Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belkı de bız en son sanslı buyuyen nesıldık...sımdıkıler zavallı cocuklar...4 duvar arasında kalmıs garıbanlar..ortalık okadar kötü kı dısarı cıkamıyorlar..ama bızdeyken oyle degıldı bız hep sokaklarda buyuduk...yatmadan yatmaya eve gırerdık:)))

annem o zamanda çok komikti biz sokakta oynadığımız sürece hep camda beklerdi :))

arkadaşlar benim uykum geldi,size doyum olmuyor ama uykumu alamazsam malesef migrenim tutuyor,
iiyiki varsınız yaaa hepinizi çok seviyorummmmmm:54::54::54:

iyigecelerrrrr

kız öyle demı oluyo:((((( amanınnnnn:)))) ne yaparız ozaman

alla alla konu dışı olurmu,tüplerden bahsediyoruz,doğumdan bahsediyoruz :))) daa nolsun:))

bu arada şaşırdım bu yazdığına başlık sperm diye hep spermden mi bahsetmemiz gerekiyor???
Oluyor canım editörler konuyu kapatabiliyorlar.Mesajı silince de uyarı alıyorsun daha bunun gibi birçok şey.
sokakta oynamayı,erol evgin dinlemeyi,köye gitmeyi, aklıma ilk gelenler bunlar :)) Bu arada dizide saat kulesinin ordan faytonu da geçirdiler yaa helal olsun trafiğe kapalı yer :))
daha bir samimiyet vardı,saygı .. ne bileyim ramazanda oruç tutmayanlar bile oruçluların önünde asla birşey yemezdi,
şarkılar daha güzeldi, aslında çok mutlu bir çocujlukta geçirmedima ama galiba şimdikinden daha mutluydum,sorumluluklarım mı azdı acaba
Katılıyorum vala..
arkadaşlar benim uykum geldi,size doyum olmuyor ama uykumu alamazsam malesef migrenim tutuyor,
iiyiki varsınız yaaa hepinizi çok seviyorummmmmm:54::54::54:

iyigecelerrrrr

Bebeğim iyi geceler.

dun eczane aradık gece bulamadık
1 tane eczane bulamadık koca memelekette
nobetcı yazanara gıdıoruz kapalı
en son devlet hastanesıne gıttık
uzakta durdurdum
baktım kalabalık
ıcerı gırmeye cesaret edemedım
olecem sankı ben orda kalacam benı yogun bakıma alacaklarmıs dıe korkular sardı bırden
eve geldım
ılac ıctım ama
sabaha kadar hc uyumadım ılac ıctıgım halde
sanırım artık sınırlerım cok yıprandı
esıme karsıda böle bır tuhaflıgım var
neden bılmıorum
:(
:(((((esra acil toparlanmak lazım bu durumda yalnız kalmamaya bak sevdiğin şeyler hep kendini iyi hissetmeye çalış yoksa daha da kötü oluyor insan her geçen gün...
bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin..
akşam eşime bahsettim iğneden gözleri parladı garibimin ne iğnesiymiş nerde vuruyorlarmış,hemen başaldı soru sormaya :))
ben bugün bizim dra gittim.çikilatamı da aldım:)))kadın memnun oldu..baya konuştuk...bu iğne ile ilgili de konuştık..pregnil tarzı bişeydi dedi..ya spermleri çok azdı ya da yoktu bi hastamızın iğnesi yapılıyodu burda bebekleri oldu dedi....tese yaptırın falan dedi..öyle sohbet muhabbet..bi çıktım ki hastalar kuyruk olmuşş ay utandım ha:17:
arkadaşlar saygıda bir yere kadar,bana sygısızlık yapıldığını düşündüğüm anda ben cevaplarını hemen veririm, herkese, anneme bile,kendinizi bu kadar yıpratmayın Allah aşkına yaa, hayat sizin en olmadı karşınızdaki insana sana ne bu hayat bizim deyin,daha iyisini biliyorsan sen yap deyin geçin,ilk başta güler yüzle söyleyin baktınız anlamıyor açıkca tavrınızı koyun, elalem mutlu olacak diye harap etmeyin kendinizi, inanın konuşanlara birşey olmuyor,rahat rahat popolarının üzerine oturuyorlar, inanırmısınız ben balayına nikah dairesinden gittim nerdeyse ve bütün sülale ayıpladı,istedikleri kadar ayıplasınlar evliliğimin ilk günlerini eşimle geçirmek istedim,gelen gidene hizmet ederek değil,daha buna benzer neler yaptım ama baştan insanlara karakterimi belli ettim,benim ailem zaten ne çeşit bir deli olduğumu biliyor, ama saygımı ve güler yüzümüde hiç esirgemem,yapmam gerkeni yaparım,birşey istedikleri anda koşarak giderim,çok şükür kendi ailemdekilerde eşimin ailesindekilerde seviyorlar,demek istediğim şu sevilmek için ezilmeniz gerekmiyor,saygıyı ise hak edenlere göstereceksiniz
yapı meselesi bebekim...bende sabır taştı mı çeker giderim genelde keser atarım.konuşmam bi daha o insanla:(((
hiç iyi değil bu huy:(((
canim benim herkes kendi yasadigini biliyor...disardan bizi görenler ne kadar mutlu,herseyleri var hic dertleri yok saniyor.ama rabbim bundan kötü dertler vermesin gene de sükür..birde ben cok neseliyimdir disari hic belli etmem..hep icime atarim dertleri...ben bir anlatsam neler yasadim sayfalar almaz..ama herseye ragmen ayaktayim yikilmadim cok sükür..
evlendigimde 50 kiloyken depresyonlar beni 100 kiloya ulastirdi:(( sagligim duzenim herseyim bozuldu.

