul etsin fundacim rabbim dualarini geri cevirmesin...
ne pisirecek kiz kaynanan:)))) kiskandim simdi:))))
Ne güzel benim kayınvalidem de olsa işten gelince yemek yapsa bana o yorgunlukla insan ne kadar muhtaç dimi..Sağolsun annecimmmmmmm var o yapıyor Allah ondan bin kere razı olsun.Tayin olunca çok ararım onu çooktavukçorbası,ama o kadar güzel yapıyor ki anlatamam,birde kayınvalidem çok becerikli,ne yapsa lezzetli oluyor,oturu bir tencere yersin