arkadaşlar saygıda bir yere kadar,bana sygısızlık yapıldığını düşündüğüm anda ben cevaplarını hemen veririm, herkese, anneme bile,kendinizi bu kadar yıpratmayın Allah aşkına yaa, hayat sizin en olmadı karşınızdaki insana sana ne bu hayat bizim deyin,daha iyisini biliyorsan sen yap deyin geçin,ilk başta güler yüzle söyleyin baktınız anlamıyor açıkca tavrınızı koyun, elalem mutlu olacak diye harap etmeyin kendinizi, inanın konuşanlara birşey olmuyor,rahat rahat popolarının üzerine oturuyorlar, inanırmısınız ben balayına nikah dairesinden gittim nerdeyse ve bütün sülale ayıpladı,istedikleri kadar ayıplasınlar evliliğimin ilk günlerini eşimle geçirmek istedim,gelen gidene hizmet ederek değil,daha buna benzer neler yaptım ama baştan insanlara karakterimi belli ettim,benim ailem zaten ne çeşit bir deli olduğumu biliyor, ama saygımı ve güler yüzümüde hiç esirgemem,yapmam gerkeni yaparım,birşey istedikleri anda koşarak giderim,çok şükür kendi ailemdekilerde eşimin ailesindekilerde seviyorlar,demek istediğim şu sevilmek için ezilmeniz gerekmiyor,saygıyı ise hak edenlere göstereceksiniz