ama en guzel tedavi morel bizler icin...takmiyacaksin herseyi kafaya..ne kadar uzulsen de parcalansanda hersey olacagina variyor...olan sana oluyor...inan kimsenin umurunda bile olmuyor..allah kimsenin basina vermesin depresyon ve panik atak cok kötü...ben hala izlerini yasiyorum....geceleri nefesim kesiliyor,kalbim daraliyor...sabahlara kadar hic uykusuz geziyorum...dualarla ayakta duruyorum...herseyden korkuyorum...kimseyi görmek istemiyorum...insanlardan nefret ediyorum...telefonlara bile cikmiyorum...ben sadece burada sizlerle birlikte olunca cok rahatliyorum..

bir suredir calismiyorum evdeyim,gene benim keciler yavas yavas yoklamaya basladi:)) o yuzden hemen biran evvel tekrar calismam lazim..is bana inanilmaz terapi oluyo...yorulsam bile ordaki ortam,muhabbet falan bi nevi rahatlama...yoksa evde otur otur kafayi yememek elde degil...bebek te yokki ugrasalim vakit gecsin...
sanki ben yazmışımj bunları:))))
kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum
iyi düşünelim iyi olsun canım sıkılma hiç..
kayınvalideme bizim için meryem suresi okumasını istedim mukabeledeki arkadaşlarına söylemiş ki gelinimin çocuğu olmuyor yüzüme söyledi birde onlar ne desin kendisi okuması lazım hem dua okumadılar hem de lafı yedim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini
ya bırak onlardan gelecek hayır Alahtan gelsin.ne insanlar var ya:///
dizim başladııııııııı..... 2a ydır bu anı bekliyorum :)))
ali kaptan ölmüş olsunnnnn
ben de bu diziyi izliyorum..şahane valla...pek heyecanlı hem de!!

kızlar buarada ben bugün saçımı boyadım...eşim beğendi ama ben daha farlı hayal etmiştim:26:
keşke beraber seyretseydik mısırda haşladım hadi gelin bana

masal,funda,aruna,yade size ve diğer tüm arkadaşlara desteğinizden dolayı çok teşekkür ediyorum.İnsanın canım dedikleri bile canını acıtıyor düşüncesizlikleriyle.bir kaç gündür sizlere yazıyorum ve rahatlıyorum. :kkk: Allah razı olsun hepinizden.

canım benim bildiğim kadarıyla emre bey zaten hep mikro tese taraftarıymış,Kaan hoca hastanın yaşı gençse bir süre tedavi uygulamayı istiyor,bizede demişti daha erken yaşlarda gelseydiniz tedavi denerdik ama bu yaşta büyük ihtimalle tüp bebek olacak dedi,
bence moralini bozma,önemli olan bebek sahibi olabilmek,mikro teseyle olsada olur,ne fark ederki,bu hayatın sonu değil belkide yeni bir hayatın başlangıcı olacak
ama tabiki önce norma yolları denemeniz güzel,bir süre yediklerinize dikkat edin,eşin kiloluysa biraz vermeye çalışsın,buunduğu ortamlara dikkat etsin,dar pantalon giymesin,çok sıcaklarda bulunmasın,aşağıdaki sayfalarada bir göz at istersen,zaten bundan sonrasında sürekli bu yazıları okurken bulacaksın kendini

