Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin oraya gelenler birde problemli insanlar,Allah yardımcın olsun...
Amin canım.
canım esranın ki 19da kaldı herhalde bana hiç başlamayız çünkü ramazan sonrası herkes duruldu,esranınkini tamamlasak iyi olurdu
1 adet mi kaldı şimdi ?

cnm biz 2 kutu kullanmıştık önce solgar sonra gnc şu an pek bulamıyoruz sperm için çok iyi vallah hepsini birden kullanmıştık
Arunaaaa naber canım?
Mercan, canım valahi benim eşimin abisinde de aynı sorun vardı.Ancak ben hep eltimin doğum kontrol hapından kaynaklı sorun yaşadığını sanıyordum.Çünkü kayınvalidem taa başından beri eltimden kaynaklı olduğunu söylemişti bana.Sakın kontrol hapı kullanma demişti.Çok korkuyordu sanırım diğer oğlunun da bunu yaşamasından , korktuğu başına geldiiiiiiiiiii.
cym plus alayım dedim aradım onları.1 kutu yetmez günde 3 tane içilecek denildi.Şöyle bir hesap yapılsa tüp bebek ile aynı paara.
Yok canımmm görümcem biliyor sağolsun yardımcı da olur bana bu konuyla ilgili.Ama ilk söylediğimde aa biz senden kaynaklı olduğunu düşünüyorduk demişti çok üzmüştü beni.ee sonuçta kardeşi.
( sinirler..
fundacım dua sırası kimde ben dün 1 adet sıradaki arkadaşa diye niyet ederek okudum. sen listene ilave edersin.
Allah razı olsun.
içimden dualar ederek bekliyorum.
Süpersin aşkım.
Yeter beyin cerrahıyla senin ne ilgin var tatlım.Yazdın da ben mi okumadım.Geçmiş olsun ameliyat mı olmuştun?
[/QUOTE][/QUOTE]

Fundaa ! Ekin sağolsun bize 1'er adet okudu sıradan ancak bana okumayın demişti.Sağolsun Yonca da aynı şekilde ben de herkese okuyorum 1 adet demişti.
Esma 16 için okundu ancak hiç bizimle duaya katılmıyor.Mavimenekşe de öyle.Nedense dikkatimi çekti.

hosgeldin,,pek bi sevindirik oldum

allah kabul etsin fundacim rabbim dualarini geri cevirmesin...

ne pisirecek kiz kaynanan:)))) kiskandim simdi:))))
Yadem naber aşkım.
tavukçorbası,ama o kadar güzel yapıyor ki anlatamam,birde kayınvalidem çok becerikli,ne yapsa lezzetli oluyor,oturu bir tencere yersin
Ne güzel benim kayınvalidem de olsa işten gelince yemek yapsa bana o yorgunlukla insan ne kadar muhtaç dimi..Sağolsun annecimmmmmmm var o yapıyor Allah ondan bin kere razı olsun.Tayin olunca çok ararım onu çook (

canım yaaa,bebişine sağlıkla kavuşursun inaşallah,
bende heyecanla bekliyorum,bu arada nerde tedavi görüyordun?
Rabbim seni nazarlardan kem gözlerden kötülüklerden korusun,
baharcim butun dualarimiz seninle...hayirlisiyla hersey guzel olacak kardesim,icini ferah tut ve hep pozitif düsün..allah yüzünü güldürecek insallah...

sabirsizlikla bekliyoruz hepimiz senden gelecek guzel haberi

allah razı olsun arkadaşlarım, ne güzel dualar bunlar. ben ankara başkent üniversitesinde tedavi gördüm. uzun protokol.sonuç ne olur bilmiyorum ama çok memnunum herkesten. allah razı olsun hepsinden; bayram demediler seyran demediler geldiler. çok seviyorum hepsini.

öncelikle çokkk geçmiş olsun..ben de aynı şeyleri yaşadım...ilk evlendiğimizde hemen çocuk yapmadık..5 yıl ben doğum kontrol hapı ile korundum sonra bıraktım dr.kontrollerimde herşeyim normaldi..sağlıklıydım...2 yıl bekledik ve baktıkki eşimde de 0 sperm tüp bebek yaptık 1 kez ve allahıma sonsuz şükürler olsun ki bize sağlıklı bir evlat nasip etti..sana tavsiyem allaha teslim ol ve sadece şöyle dua et...hayırlı ise allah bize hayırlı ömürlü bir evlat nasip etsin...ben hep öyle yaptım..ama mutlaka rahat ol çünkü zaten eşin yeterince üzgün ve eksik hissediyordur...senin çok güçlü olman gerek...allah yardımcınız olsun...hayırlı haberlerinizi buradan alırız inşaallah....bu arada benim doktorum prof.dr Faruk Buyru şiddetle tavsiye ederim....10 numara bir dr.dur...

Son düzenleme:
duydum ve geldim :)))
çok şkür namazımı kıldım,esracım için birtane meryem suresi okudum,yemek yapmayacağım çok şükür çünkü kayınvalkidemlere gidicez en sevdiğim yemeği yapacak

afiyet olsun tatlım ne güzel becerikli bir kayınvalide benden çook uzak:90:

cnm bu dr bana da çok tavsiye ettiler tüp düşünürsem ona gideceğim biraz ücreti yüksekmiş sen nerede yaptın tedavini birçok hastaneye bağlı çalışıyor

cnm benim bende bir yıldır sıkıntıdan yiyiyorum alıyorum kiloları verebildin mi tekrar

yeterim cnm kendi prof görüşmeden kötü şeyler aklına getirme dr ne kadar zor ameliyatı başarıyla yapmıştı bencede ameliyatta çıkarılan yerle ilgilidir dualarım seninle hepimiz sana şifa duası okuruz

kayınvalideme bizim için meryem suresi okumasını istedim mukabeledeki arkadaşlarına söylemiş ki gelinimin çocuğu olmuyor yüzüme söyledi birde onlar ne desin kendisi okuması lazım hem dua okumadılar hem de lafı yedim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini

canım ben tam anlayamıyorum bunu şimdi biz yumurtluyorsak zaten tüpler açık demek değilmi bu?

yok tatlım tüpün yumurtlamayla ilgisi yok tüpün kapalı mı değil mi sadece filimle anlaşılıyor mesela sen sağdan yumurtluyorsun çatladı spermle buluştu sağ tüpten geçip rahime tutunup hamiş kalıyorsun o yüzden önemli bir cesaretimi toplasam çektireceğim radyomar diyor herkes ama anestesiz çok zor melisim anlatmıştı ama ben korkak tavuk kapalı değil yapışıksa rahim film açılıyor kapalıysa laparoskopi ile açılıyor bize dr kapalıysa hiç uğraşmadan tüp yap demişti devlet tedavinin ilk aşamasında yaptırıyor hatta histe...adını tam hatırlamıyorum onu bile yaptırıyor polip falan varsa temizliyor sonra tüp yapıyor yeter bilir diğre topikte dev tüp yaptıracak iki arkadaş anlatmıştı o yüzden tüp kapalıysa şansın yok zaten sperm olsada tedavi oluyorsun

insallah canim..rabbim guzel gönlüne göre versin...

amin canım,inşallah seninde gönlüne göre verir,siz gelene kadar ben bi bakayım hangi yerde iyi tahlil yapılıyor :))
bu arada yine labistanbulu aradım nedense o sekreterle konuşunca benim sinirlerim zıplıyor ,herhalde biz yine tümlaba gideriz

tamam tatlim selamlar kayinvalidene..benim icinde yersin artik bi tabak:)))

erken git de sofrayi falan hazirlarsin:))) gelinsin sonucta:))) hazir oturup yeme laf söz ederler:))))

valla gitmeden okuyamadım mesajını onların yerine selamı ben alayım şimdi :))
benim kayınvalidemler öyle bende iş bekleyen tipler değil çok şükür,son yarım saatte 15 dakika kala felan gidiyorum,bazen işim oluncada tam yemek zamanı gidiyoum

[/QUOTE]

Fundaa ! Ekin sağolsun bize 1'er adet okudu sıradan ancak bana okumayın demişti.Sağolsun Yonca da aynı şekilde ben de herkese okuyorum 1 adet demişti.
Esma 16 için okundu ancak hiç bizimle duaya katılmıyor.Mavimenekşe de öyle.Nedense dikkatimi çekti.

Yadem naber aşkım.

Ne güzel benim kayınvalidem de olsa işten gelince yemek yapsa bana o yorgunlukla insan ne kadar muhtaç dimi..Sağolsun annecimmmmmmm var o yapıyor Allah ondan bin kere razı olsun.Tayin olunca çok ararım onu çook (
[/QUOTE]

kuzum benim eşimin beyninde kist vardı o çıkatıldı şubat ayında onun kontrolerini yaptıyoruz

[/QUOTE]

Yadem naber aşkım.

[/QUOTE]

canım esra için 1 tane kaldı,bakalım yarına kadar kimse okumazsa ben tamamlamaya çalışıcam,duaya başlayıpta katılmayanlar için birşey diyemiyorum,mesaj 10 dakikada bir atılmasaydı hepsine mesaj taıp sorardım devam etmek istiyormusunuz diyeolmazsa yeni liste yaparız

iyi insanların sayısı artar inşallah,zaten derdimiz başımızdan aşmış birde sorunlu insanlarla uğraşmaktan bıktım

canım perşembe gün grüşeceğim kendi dr la bende senin gibi düşünmek isityorumm inşşş bebeğim inşşşş
sğolun ben bu sıkıntılı zamanları sizlerin dualrıya aştım allah razı olsun hepinizden

melisim iyiyim tatlım iki gündür okula gidiyorum biraz ortamım gergin hem eşim hem benimiçin süsleniyorum püsleniyorum gidiyorum

merhaba ilk kez mutlu bir şekilde hoşgeldin diyebiliyorum,ne güzel bir haber verdin gerçekten bu tarz şeyleri duymak çok sevindirici,Allah yavrunuza hayırlı,sağlıklı mutlu bir ömür versin inşallah,analı babalı büyüsün,
darısıda bizim başımıza

cnm yeterim seni çook seviyorum yüreğini ferah tut tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…