CYM PLUS Sperm Artırıcı Bitkisel İlaç-Cym Plus Kullananlar Faydaları Zararları | Sağlık, diyet, zayıflama, cilt bakımı, estetik ameliyatlar
çok teşekkürler canım cevabın ve önerilerin için
çalıştığım için, sürekli giremiyorum.
kaan hoca henüz cevap vermedi, bekliyorum; istanbulda yaşıyoruz ama gerekirse gideceğiz ankaraya
sanırım 0 sperm olduğu için direkt mikro tese dediler; mikro tese ile olmasını istemiyor değilim, sadece
mikro tese yapılıp eğer çıkmaz ise; doktorların dediği bize söyleyecekleri cümle şu" bugünkü tıp ile ne yazık ki çocuğunuz olmayacak)
emre bey ve hakan bey direk %50 şanısınız var dedi.
senin eşinden hormonal problem olduğu için size dememiş olabilirler.
eşimin hormon, doppler ve muayene sonuçlarının hepsi normal olduğundan tedavi edilecek birşey gözükmediğinden sanırım direkt
mikro tese diyorlar.
diğer grupta bir arkadaşın eşi de kullanıyormuş, zaten bura sayesinde haberleşiriz
tşk

merhaba arkadaşlar
giremedim bir kaç gündür internet sıkıntılıydı.meryem süresini okumaya devam ediyormuyuz.ben okumaya başlayacağım.

kızlar merhaba giremiyorum bayramdan bu yana foruma.neler neler konusulmus ööle,hepsini okuyamadım.o kadar yoğun calısıyorumki anlatamam güya odam var iş yerinde kısmet olmuyor ki popom koltuğa değsin.sabah 8den aksam 6 ya kadar ha babam ha fiş takmış gibi kosturuyorum.hepinizi çok özlemişim yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ama gülümsememe yetti.dizi hakkında yapılan yorumlara bayıldım zaten.bu arada fundaaaaaaaaaaam sana sesleniyorum msj atıyorum cevap yazmıyorsun iyisin değilmi?bugün sabahtan beri arayacaktım iş yerindesin diye aramadım aksamıda bekleyemedim rüyamda gördüm ikimizi bence güzel bi rüyaydı rüya yorumlarından anlayan arkadas varsa ne olur yorumlasın bizim için. bak şimdi dağın tepesinde bir türbe varmıs oraya gitmeye calısıyoruz ama dağ o kadar yüksekki anlatamam.zor zekat çıkıyoruz türbenin yanına muazzam bi yer her yer çiçek çim tam bir doğa harikası acıyoruz ellerimizi dua ediyoruz.allahım ne olur bu zaatın yüzü suyu hürmetine bize hayırlısıyla evlatlar nasip et diyoruz.nereden geldiğini anlamadığım orta boylu orta yasta bi bayan geliyo bası kapalı,siz neden dua ediyorsunuz diyor bizde bizim cocugumuz olmuyor diyoruz.kadın bize diyorki siz zaten hamilesiniz dua etmenize gerek yok diyor.uyandıgımda o kadar mutluydumki anlatamam sanki gercek gibiydi rüyadada olsa hamile olmak çok güzeldi:14::14::14::

kızlar merhaba giremiyorum bayramdan bu yana foruma.neler neler konusulmus ööle,hepsini okuyamadım.o kadar yoğun calısıyorumki anlatamam güya odam var iş yerinde kısmet olmuyor ki popom koltuğa değsin.sabah 8den aksam 6 ya kadar ha babam ha fiş takmış gibi kosturuyorum.hepinizi çok özlemişim yazdıklarınızın bir kısmını okuyabildim ama gülümsememe yetti.dizi hakkında yapılan yorumlara bayıldım zaten.bu arada fundaaaaaaaaaaam sana sesleniyorum msj atıyorum cevap yazmıyorsun iyisin değilmi?bugün sabahtan beri arayacaktım iş yerindesin diye aramadım aksamıda bekleyemedim rüyamda gördüm ikimizi bence güzel bi rüyaydı rüya yorumlarından anlayan arkadas varsa ne olur yorumlasın bizim için. bak şimdi dağın tepesinde bir türbe varmıs oraya gitmeye calısıyoruz ama dağ o kadar yüksekki anlatamam.zor zekat çıkıyoruz türbenin yanına muazzam bi yer her yer çiçek çim tam bir doğa harikası acıyoruz ellerimizi dua ediyoruz.allahım ne olur bu zaatın yüzü suyu hürmetine bize hayırlısıyla evlatlar nasip et diyoruz.nereden geldiğini anlamadığım orta boylu orta yasta bi bayan geliyo bası kapalı,siz neden dua ediyorsunuz diyor bizde bizim cocugumuz olmuyor diyoruz.kadın bize diyorki siz zaten hamilesiniz dua etmenize gerek yok diyor.uyandıgımda o kadar mutluydumki anlatamam sanki gercek gibiydi rüyadada olsa hamile olmak çok güzeldi:14::14::14::

:nazar: ne güzel bir rüya bu maşallah.:31:

Back
X